• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller cilt ile ilgili tavsiye isteyenler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.696
798
benim cildimi karma ve gözenekler çok belirgin ...az siyah noktam da mevcüt...

kg verdiğimden dolayı sarkma da oluştu çok az...ne tavsiye edersiniz?

benim cildimi karma ve gözenekler çok belirgin ...az siyah noktam da mevcüt...

kg verdiğimden dolayı sarkma da oluştu çok az...ne tavsiye edersiniz?

belki ben sana gozenekler için yardimci olabilirim
Daha nce çok fazla degisik markalarin ve ev yapimi maske denedim ve hiçbirinin 1.denememde faydasini gormedim açikcasi ama uzun sure sonra geçen gun evde bir maske yaptim cildim yumusacik oldu butun gozenekler kapandi bebek yuzu gibi oldu esim de ben de sonuca bayildik yuzum utulenmis gibi oldu
maskenin tarifi : 1 yumurta, bir çorba kasigi bal biraz un... 15-20 dk bekletip yikadim, sonuç harika gozeneklerin belirginse kesinlikle dene derim

belki ben sana gozenekler için yardimci olabilirim
Daha nce çok fazla degisik markalarin ve ev yapimi maske denedim ve hiçbirinin 1.denememde faydasini gormedim açikcasi ama uzun sure sonra geçen gun evde bir maske yaptim cildim yumusacik oldu butun gozenekler kapandi bebek yuzu gibi oldu esim de ben de sonuca bayildik yuzum utulenmis gibi oldu
maskenin tarifi : 1 yumurta, bir çorba kasigi bal biraz un... 15-20 dk bekletip yikadim, sonuç harika gozeneklerin belirginse kesinlikle dene derim

yumurta sacı beslıyo cilt üstündeki tüyleride besleyebilir güzel olcaz derken kıllanmayalım :)

yumurta sacı beslıyo cilt üstündeki tüyleride besleyebilir güzel olcaz derken kıllanmayalım :)

:9: lazer epilasyon yapariz
saka bi yana her sabah yuzumuzde omlet yapmicagimiza gore problem olacagini zannetmiyorum
ozel gunlerde yapilabilir birde butun yuze surmeyebiliriz sadece gozeneklerin oldugu yerlere
hem disarda satilan maskelerde kim bilir neler var tuylerimizi besleyen canavara çeviren :27:
onca sey denedim sonunda buldum ise yarayan seyi tuylere falan hiç takilmiyorum açikcasi

karma cildim var. t bölgem yağlı.evde peeling yapıyorum. zeytınyağı ,limon ve şeker ile. ama emin olamadım yağdan dolayı.

peeling önerisi ve peeling den sonra nasıl bir bakım uygulamalıyım.

sigara ,yaşın ilerlemesi ,uykusuz geceler ,yoğun iş temposundan dolayı iyi görünmek için maske gibi makyaj yapıyordum. Her gece mutlaka yatmadan mutlaka clinique yüz temizleyici ile yıkar ,toniğinimi ve vichy nemlendirici kullanırdım ama yüzüm eskisi gibi parlamıyordu. Sonra facebookta gezinirken ozon yağı losyonu diye bir şey duydum (daha önce televizyonda ozonun faydaları ile ilgili bir program izlemiştim) ürünün adı lesexclusive adı da kulağıma hoş geldi fiyatı da uygundu aldım denedim neredeyse cildime makyaj yapma gereği bile duymuyorum. benim gibi yorgun görünen ciltlere tavsiye ederim.

ama clinique ve vichy imi hala bırakmadım onlara asla ihanet etmem onların yeri ayrı:)

evet maden suyunu da tonik yerine kullanabilirsiniz hatta buzluğunuza su yerin soda koyun donsun her gece al bir tanesini yüzüne sür süper oluyor.

Back
X