Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Inşallah burdaki herkes görür yorumumu ben ondan krem aldım geciriyor zannediyorsunuz kullanmayi bırakınca önceki lekeli halinizi arar oluyorsunuz sakın almayın ben o krem yüzünden sonradan da üstüne eklenen lekeler gitsin diye yıllardır uğraşıyorum.

Mrb acaba eczanenin telini verirmisiniz benimde güneş lekelerim var ne kullandiysam fayda etmedi

Retinoldu adi sanırım a vitamini. Eczanelerde uygun fiyata bulunuyor

Filiz hanım ben bu kremi almak istiyorum ama üstünden çok sene geçmiş nasıl alıcam yardım eder misiniz

Paylaştığınız numarayı göremiyorum bana instagramdan yazma şansınız var mı adım kullanıcı adımla aynı

Şuan var mıdır acaba

Merhaba.cilt lekelerim için araştırma yaparken msjlari okudum. Merak ettim eczacidan kremi aldınız mı. Kullandınız mı. Tabiki konu çok eski . Bana da bilgi verirseniz çok sevinirim

Eczacının iletişim numarasını özelden atabilir misiniz aradan yıllar geçmiş ama ben şimdi gördüm kusura bakmayın inşallah vardır no su

Benimde yüzümde leke sorunum var ne kullandıysam geçmedi acaba o eczacıya nasıl ulaşabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…