Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Eczacının yaptığı bir krem kullandım 6 saat de bir sürdüm cildim soyulmadı. yanında bir de yağ verdi iki ürünü kullanarak lekelerin yüzde 80 ni düzeldi hala devam ediyorum çok az bir şey kaldı oda kaybolacak inşallah.

Mersinde arkadaş tavsiyesi ile eczacı kremi hazırlırladı

Merhaba ya nasıl ulaşabilirim eczaneye

Merhabalar filiz hanımın önerdiği eczanenin numarasını söyleyebilir misiniz rica etsem?

Merhaba ya nasıl ulaşabilirim eczaneye
Merhaba bir arkadaş da istiyor eczacıya ulaşmak yanlız eczacı emekli ve pek görüşmüyor bizle oğlu üzerinden bende ürünleri alıyorum yarin görüşeceğim sizin ve diğer arkadaş için eğer kabul ederse oğlunun telini vereceğim size uygunsa

Evet ya çok iyi olur canım benimde çillerim var geçmesini istiyorum çok rahatsız oluyorum

Eczacının numarasini bende alabilir miyim lütfen

Size inanarak bende alicam bu kremler
Umarim pişman olmam
İnşallah bender mutlu sona ulasirim
Bu güne kadar inanarak bi çok ürün aldım
Hiç birisine ise yaramadi
Ciddi paralar harcadim
Doğal maskeler yağlar vs neler neler yattım
Ama hiç bir şekilde bu lekeler den kurtulamadim malesef
Bu defa çok araştırmadan sizin yazınızı ve fotografinizada inanıp güvenerek yeni bir ürün basliycam
İnşallah bu lekelere bende Elveda derim artik

Kızlar bu leke kremi sinoptaki eczaneden dimi ikinci sorum da lekenin ne kadar derinliğine iniyor epidermis yani yüzeydekiler mi yoksa dermise kadar mı iniyor bu kreme nasıl ulaşabiliriz cevaplarsanız sevinirim:)

ben de numarayı alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…