Sinoptaki eczanenin bilgilerini verebilir misinizsinoptan sipariş ettiğim kremi yaklaşık bir aydır kullanıyorum.rengim çok açıldı.bayramda beni gören herkes ne kadar beyazlamışsın,çok güzelleşmişsin gibi olumlu güzel şeyler söylediler.tavsiye ederim
Merhaba filiz hanım sizin aldığınız sonuçtan çok etkilendim umarım banada bir faydası olur size çok dua ederim ne olur bana eczane adı ve numara yazarmisiniz rica etsemMerhaba arkadaşlar,
Bu kremi üreten sinoptaki eczaneyi sitede ben önermiştim.
Hamileliğimde oluşan gebelik lekelerim inatla geçmemekte direnince mecburen birde bunu deneyeyim diye almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Eczacı güneşten korunmanız şart demişti, ilk mesajımdada yazmıştım, lekelerim 10 gün içinde geçtikten sonra ben açıkçası güneşten çok dikkatli korunmadım, biraz rahat davrandım, ardında, lekelerim tekrar çok az belirmeye başladı. Aman allahım kabus gerimi dönüyor diye korktum.
Ancak bu soyucu kremi tekrar tekrar kullanmak istemedim, sonuç olarak cilt nereye kadar soyulabilirki.
Bundan sonrasında özellikle duştan sonra expigment kullanmaya başladım. Haftada üç kere lekelerimin üzerine sürüyorum. Hafif koyulaşan lekelerim tekrar açıldı şu an sadece çok az gölgesi var.
İnanın gebelik lekelerim yüzümde yama gibi duruyordu, şu an belli belirsiz.
Güzelliğine düşkün hanımlar pırıl pırıl cildinin bir yıl içinde lekelenmesini çok dert ediyor, aynen benim gibi. Neyseki dinoptaki eczane lekelerimi büyük oranda geçirdi, şimdilik expigmentle kontrol altındalar, ancak direkt bir kaç saatlik güneş ışığı bile hemen koyultabiliyor.
Anladığım kadarıyla biz bu lekelerle ömür boyu yaşayacağız, ama sürekli kontrol altından tutarsak, hiç olmazsa belirgin olmasını öneleyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?