Cilt Bakımı Ürünleri Cilt temizliği cilt sarkması ve kırışıklıklarda yeni keşfim KARANFİL SABUNU

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar gerçekten bir sabunun kırışıklıklarınızı düzelteceğine sarkmaları düzelteceğine inanıyor musunuz?
dünyanın en iyi kremlerini serumlarını kullandım onların bile bu düzeyde bir iddiası yok
yüzü yıkarken kullandıgınız bir ürün nasıl bu kadar etkili olabilir ki
kimse kusura bakmasın bu başlık düpedüz reklam başlıgı
insanların umutlarıyla oynamaya kimin hakkı var?
sabunla kırısık acılacakmıs pehh

katılıyorum

banada aktarcı önerdi ama emin olmadıgım için alamadımm yarın alıp denecemmm

Son düzenleme:

Karanfil sabunu bende de var duşta kullanıyordum dezenfekte etkısı varmıs dusta gayet memnundum ama yuzumde kullanmamıstım hıc az kaldı sımdı onu da yuzumde kullanayım bakayım.

Son düzenleme:
Karanfil sabunu bende de var duşta kullanıyordum dezenfekte etkısı varmıs dusta gayet memnundum ama yuzumde kullanmamıstım hıc az kaldı sımdı onu da yuzumde kullanayım bakayım.

bugün sonunda aldımmmm akşamları yıkamaya başlıyorummm :)))

daha 4 gündür kullanıyorum göz altım kırışık pek yok ondan mı geldi anlamadım sarkmayı da tamamen geçirmedi sanırımm uzun süre kullanmam lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…