Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar benimde lekelerim var konuyu takip edip biraz araştırdım. Sizde bakın isterseniz googleden .Hiç kimse memnun değil kandırıyorlar hatta daha kötü oldu cildim yazanlar olmuş .

Araştırmadan almayın bence sinop mustafa eczane yazın yorumları okuyun .Burdaki ilk baştaki yorumları kendi kalfaları yazdı diye düşünüyorum

Merhaba eczacı bilgilerini ve numarasını verir misiniz? Benimde güneş lekelerim var kullanmak isterim

Merhaba eczanenin adini varsa numarasini yollarmisiniz benide cocukken olan lekelerim var belki cozum olur

Merhaba filiz hanım sizin aldığınız sonuçtan çok etkilendim umarım banada bir faydası olur size çok dua ederim ne olur bana eczane adı ve numara yazarmisiniz rica etsem

Merhaba eczacının numarasını verebılırmsnz benımde yuzumde aknetrent kullandıktan sonra leke ve çukurlar oluştu acaba iyi gelirmi

Filiz hanım rica etsem bana o eczanenin numarasını yollar mısınız Bi de keremin ismi ne acaba cilt lekeleri için olan bnde bu konuda zor durumdayım yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…