Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben cildimin tam olarak nasıl bir cilt olduğunu çözmedim. sabah kalkıyorum yağlı. yüzümü yıkadıktan ve banyo yaptıktan sonra vücudum kupkuru rahatsız edici bir halde. şimdi benim yağlı bir cildim mi var kurumu? yoksa karma cilt dediklerini ben mıyım ?
t bolgenız ( cene alın burun ) yaglıysa karma yanak da dahılse buna yaglı cıltsınız normal cılt nasıl oluyo bılmıuyorum kuru cılt de de pul pul dokulmeler olur alın yanak cene kurudur ama burunda genelde herkesın sıyah noktası oldugu ıcın yaglı oluyo
yıkadıgımda kuru oluyo demıssınız ya da banyodan cıkınca benım de ole oluyo yuz yıkandıktan sonra genelde herkesın zatenkuru olur bı dokununca ama bıraz zaman gecınce hemen gerı yaglı oluyo
t bolgenız ( cene alın burun ) yaglıysa karma yanak da dahılse buna yaglı cıltsınız normal cılt nasıl oluyo bılmıuyorum kuru cılt de de pul pul dokulmeler olur alın yanak cene kurudur ama burunda genelde herkesın sıyah noktası oldugu ıcın yaglı oluyo
yıkadıgımda kuru oluyo demıssınız ya da banyodan cıkınca benım de ole oluyo yuz yıkandıktan sonra genelde herkesın zatenkuru olur bı dokununca ama bıraz zaman gecınce hemen gerı yaglı oluyo
her cıldın ayrı sorunu var cnm malesef yasın ılerledıgınde kuruya donebılyıosun ama nem kaybından dıkkat etmek gerek ve bol su ıcmek ama benıcemıyorum cok ıcınce mıdem bulanıyo hafıfıten alıstırıcam kendımı ama yaz gelınce zaten sureklı ıcerımde asıl kısın pek ıcemıyorum ıcebılıyosan sen ıc cnm her derde deva su ıkı harf vala
aslinda insan kendiside anlayabilirmis yuzunu suyla iice yikadiktan sonra yagli kagit veya peceteyle parmaklarinla bastiriyosun belli oluyor zaten hatta y tube da videolari izlemek istersen bi bak derim ama yinede eczanelerde cilt tipi analizi yapiyorlar gidersen onlarda soyler tatlim.