- 18 Ekim 2017
- 16
- 1
- 86
- 37
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.comLütfen o eczanenin numarasını yazarmısınoz
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.comMerhaba! Fİkiz hanım önceki paylaşımlarınızdan gördüm cilt lekeleri için bir kremden bahsetmişsiniz eczanenin numarasını verebilir misiniz
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.comMerhaba o eczanenin numaradini alabilir miyim acaba
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.comMerhaba filiz hanım. Yüzümde güneş lekesi siyah nokta ve sivilceizleri mevcut aynaya bakmaya cesaret etmiyorum kaç doktora gittim bir sürü kimyasal ve bitkisel ürün kullandım elde var sıfır. Sizin bahsettiniz eczane nerde iletişim numarası verir msiniz
En güzel leke giderici kantoran yağı tavsiye ederim ellerdeki yüzdeki lekeleei götürüyor düzenli kullanıldığında tabikiMerhabalar yuz lekeleri bolumune yazdığınız msj icin bilgi alacaktim hangi eczacidan aldiniz
Ben ulaşamadımEczaneye ulaşan var mı kızlar
BanadaBiri banada cevap versin ya kremin adı ne hangi eczane
Bana yazar misinizArkadaşlar merhaba... Bende başlangıçta sizin gibi hatta bir kaç ğyeye de mesaj attım. Ama 178 sayfayı tek tek okuyunca eczaneyi öğrendim numarada zaten adını yazınca nette var. Aradım ama malum bugün pazar. İsterseniz alalım isterseniz bekleyin ben aklıma koydum kullanayım öyle alalım. Seçimi size bırakıyorum. Reklam olmasın isteyene özelden yazayım eczane ismini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?