cilve örnekleri verelim...

Bunlar fantezi istiyorlar yavru benim sucum ne.

Hem beden egitimi de olur,
kafa ustu mu istersin havada mi istersin kurek suruyor mu istersin ugras dur. :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kuzuuu kahroldum valla gülmekten...çok ugraştırır bunlar fantezi yapacak die biyerlerimizi kırmayakk..yok yavru be biz anam babam usulünden vazgeçmeyek:teytey:

Anaamm şoko deyınce olayı caktım ama bu ne laa bu vıdeo neee.... delikafadulden :1ninca:

ya şu linki doğru dürüst ver tatlım açamadım böle ben sayfa yüklenirken hata oluştu diyo

Msnden verem ama emınmısın looo bak daha bekarsın agır gelmesın... delikafadulden

Anam bır lınk var vıdeo cıkıyo koyammı ban fılan olmaz demıııııı..... :roflol:

kıslaaar benim mesaide doldu..herifimde almaya gelio..ayy şimdi ben onun yanında bunları düşünür düşünür gülerimm.....yarın takip ederim yazdıklarınızı..hepinizi sevioomm..ii akşamlar...sensimm bu arada utanma yok anam utanma yok..alahın bildiğini kuldanmı saklıcam..yada tam tersimiydi neydi..nese hadee kaçar ben..

upsss nasıl bir topik burası cozutmuşsunuz diycem ama şöyle bir bakmakla kalmayıp bütün sayfalrı okudum notlarımı aldım kısmet olursa lazım olur günün birinde banada

Hadi yavruu sana iyi fanteziler. :roflol:
Benim kocem de gelir birazdan bende cikarim.

ben benımkıne bak kasıdım yara oldu desem üç ay yanıma gelmez banada bulasır diye-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…