- 13 Ocak 2020
- 44.551
- 167.846
- 33
Genel bir konu olsun istedim. Özellikle doğal çözümlerle ilgili birbirimize güzel önerilerde bulunabiliriz umarım.
Çok problemli bir cilde sahibim. Yıllardır sivilce için antibiyotik+ krem kullandığım dönemlerim oldu zaman zaman. Hiç bir zaman tamamen tükenmediler. Çok fazla iltihaplı ve yoğun olmadığı için ağır ilaç tedavilerini olmadım. Ben talep etmedim, doktorlar da önermedi. Ama inanılmaz inatçılar fayda görüp devam edebileceğim bir ürünüm olmadı şimdiye kadar. En fazla 3 4 hafta iyi bir gidişat yaşıyorum sonra her şey başa dönüyor. İstiyorum ki içime sinen günlük bir rutinim olsun, problemler tükenmese de en aza insin.
Doğal çözümler deneyip burada paylaşmayı düşünüyorum. Sizlerin de deneyimlerini/yorumlarını bekliyorum.
İlk fırsatta alttaki linkteki peelinglerden şekerle olanı deneyeceğim.
Bu tarif de denenecekler arasına girdi.
Çok problemli bir cilde sahibim. Yıllardır sivilce için antibiyotik+ krem kullandığım dönemlerim oldu zaman zaman. Hiç bir zaman tamamen tükenmediler. Çok fazla iltihaplı ve yoğun olmadığı için ağır ilaç tedavilerini olmadım. Ben talep etmedim, doktorlar da önermedi. Ama inanılmaz inatçılar fayda görüp devam edebileceğim bir ürünüm olmadı şimdiye kadar. En fazla 3 4 hafta iyi bir gidişat yaşıyorum sonra her şey başa dönüyor. İstiyorum ki içime sinen günlük bir rutinim olsun, problemler tükenmese de en aza insin.
Doğal çözümler deneyip burada paylaşmayı düşünüyorum. Sizlerin de deneyimlerini/yorumlarını bekliyorum.
İlk fırsatta alttaki linkteki peelinglerden şekerle olanı deneyeceğim.
Maske Tarifleri - 3 Doğal Peeling tarifi
Derin temizlik olarak ifade edilen peeling cilt yüzeyinin tazelenmesini,yenilenmesini sağlar.Cilt yüzeyindeki hafif pürüzlerden,siyah noktalardan haftada 1-2 peeling yaparak kurtulabilirsiniz.Peeling önemlidir çünkü ölü deri hücrelerini temizler ve bu hücrelerin gözeneklerini kapatarak siyah...
www.kadinlarkulubu.com
Bu tarif de denenecekler arasına girdi.
Maske Tarifleri - Evde Doğal Tonik Nasıl Yapılır?
Tonik, yüzümüzdeki ölü deri hücrelerini temizlemek ,cilt gözeneklerini sıkılaştırmak için kullanılır.. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz bu tarif ile kendi toniğinizi yapabilir ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.. -3 çorba kaşığı elma sirkesi -3 çorba kaşığı ezilmiş nane(Nanenin...
www.kadinlarkulubu.com
Son düzenleme: