Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba filiz hnm acaba bnm de lekelerime derman olurmu bu ilaç seneler gecmiş ama üzerinen konun ilgilenirseniz sevinirim

ablamın bugun 4.cü günuymuş bıraz açılma var lekelerınde soyulmalar durdu dıyo
Merhaba acabaa bu eczacıya nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

Ewettt lekelerim var n yazıkki nyaptıysam geçmiyor soyma işlemi bile yaptım expigment 4 glikolik asit olmadı olmadı beyazlatıcı birşeyler lazım sanırım n yapıcam yaz gelince daha da belirgin oluyor ama yaz ayında tehlikeli oluyor bazı ürünler

Cilt tipiniz nedir?

T bölgem yaglı elmacık lekelerimin üzerinde lekelerim var

Yazın her iki saatte bir güneş koruyucu kullanacaksınız. Yazın kullanacağınız leke gidericiler tedaviye yanıt vermeyecektir. Bu yüzden kışın mutlaka ..... ve geceye de ..... ile kullanılırsa ancak lekeler biter. Ama leke tedavisi uzun süreli bir tedavidir. Mutlaka bir estetisyen gözettiminden tedaviye devam edilmelidir. Dilerseniz ....com yada 4.....nolu hattımızı arayarak en uygun ürün hakkında bilgi alabilir. Ürünü online eczanemizden tedarik edebilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm bilgiler için teş.ederim ama fiyatlar çok ucuk geldii benim için

Rica ederim. Haklısınız ama gerçekten lekelerin kaybolması ciddi bir tedavi gerektiriyor. Bir çok site arasında en uygun fiyat bu. Ama dilerseniz. Bütçenize uygun ..... ürünleri de sizin cildinizdeki lekeleri gidermeye çözüm olacaktır.

Bana num
Baba numarasıni verebilirmisin

Bana num
Baba numarasıni verebilirmisin
lutfen bana da numara

Lutfrn banada numarası gonderirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…