Resimleri güncelledim
Merhaba ya nasıl ulaşabilirim eczaneyeEczacının yaptığı bir krem kullandım 6 saat de bir sürdüm cildim soyulmadı. yanında bir de yağ verdi iki ürünü kullanarak lekelerin yüzde 80 ni düzeldi hala devam ediyorum çok az bir şey kaldı oda kaybolacak inşallah.
Mersinde arkadaş tavsiyesi ile eczacı kremi hazırlırladı
Merhaba ulaşabildiniz mi eczaneyeBanada eczacının iletişim bilgilerini gonderirmisiniz?
filiz hanımın tavsiye ettiği kremi teyzem için aldım. yüzü çok kötü durumdaydı. gerçekten çokkkk kötüydü. arkadaşlar cildi harika olduu. teyzem aradı az evvel lütfen benim için tavsiye eden hanıma bi teşekkür yaz dedi. filiz hanımm çokkkk teşekkürler.teyzem çok genç ve güzel ama güneş lekeleri yüzünden kendini çok çirkin hissediyordu.kız resmen aynalarla tekrar barıştı.cildi tertemiz oldu pırıl pırıl ve lekesiz. ihtiyacı olan arkadaşlar hiç düşünmeyin derim gerçekten. cildiniz için yapacağınız en hayırlı iş bu olacak.herkese pırıl pırıl bi cilt diliyorum...
Polyanan arkadaşım, sizler hamilesiniz, karnınızda bebişleriniz var, onlar ordayken hiç bir kimyasal ürün kullanmayın, örneğin ben hamileyken hiç bir makyaj ürünü kullanmadım, şampuan bile kullanmadım, düşün el kremi bile kullanmadım, Hep bitkisel ürünlere yöneldim. Mesela saçlarımı kayısı sabunuyla yıkadım, cildimi nemlendirmek için badem yağı kullandım, 7 aylık hamileyken inanılmaz bir diş ağrısı çektim, hamileler için zararsız olan ağrı kesicileri bile içemedim. Doğumda doktorum epudral önerdi ama ben onu bile yaptırmadım. Kesin güvenli bir metoddur ama ben yaptırmadım. Bu kimyasal ürünler konusunda çok ama çoook hassasım.
Umarım beni anlamışsındır. ihtiyatlı davranmak adına kullanmayın diyorum. Yoksa kesin ve kati olarak bildiğim bir şey yok, eczacı değilim ki içeriğindeki malzemeleri belirleyip, bir zararının olup olmadığını bileyim. Dediğin gibi sinoptaki eczacı bey bir zararı dokunmaz diyor, ama yinede tedbirli olmakta fayda, var, sadece bir söylemle hareket etmenizde doğru değil, en güzeli siz bebişlerinizi doğurun güzelcene emzirin, sütünüzü kesmeye çalıştığınız zamanlarda uzun aralıklarla kullanın.. Gönlünüzde rahat etsin. Zaten şu an hamilesiniz, duygusal olarakta hassassınız, yüzünüzdeki lekeleri dert ederek aynalara küsmeyin, lekelere odaklanmayın, karnınızda atan minik kalbi duymaya çalışın, onun güzelliğini hayal edin, ona kavuşacağınız anı düşünün, onlar için her şeye ama her şeye değer. Hayırlı ve rahat doğumlar diliyorum.
Ayrıca mytwins arkadaşım,
Bu ilaç expigmentten daha etkili cildine sürdükten bir kaç gün sonra kızarma ve soyulma başlıyor, eğer cildin hassassa iş yerinde aaa yüzüne ne oldu niye kızarmış cümlelerini duyabilirsin. Bende kullandığımda emzirdiğim için ayrıca hassas cilde sahip olduğum için biraz ihtiyatlı davranıyordum, haftada en fazla iki kere çok çok az sürüyordum.
Bende çalıştığım için Cuma günü ve çarşamba günü akşamdan sürüyordum, onu sürdüğüm gün sabaha kadar çocuğu emzirmiyordum, sabahında yüzümü yıkıyordum. Bir kere cuma akşamında sanırım biraz fazla sürmüşüm, cumartesi ve pazar günü çok kızarmış bir ciltden dolayı evden dışarı çıkamamıştım. Bence ilk denemeni izinden önceki gece yaparak çok çok az kullanarak yapabilirsin, her gece yerine bir kaç güne yayabilirsin arkadaşım. Umarım lekelerinden kurtulursun. :)
Merhaba ya nasıl ulaşabilirim eczaneye
Merhaba bir arkadaş da istiyor eczacıya ulaşmak yanlız eczacı emekli ve pek görüşmüyor bizle oğlu üzerinden bende ürünleri alıyorum yarin görüşeceğim sizin ve diğer arkadaş için eğer kabul ederse oğlunun telini vereceğim size uygunsaMerhaba ya nasıl ulaşabilirim eczaneye
Evet ya çok iyi olur canım benimde çillerim var geçmesini istiyorum çok rahatsız oluyorumMerhaba bir arkadaş da istiyor eczacıya ulaşmak yanlız eczacı emekli ve pek görüşmüyor bizle oğlu üzerinden bende ürünleri alıyorum yarin görüşeceğim sizin ve diğer arkadaş için eğer kabul ederse oğlunun telini vereceğim size uygunsa
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Eczacının numarasini bende alabilir miyim lütfenBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Size inanarak bende alicam bu kremlerMerhaba. Benim gibi leke sorunu yaşayan bir çok bayan arkadaşım için bu yazıyı yazma gereği duydum. Cildim de resim de ki gibi aşırı lekelenme mevcut ve yaz aylarında daha da artmaktaydı piyasa da bulunan bir çok ünlü marka kozmetik ürünleri ve evde kendin yap videolarını takip ederek kremler dahi yaptım hiç biri derdime çare olmadı. Artık vazgeçtim kabullendim yapacak bir şeyim kalmadı, apartmanımıza yeni taşınan komşumuza hayırlı olsun ve tanışmak için ziyarete gittik ve her zamanki gibi konu konuyu açtı filan derken kozmetiklere sıra geldi :=) herkes dertli filan yeni komşumuzun da doğumdan sonra benim gibi leke sorunu oluşmuş ve oda çok uğraşmış, sorununu başka bir arkadaşının tavsiye ettiği bir eczacı çözmüş hemen zıpladım eczacıya ulaşmak için ama eczacı emekli olmuş işi bırakmış filan duyunca hüngür hüngür ağlamaya başladım :=( neyse adama bir şekilde ulaştık uzun uğraşlar sonucu. Neyse uzamasın olay bana bir krem hazırladı aldım 2 ay önce kullanmaya başladım yıllardır çözemediğim leke sorunum yavaş yavaş düzelmeye başladı çok mutlu oldum yüzümün yeni halini de ekledim resimlerde lekeler çok ayrıntılı çıkmıyor ama inanın çok fazla leke vardı yüzüm de.
İnanın eczacılar bu işleri daha iyi biliyor.
bana da gönderir misinizArkadaşlar mesaj attım ilgilenenlere atladığım varsa bana mesaj atsın tel için
Kızlar bu leke kremi sinoptaki eczaneden dimi ikinci sorum da lekenin ne kadar derinliğine iniyor epidermis yani yüzeydekiler mi yoksa dermise kadar mı iniyor bu kreme nasıl ulaşabiliriz cevaplarsanız sevinirim:)
ben de numarayı alabilir miyimMerhaba bir arkadaş da istiyor eczacıya ulaşmak yanlız eczacı emekli ve pek görüşmüyor bizle oğlu üzerinden bende ürünleri alıyorum yarin görüşeceğim sizin ve diğer arkadaş için eğer kabul ederse oğlunun telini vereceğim size uygunsa
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?