Lekeler, Çiller Ciltteki ufak gözenekler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

tugbacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
12
0
Herkese mrb ben 1,5 senedir tretin kulandım ve yüzümdeki izleri çok kücülttü.Ama küçübayanssulusmilek ğözenekler kaldı onuda sıkılaştırıcı tonik kulanmaya karar verdim ama tonikler hakkında pek bilgim yok ondan dolayı sizin önerilerinizi bekliyorum.bayanssulusmile

aaaaaaaaaa tuğbacan bütün hayallerimi yıktın eyvahedigeldismileben bu konuyla ilgili bi başlık açmıştım.bende yaklaşık 1,5 haftadır tretin kullanıorm ama lekeler için deil de gözenekler için. gözeneklerde işe yaramıo ki sen burdasın uffffffffff ya

aaaaaaaaaa tuğbacan bütün hayallerimi yıktın eyvahedigeldismileben bu konuyla ilgili bi başlık açmıştım.bende yaklaşık 1,5 haftadır tretin kullanıorm ama lekeler için deil de gözenekler için. gözeneklerde işe yaramıo ki sen burdasın uffffffffff ya
Canım seninki ğözenekmiş benimki baya derindi kurcalaya kurcalaya manvettim sonra tretin 1,5 sene kullandım baya düzeldi.Ben devam etmek istemiyorum devam etsem belki işe yarar ama hayatımı etkiliyo ondan bırakmak zorundayım sen devam işe yaraya biilir belki ama gözenege etkisi varmı bilmiyorum benimki baya derindi düzellti seni bilmem ama gözenekler için tonik kulanmak daha mantıklı ama nasıl bi krem tonik almak lazım bilmiyorum ondan yardımlarınızı bekliyorum

ne kadar kötü bişi ya insan hayattan kopuyo ya ama benim ki kıl kökü kadar küçük ğözenek bunun bi kremi olmassı lazım

Kızlar niye hayattan kopuyosunuz ya o kadar dert etmeyin alt tarafı gözenek yani kücücük..

loreal dermo genesis gözenek sıkılaştırıcı nemlendiricisi var canım.bende var ama düzenli kullanmadım henüz.ama ilk sürdüğün anda bile farkediliyo sıkılaştırıcı.

canım önerin için çok teşekür ederim. araştırim biraz loreal dermo genesis ama diğer arkadaşlarda tavsiyelerini eksik etmesse cok sevinirim.:

canm bencede guzel bı tonıkle duzenlı sılersen yok etmesendee daha da ufalmasını saglarsın .. bende acnelysele tretın kullanıyorum leke ve sıvılcelerım hallolsun sonra gozeneklere caree bulacaamm

Tretin işe yarıyo kızlar ama çok küçük ğözeneklere etkisi bence yok bunun içinde küçük ğözeneklere bi çare bulmak lazım .

X