Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah bide zamanım olsa slinnciğim neler yapmıcamki allahtan zaman yok:))
merhaba arkadaşlar
benim bacaklarda oluşan lekelerle ilgili sorunum var.. nedenini bilmiyorum sir ağdadan mı? silkepilden mi? batık gibi oluyor çıkarmaya çalışırken kanıyor sonra yara oluyor ve iz kalıyor. ne yapabilirim acaba . lazer epilasyon düşünüyorum .başka kolay bir yolu varmıdır sizce :Saruboceq:
slmlr bende lekeler var ama lazer arastırdm çok yakıyomuş ..istanbulda sindy estetik var orda tedavi görüyorm 1 ile 5 seans arası lekelerden kurtuluyosun pahalı ama denedim ankaradan gidiyorum buzlu terapi cilt soyma işlemi ama zararsız yurt dışından gelenler var yanık iz leke benler çiller istersen araştır googldan buzlu terapi yaz çıkar..bakırköyde...
Pişmemiş pirinç suyu besin açısından bi zengin sudur
Ferulik asit bir hücre duvarına ve DNA ya zarar veren süperoksit,nitrik oksit ve hidroksil radikal gibi serbest radikalleri etkisiz hale getiren bir antioksidandır.
paba (para-aminobenzoic asit), b kompleks ailesinin yeni urunlerinden biridir.cildi saglikli ve puruzsuz tutar. sacinizin dogal rengini yenilemesine katki saglar. yanik acilarini azaltir. kirisikliklarin gecikmesini yardimci olur.
Allantoin nemlendirici ,hücre yenileyici,tahriş giderici ve yaşlanma karşıtı etkisinden dolayıdır. Sadece kremlerde değil,traş ürünlerinde,diş macunlarında,güneş koruyucularda,saç boyalarında ya da renkli kozmetik ürünlerinde de allantoin yoğun olarak kullanılmaktadır.
bu maddeler kahve rengi pirinçte daha yoğun olarak bulunur
pirinçleri atmaya kıyamıyorsanız sıcak suda ki pirinç yumuşayınca lapa haline getirilip sütle karıştırılır yaklaşık 20 dak maske olarak bekletilir sonra ılık suyla yıkanır