Cilt Bakımı Ürünleri Cilt temizliği cilt sarkması ve kırışıklıklarda yeni keşfim KARANFİL SABUNU

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
arkadaşlar geçenlerde yepyeni bişey keşfettim aslında yine bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti KARANFİL SABUNU.iki haftadır kullanıyorum bu sabun cilt sarkmalarını derin ve ince kırışıklıklara yoğun sivilce ve lekelere,kızarıklıklara mükemmel iyi geliyor,yüzü canlandırıp derinlemesine temizliyor siyah noktalara son veriyor.şimdi onlarca lira verdiğim pahalı kimyasal temizliyicileri arkadaşlara hediye ettim.cildimdeki sonuç pırıl pırıl kırışıklıkları azalmış toparlanmış sıkılaşmış bir cilt. tamamen doğal KARANFİL SABUNUNUNU şiddetle tavsiye ediyorum.sizinle paylaşmak istedim.

enteresan ilk defa duyuyorum cidden. bende bakacağım hemen yorumlarımı yazarım. gerçi maşallah evde 40 dan fazla sabun oldu ama denemek lazım...

Yıldırımlar sonucu oluşan ozon, havayı temizler.Özellikle yükseltilerde ve deniz kenarlarında, taze hava kokusu diye içimize çektiğimiz, havada bu hissi yaratan, yıldırımlar sırasında meydana gelmiş olan ozondur.

Günümüzde, ozonun bir çok yararından faydalanmak amacı ile ozon üretim teknolojileri geliştirilmiştir ve ozon terapi Almanya, Fransa, Kanada, Rusya ve Japonya gibi birçok ülkede kabul görmüştür. Bu ülkelerde sadece ozonterapi yapan binlerce klinik vardır.Ozon yağını faydalarını saymakla asla bitiremem;Deri ve Hücre Canlandırılması ,Mayasıl ve Egzama Arı,sivrisinek ve böcek sokmalarında ,Sivilcelerde,Masaj ve Spa Salonlarında ve Kas ağrılarında masaj yaparak Bayanlarda derin çatlak , Sellülit ve Varis tedavisinde ,Grip-Nezle durumlarında burun yoluyla Ağız Pamukçuklarında,Aft-Uçuk tedavisinde,Hemoroid tedavisinde,Vajinal enfeksiyonlarda,Mantar tedavisinde,mide rahatsızlıklarında ve daha yazmayaüşendiğim bir çok faydası..Ozon yağını bayram tatili için ayvalığa bağlı Cunda adasına gittiğimde meşhur zeytin yağı mağzalarının sahipler şiddetle tavsiye etmişti..Eşim ayaklarındaki mantar için kullanıyordu şimdi bütün cildine kullanıyor.Annem vücundaki derin çatlak yüzündeki derin kırışıklık ve yıllardır dostu olan lekeleri için kullanıyor 2 günlük kullanımlarındaki gözlemim gerçekten mucize.Benim nelerde kullandığı yazmama gerek yok sanırım:))Kısacası bu mucizeyi sizde yaşayın derim..

cnm teşekkürler bilgilerin içn çatlaklar için aqnnenin yorumlarını bekliyorum çnkü bzm de ihtiyacımız nerden temin edilir ki bu market veya aktarlarda var mıdır hepsinde ve nasıl uyguladı annen

tavsiye ettiğim ozon yağı yağı gerçekten çok etkili annem ve ben bir miktar ozon yağını çatlaklı bölgelere sürüp hafif masajla yediriyoruz hemen cilt bunu emiyor,hemen ardından kıyafetlerini rahatça giyebilirsin bu öyle yapış yapış olan yağlardan değil canım.şimdi güzellik salonumda müşterilerime uyguluyorum çok memnunlar.biogreen,ozone,ozon oil bildiğim isimler %100 hepsi doğal ben ozon yağını ayvalığa bağlı cunda adasından almıştım sadece zeytin yağı ve zeytin ve zeytin yağlı sabunlar satan güzel bir dükkandı sanırım bu gibi yerlerden temin edebilirsin..eğer dersen çatlaklar selülitler ve varisler için başka yöntem varmı diye;ben duşta çatlaklarım ve selülitlerim için duşta at tarağı kullanıyorum o bölgelere at tarağıyla yukarı aşağı masaj yapıyorum.Kakao yağı,menekşe yağı,badem yağı,kayısı yağı,gliserin,jojoba yağının eşit oranda karıştırıp masaj yapıyorum.böylelikle cilt hem çok sıkı hem selülitlere son.bu kadar basit o kadar kremlere para boş para harcamaya gerek yok

çooookk teşekkürler cnm bu gibi yöntemleri keşfettiğin için de tebrikler ayrıca ozon yağını hemen temin etmye çalışacağım

aktarımdan aldım bende 2,5 liraya karanfil sabunu, gerçekten aromaterapik dinlendirici bir etkisi var. sıcak suyla birlikte insan bedenindeki birikmiş enerjiyi alıyor doğrusu, iyi hoş bir sabunmuş,

Bu topici çarşıdan gelmeden önce görmeliydimm bugün kaç tane aktarın önünden geçmiştim kokusu nasıl peki bu sabunun güzeldir inşallah

bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu o kadar kırışık kremleri maskeler tonikler bitiremiyor kırışıklıkları lekeleri cilt problemlerini, 2.5 tl lik sabun bitiriyor öyle mi? üstelik kremler bütün gün ve ya gece boyunca cildimizde kalıp emilirken işe yaramazken -ya da azıcık işe yararken - bu sabun 10-15 saniye cillte kalıp herşeyi çözüyorsa bunu bütün dünyaya ihraç edip trilyoner olsun bu sabunu yapanlar..

evet bende cok merak ettim sonuclar nedir.. bide bu at taragını nerrden bulabiliriz acaba? ben baska bi yerde daha duymustum

ya tabi ki mucize yaratmaz ya, kokusu çok hoş stres alıyor dedim ben, öyle bilmemne markalı sabunu kremi sürdüm yüzüme sonuç mucize diyenlere kesinlikle inanmamak lazım. benim kullandığım sabun, dinlendirici bir etkiye sahipti, içindeki yağ ve esanstan olsa gerek, aynı markanın naneli sabunu kullanıyorum, sıcak suyu görünce öyle bir mentol kokusu yayıyor ki, en aromaterapik spa masajı yanında halt etmiş.

Teşekkürler tatlım deneyeceğim bende...Cilt sağlığı bakımı önemli.Bakımlı bayanlar kulübü hehe =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…