Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ya artık bıktım yemin ederim 18 yaşındayım ve ne zaman sivilce çıksa mutlaka izi çıkıyor bn sıkmasamda tavsiye ettiğiniz ürünler ya da doğal yaptığınız bakımlar var mı yazarsanız sewinirim
arkadaşlar ya artık bıktım yemin ederim 18 yaşındayım ve ne zaman sivilce çıksa mutlaka izi çıkıyor bn sıkmasamda tavsiye ettiğiniz ürünler ya da doğal yaptığınız bakımlar var mı yazarsanız sewinirim
aynı bendeki sorunn ... ben 15 yaşından beri uğraşıyorum.... yaşım 21 şuan.... sana tek tavsiyem cildine kimyasal bişey sürmee ... izlerin ve siyah noktaların için epilixir ipek kese haftada 2 defa banyoda... sivilce akne siyah nokta için petal spa toner ... bunlar doğal ... hollyherbs ekolojik ürünler sitesinden araştıra biilirsin...