- 4 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 27
sinoptan sipariş ettiğim kremi yaklaşık bir aydır kullanıyorum.rengim çok açıldı.bayramda beni gören herkes ne kadar beyazlamışsın,çok güzelleşmişsin gibi olumlu güzel şeyler söylediler.tavsiye ederim
Merhaba filiz hnm acaba bnm de lekelerime derman olurmu bu ilaç seneler gecmiş ama üzerinen konun ilgilenirseniz sevinirimSevgili Pelin Çok ama çok mutlu oldum lekelerinin geçtiğini, Küçük yumurcaklar dünyaya geliyor ama maalesef yüzlerimizde de bu hatıraları bırakıyor, onlar için herşeye değer ama tekrar eski cildime kavuşmak beni de inanılmaz mutlu etti.inşallah herkesin bu leke sorunu kökten çözülür, Pırıl pırıl lekesiz ciltlerine yeniden kavuşur, aynalarla tekrardan barışırlar, Ben aynaya baktığmda halen inanamıyorum, hiç geçmeyeceğini sanıyordum. Tekrar Eczacı Mustafa Beyden allah razı olsun..
İalç karışımını bende sordum kimyasal ve bitkisel karşım dedi. Bende çok irdelemedim, ama halen bebeğimi emziriyorum sizce sıkıntı yaratırmı, bebeğime bir zararı dokunur mu dedim, o da kesinlikle haıyr hiç bir şey olmaz, rahatlıkla kullanın dedi. Bende kullanmaya devam ediyorum..
Merhaba acabaa bu eczacıya nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirimablamın bugun 4.cü günuymuş bıraz açılma var lekelerınde soyulmalar durdu dıyo
Hiram2015 cilt sorununuz mu var yardımcı olabilirim...Merhaba acabaa bu eczacıya nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
Cilt tipiniz nedir?Ewettt lekelerim var n yazıkki nyaptıysam geçmiyor soyma işlemi bile yaptım expigment 4 glikolik asit olmadı olmadı beyazlatıcı birşeyler lazım sanırım n yapıcam yaz gelince daha da belirgin oluyor ama yaz ayında tehlikeli oluyor bazı ürünler
Hmm bilgiler için teş.ederim ama fiyatlar çok ucuk geldii benim içinYazın her iki saatte bir güneş koruyucu kullanacaksınız. Yazın kullanacağınız leke gidericiler tedaviye yanıt vermeyecektir. Bu yüzden kışın mutlaka .... ve geceye de ....ile kullanılırsa ancak lekeler biter. Ama leke tedavisi uzun süreli bir tedavidir. Mutlaka bir estetisyen gözettiminden tedaviye devam edilmelidir. Dilerseniz ....com yada ....nolu hattımızı arayarak en uygun ürün hakkında bilgi alabilir. Ürünü online eczanemizden tedarik edebilirsiniz...
Baba numarasıni verebilirmisinMerhaba, Sinop Merkez Eczanesinde Mustafa beyin hazırladığı bu kremi Filiz hanımın forumdaki önerisini okuduktan sonra ben de aldım, kremi kullanmadan önce kendi kendime söz vermiştim eğer faydasını görürsem bende başkalarına faydalı olabilmesi için siteye üye olup yorum yapacağım diye işte şimdi bu nedenle üye oldum ve yorumumu yapıyorum :)
Kremi kullanmaya başlayalı 10 gün oldu ve gerçekten öylesine etkili bir krem ki kullanmaya başladığınız daha ilk günlerden etkisini görüyorsunuz, cildi düzgünleştirerek koyu renkli kısımların rengini açıyor. Krem ciltte yavaş yavaş soyulma yapıyor fakat bu çok belirgin ve rahasız edici değil başkalarının pek fark edemeyeceği düzeyde o nedenle günlük yaşamınızda, işinizde rahatsız olacağınız bir durum söz konusu olmuyor.
Filiz hanımın yorumunu ve önerisini ilk okuduğumda doğrusu çok şüpheci yaklaşmıştım acaba eczanının kendisimi reklam olsun diye üye olup böyle bir yorum yaptı diye düşünmüştüm :) şimdi teşekkür ediyorum yorum yapıp öneride bulunan herkese ki benimde kullanmama vesile oldukları için.
Ciltteki özellikle yüzdeki lekeler gerçekten çok rahatsızlık verici bir durum bunun sıkıntısını yaşamış birisi olarak kısa zamanda çok faydasını gördüğüm bu kremi sizlere de öneririm.
Umarım cilt lekesi sorunu olan herkese faydası olur.
Baba numarasıni verebilirmisinMerhaba, Sinop Merkez Eczanesinde Mustafa beyin hazırladığı bu kremi Filiz hanımın forumdaki önerisini okuduktan sonra ben de aldım, kremi kullanmadan önce kendi kendime söz vermiştim eğer faydasını görürsem bende başkalarına faydalı olabilmesi için siteye üye olup yorum yapacağım diye işte şimdi bu nedenle üye oldum ve yorumumu yapıyorum :)
Kremi kullanmaya başlayalı 10 gün oldu ve gerçekten öylesine etkili bir krem ki kullanmaya başladığınız daha ilk günlerden etkisini görüyorsunuz, cildi düzgünleştirerek koyu renkli kısımların rengini açıyor. Krem ciltte yavaş yavaş soyulma yapıyor fakat bu çok belirgin ve rahasız edici değil başkalarının pek fark edemeyeceği düzeyde o nedenle günlük yaşamınızda, işinizde rahatsız olacağınız bir durum söz konusu olmuyor.
Filiz hanımın yorumunu ve önerisini ilk okuduğumda doğrusu çok şüpheci yaklaşmıştım acaba eczanının kendisimi reklam olsun diye üye olup böyle bir yorum yaptı diye düşünmüştüm :) şimdi teşekkür ediyorum yorum yapıp öneride bulunan herkese ki benimde kullanmama vesile oldukları için.
Ciltteki özellikle yüzdeki lekeler gerçekten çok rahatsızlık verici bir durum bunun sıkıntısını yaşamış birisi olarak kısa zamanda çok faydasını gördüğüm bu kremi sizlere de öneririm.
lutfen bana da numaraMerhaba, Sinop Merkez Eczanesinde Mustafa beyin hazırladığı bu kremi Filiz hanımın forumdaki önerisini okuduktan sonra ben de aldım, kremi kullanmadan önce kendi kendime söz vermiştim eğer faydasını görürsem bende başkalarına faydalı olabilmesi için siteye üye olup yorum yapacağım diye işte şimdi bu nedenle üye oldum ve yorumumu yapıyorum :)
Arkadaşlar bu kremi size önerdim ama bu yazıyı okuyupta almak isteyen hamileler, bebeğine süt veren hanımlar lütfen kullanmasın. Dediğiniz gibi bende içeriğini bilmiyorum ama muhtemelen renk açıcılar var. Bu da zarar verebilir. Güneş lekelerim çok yoğun olduğu için açıkçası artık içinde ne var diye bakmadım, geçsinde kurtulayımda ne olursa olsun dedim. Sonuç olarak lekelerim gitti, ve kullanmayı bıraktım, güneştede kaldım, tekrardan hafif şekilde belirdi. Yani kısacası yüzü lekeden temizlenen arkadaşlar dikkatli korumanız lazım tekrar çıkabiliyor. İlk yazımdada bunu belirtmiştim zaten..
Arkadaşlar mesaj attım ilgilenenlere atladığım varsa bana mesaj atsın tel için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?