cilve örnekleri verelim...

cilvelü naciyeler ben geldim napisiz yarısı gitmiş milletin uygulamaya geçtiz heral kaydirigubbakcemile3

beynim durdu çok yaratıcı şeyler gelmey aklıma..

sadece şu an şunu düşündüm;

kapının girişinden itibaren üzerimizdeki kıyafetleri yere atıyoruz.

sevdiceğizimiz de onları takip ederek bize ulaşıyor.

artık gerisini siz düşünün
:jeyyar:hihoyyyt

kız millet konişe konişe bitirdiler ya bişey kaldımiki unuttuğumuz sırnaşık şey

walla ben tencere,leğen,lamba,pirinç,puding,sekreter-patron vs. uydurmadığım şey kalmadı...zorlamaya devam edicem bakalım hahakaydirigubbakcemile2hihoyyyt

kız öylede ezber gibi olurmu striptizciler gibi içinden ne gelirse aman hefes felan kalmadı bende şakkıdı

nursunaz sende bitmişin anacım bu bekarlar hiç doymuyo bunları evlilik paklar laelaelaelaelae

Bisi dicem kizlar

yafff bizim türk erkeklerini kiskirtmaya gerek varmiki acabafisfisfis

onlar zaten evelsigünden hazir deyilmiki

gözünün icine bakiyo acaba nezaman vercek diye, istedigini elde edene kadar binbir vaatlerde bulunmuyolarmi, sonrada yalan ben öyle bise demedim demiyolarmi:mymeka:

bizim türk erkegi tühh dagınık kadın diye takip ederek söylenerek kıyafetlere tekme atarak gelir:roflol::roflol:
kusura bakmayın kızlar hamiş hamiş anca bu kadar romantik olunuyo.

hımmmm....bi şey düşündüm kızlar...
çamaşır makinası fantazisi olsun bunun adı....

şimdi öncelikle kirlileri makinaya atıyoruz hem onlar da aradan çıkmış olur böyleceee...

sonrcağımaa üzerimize dökümlü tiril tiril bir elbise giyiyoruz...

çamaşır makinasının üzerine hafif yaslanaraktan çörekleniyoruz tabi çekici görünecek bir biçimde...

elimize de bir elma mı olur topitop mu olur yoksa ille de nutella mı dersiniz bilmem,bir yandan da onu yiyoruz seksü seksü...aslındaa şimdi aklıma geldi elma şekeri çok hoş olurr beyaw...

sonra kocişimize sesleniyoruz işveli işveli,

sonra beraber makinanın power tuşuna basıp çamaşırları yıkıyoruz güzzzelceee:))

gürültüden ve sarsıntıdan hoşlanıyorsanız direkt sıktırmaya da geçebilirsiniz tabi:))
:jeyyar::eek:hihoyyyt

bizim türk erkegi tühh dagınık kadın diye takip ederek söylenerek kıyafetlere tekme atarak gelir:roflol::roflol:
kusura bakmayın kızlar hamiş hamiş anca bu kadar romantik olunuyo.

atsın ne olcak canımmm sen deee yolun sonunda kendisini bekleyeni görünce gözleri pörtleyecek amaaa
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

hımmmm....bi şey düşündüm kızlar...
çamaşır makinası fantazisi olsun bunun adı....

şimdi öncelikle kirlileri makinaya atıyoruz hem onlar da aradan çıkmış olur böyleceee...

sonrcağımaa üzerimize dökümlü tiril tiril bir elbise giyiyoruz...

çamaşır makinasının üzerine hafif yaslanaraktan çörekleniyoruz tabi çekici görünecek bir biçimde...

elimize de bir elma mı olur topitop mu olur yoksa ille de nutella mı dersiniz bilmem,bir yandan da onu yiyoruz seksü seksü...aslındaa şimdi aklıma geldi elma şekeri çok hoş olurr beyaw...

sonra kocişimize sesleniyoruz işveli işveli,

sonra beraber makinanın power tuşuna basıp çamaşırları yıkıyoruz güzzzelceee:))

gürültüden ve sarsıntıdan hoşlanıyorsanız direkt sıktırmaya da geçebilirsiniz tabi:))
:jeyyar::eek:hihoyyyt

hayal gücüne hayran kaldım a.s.

Bisi dicem kizlar

yafff bizim türk erkeklerini kiskirtmaya gerek varmiki acabafisfisfis

onlar zaten evelsigünden hazir deyilmiki

gözünün icine bakiyo acaba nezaman vercek diye, istedigini elde edene kadar binbir vaatlerde bulunmuyolarmi, sonrada yalan ben öyle bise demedim demiyolarmi:mymeka:

kısmen haklısın canım ama hayatımızı renklendirmemiz lazım bence herkes her gün aynı şeyi yapmaktan sıkılır öyle değil mi...

ama şu "verme" kelimesi çok kaba be canım...bizi aşağılayan bi kelime..

siz cok yaşayn kızlar cok gülüyorum ya tuttum bu çamaşır makinası fantazisini valla bekarlar daha yaratıcı asıl bizim sizden ögrenecek cok şeyimiz var:roflol::roflol:

X