Ciltte portakal kabuğu görünümü

runnet

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
66
1
Arkadaşlar;
Yüzümde özellikle elmacık kemikleri civarında delik delik görünümler var. Daha önceleri bu tarz bi problemim yoktu. Cildimi çok mu temiziliyorum sebep ne olabilir acaba? Bilgisi olanlar lütfen paylaşsın..........:84:

akneli ve yağlı ciltlerde gözeneklerin açılması doğal biir süreş aslında. sadece bakım yapmak yetmiyor yağlı ve akneli cildin gözeneklerinin belirli aralarda temizliğinin yapılması ve gözenek küçültücü ürünler ve serumlar kullanması yardımcı olur. ama eski haline gelir mi bilemiyorum ama daha fazla açılmasını önler.

Cildim karma ve hiç akne sorunum olmadı. Bi ara gözenek temizleyicisi falan kullandım acaba o mu yaptı bilmiyorum............

Dermokozmetik ürün kullanmalısınız.

Bazı dermakozmetik olmayan ürünler/kremler bu tarz cilt bozulması yapabiliyor.

Bence bir dermatoloğa görünün...O sizin cilt tipinize göre uygun kremi/tedaviyi önerecektir.

çok fazla pudra kullanımı da dediğiniz o delik görünümü yaratabilyor..bende de olmuştu fondöten ve pudra kullanmayı bıraktım ve karboksiterapi yaptırmıştım birkaç yıl önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…