V varanda Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 22 0 16 Bursa 9 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi varanda #1 arkadaşlar herkese merhaba ben kadınlar klubüne bu gün üye oldum daha yeniyim :) :) hemen ilk konumu açıp sorumu sorayım dedim :) cilt tonunu açmak en etkili maske hangisidir kullanıp etkisini görenler yazabilir mi acaba :) ?
arkadaşlar herkese merhaba ben kadınlar klubüne bu gün üye oldum daha yeniyim :) :) hemen ilk konumu açıp sorumu sorayım dedim :) cilt tonunu açmak en etkili maske hangisidir kullanıp etkisini görenler yazabilir mi acaba :) ?
B bocukcuk Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 14 0 6 Ankara 9 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi varanda #2 bende çok yeniyim :) ben bi ara yumurta ve yogurt maskesi yapmıştım açılmıştı sanki istersen sende dene :)
bende çok yeniyim :) ben bi ara yumurta ve yogurt maskesi yapmıştım açılmıştı sanki istersen sende dene :)
V varanda Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 22 0 16 Bursa 9 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi varanda #3 teşkrler canım. :) başka yazanlarda olsa çok sevinicem :)