Lekeler, Çiller Ciltteki benler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rxuxyanaz

KOCALARI AZDIRMA BAKANI:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
4.864
15
41
kızlar baktım ama göremedim bu konuyu umarım yardımcı olanlar çıkar benim yüzümde benler var ve 2 tanesi et beni şuan çok küçük ama ben büyümeden aldırmayı düşünüyorum aranızda hiç ben aldıran oldumu et beni yada normal farketmez

canm benm eltim aldırdı et benini özel bır hastahanede alındı ve sonra parça alınıp test ettirdiler ama sen dikkat et önce parça alınıp bakılıp daha sonra beni aldırması gerekıyo sen bu riski gözönunde bulundur sonra da herşey normal oldu yanı dr gözetımınde olunca bı sorun olmayacaktır benm de yüzüm ben dolu et benim var ama kaşımın içinde olduğu için kıl çıkmaz diye dokunamıyorum diğerleride normal ben kendiliklerinden yokolsalar çok iyi olur

ben de aldırmadım ama lazer yaptırdım 1 tanesıne tamamen geçer dedıler ama gecmedı gölge gibi kaldı su anda parama yazık oldu yaptırmadan önce açık ve net konus garanti olmadan kalkışma

bendede var hemde dudağımın üzerinde.
önceleri siniroluyordum.ama artık seviyorum

süzgün tşk ederim yazın için

ben de aldırmadım ama lazer yaptırdım 1 tanesıne tamamen geçer dedıler ama gecmedı gölge gibi kaldı su anda parama yazık oldu yaptırmadan önce açık ve net konus garanti olmadan kalkışma

canım lazerle et benimi aldırdın yoksa normal benlerini mi sildirdin

canım ameliyatla mı aldırdın yoksa lazerle mi birde et benimiydi yoksa normalmi

et benleri için lazeri önermıyolar cerrahi müdahele ama dediim gibi sıralamaya dıkkat et ben normal üzerınde kıl olan düz beni sildirmek istemiştim ne ben ne kıllarda tık yok öylece duruyo ben biraz acık renk aldı o kadar yani sen garanti veremeyen lazer merkezini tercıh etme ben bu işi 99 senesınde yaptırdım lazer türkiyeye yeni yeni yayılıyodu yeni olmasndan sebep amacımıza ve profesyonel olması gereken hedefe ulasamadk sımdi artık vazgectım onlarla yasıyorum ama cok ben olması cılt kanserı ıhtımalını arttırdıgı için kaygılanıyorum kontrol altında olunursaiyi olur

Mrblar benim yuzumdede benler var bende aldirmayi dusunuyorum, ne tavsiye edersiniz?

cevaplar icin simdiden tskler cok cvp gelicek biliyoruma.s.a.s.
insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…