Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Lütfen o eczanenin numarasını yazarmısınoz
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.com

Merhaba! Fİkiz hanım önceki paylaşımlarınızdan gördüm cilt lekeleri için bir kremden bahsetmişsiniz eczanenin numarasını verebilir misiniz
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.com

Merhaba o eczanenin numaradini alabilir miyim acaba

Hanımlar Reklam yapmışlar yıllar önce onlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar bir kişinin dört üyeliği var falan. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar bizlere doğal olarak. İnanmayın sakın lekeyeson.com sitelerinin adı o verdikleri siteyi bile satmışlar artık. Araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor karşımıza. Aldanmayın sakın böyle şeylere 2009 nerde 2020 nerde onlar yaşlanmış bile olabilir bir çoğu ölmüşte olabilir.

Kızlar ben ne kullandıysam geçmedi bıyık ve kaş ortası lekelerim.Mezoterapi, mezolift , dermaroller, lazer, bütün önerilen doktor kremleri, aklınıza gelecek herşeyi kullandım ama bir türlü geçmedi. Nasıl geçireceğim yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı Ramazanlar tuttuğunuz oruç, ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah. ❤

arkadslar spi white kremi kendi sitesinden aldim dirsegimde esmerlin vardi 3-4 gun suruyorum yuzume kullaniyorum ayni.reklamda videolarda cok abartmislar .kullanan varmi

Bu kreme devam ettiniz mi? Etkisi dediginiz kadsr iyi mi Merak ettim. Birde eczacının telefonuna ulaşabilir miyim

Bana yazar misiniz

Filiz hanım bu bilgi 10 yıl önce paylaşmışsınız 10 yıl sonra cevap verirmisin bilemiyorum yinede şansımı denemek istedim bende aynı dertten muzdaribim güneş lekesi ve doğum lekesi denemediğim birşey kalmadı inşallah yorumum size ulaşırda banada yardımıcı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…