-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.861
MRbMerhabalarBLUEGREENBLUE :)
İyi gidiyor çok şükür. Yalnız şu aralar ara vermek zorunda kaldım. Bugün tekrar başlayacağım inşallah.
Giden lekelerim geri gelmedi ki benim için de en önemlisi buydu. Aldığım zaman kalıcı etki demişlerdi zaten o açıdan sıkıntı yaşamadım çok şükür
Normalde yüzüm için epilasyona gidiyorum artı esmerim. Cilt tonu eşitsizliği ve leke oluşturabilecek faktörler bunlar malumunuz. Böylesi can sıkıcı etkenler birleşince bu ve buna benzer ürünlerin kalıcılığı benim için oldukça önem arz ediyor.
İki yıl kadar önce gözümün altında burun kısmına doğru leke oluşmuştu onu açmakla meşgulüm şu an. Geçti gibi gerçi artık kullanmayı düşünmüyordum ama karar değiştirdim. Bugün itibariyle çalışmalara devam edeceğim
Siz ne durumdasınız?
Merhaba canım sadece acele etmeyiniz .öğrenecek çok şey var.
Burası okul gibi bir yer.
Satıcılara da hemen inanmayınız.
Durun bakalım önce cildinizin durumuna bakıp
sonra size uyan yer ya da ürün buluruz sadece sabır.
Ve bu arada gerideki sayfaları okuyun bakın neler öğreneceksiniz.
Allah aşkına ne kullanıyorsanız banada söyleyinMerhabalarBLUEGREENBLUE :)
İyi gidiyor çok şükür. Yalnız şu aralar ara vermek zorunda kaldım. Bugün tekrar başlayacağım inşallah.
Giden lekelerim geri gelmedi ki benim için de en önemlisi buydu. Aldığım zaman kalıcı etki demişlerdi zaten o açıdan sıkıntı yaşamadım çok şükür
Normalde yüzüm için epilasyona gidiyorum artı esmerim. Cilt tonu eşitsizliği ve leke oluşturabilecek faktörler bunlar malumunuz. Böylesi can sıkıcı etkenler birleşince bu ve buna benzer ürünlerin kalıcılığı benim için oldukça önem arz ediyor.
İki yıl kadar önce gözümün altında burun kısmına doğru leke oluşmuştu onu açmakla meşgulüm şu an. Geçti gibi gerçi artık kullanmayı düşünmüyordum ama karar değiştirdim. Bugün itibariyle çalışmalara devam edeceğim
Siz ne durumdasınız?
Merhaba hoş geldiniz.Allah aşkına ne kullanıyorsanız banada söyleyin
Merhaba hoş geldiniz.
Kullandığım ürünleri daima yazarım.
Size özele de yazdım sayfa 283 e de yazmıştım oradan da bakabilirsiniz.
Leke açıcı serum henüz tam bitmedi o nedenle tam yorum yapmıyorum.
Biter bitmez etkilerini yazacağım.
Sevgiler...
Merhaba canım hoş geldiniz.Kizlar gercekten memnun kaldiginiz urunleri size cok iyi etki eden urunleri paylasirsaniz daha iyi olur ben mesela limon suruyorm yuzume lekeleri aciyor ve sivilceye fyda ediyor onun disinda leci stu sabunu cildimi nemlendiriyor ve parlaklstryor lekelerede iyi sac olarak bi cozum bulamadm cok dokuluyor
Merhaba canımMerhaba BLUEGREENBLUE leke açıcı serumdan memnun kaldın mı?
Merhaba canım nasılsınızherkese merhabalar :)
ben hala bir markanın serum ve cilt aydınlatıcı isimli ürünleri kullanıyorum. uzun zaman oldu kullanalı. onlarsız dışarı çıkmıyorum diyebilirim. içinde 30 faktör güneş koruyucu olduğu için günlük ritüelim haline geldi. sabah kullanmadan evden asla çıkmıyorum. cildimin aydınlandığını hissediyorum.
asla güneş koruyucu sürmeden evden çıkmayın
Mrblar hosbulduk limon tek kullaniyorum nasil kullancamki sivilce ve lekelerde fayda etti gibiydi ama gul suyu ile temizliyordm aslnda ama daha snra pek bisey yapamadimMerhaba canım hoş geldiniz.Nasılsınız.
Limon vs.çok dikkatli kullanılmalı.
Kullanılınca da cildiniz çok iyi temizlemelisiniz.
Güneşte leke bırakabiliyor.
Ve kuru cildiniz var ise çok inceltiyor.
Saç içinde İlk sayfayı da rica etsem okuyunuz
saç dökülmesine iyi gelen kür var orada.
Mrblar hosbulduk limon tek kullaniyorum nasil kullancamki sivilce ve lekelerde fayda etti gibiydi ama gul suyu ile temizliyordm aslnda ama daha snra pek bisey yapamadim
İyiyim teşekkürler sağ olunuz.Teskkur ederm iyim siz nasilsiniz
merhabalar iyiyim çok şükür siz nasılsınız?Merhaba canım nasılsınız
Ürünlerde güneş koruma olduğundan
Gerçekten de kış için ikinci güneş koruma ürününe gerek kalmıyor.
Yaz için de daha uzun süreli koruma kullanmak gerekli.
Dediginiz gibi limon cildime hic iyi gelmedi ama 3haftadir cok iyi geliyordu yüzüm dun asiri kizardi kipkirmizi oldu cok korktum bugunde streslendim yine kizarik nasil gecicek azcik gecti gibiydi yine ayniİyiyim teşekkürler sağ olunuz.
Dediğim gibi ilk sayfayı iyice okursanız çok faydalı bilgiler var.
Merhaba canım.Kolaltı kararması için bir önerin var mıBLUEGREENBLUE ?
Gecen yazdan beridir sık sık karbonat kullanıyorum ama yazın dışarı çıkınca mecburen roll on . Aliminyumsuz ürünler denedim ama etkisi uzun süreli olmadıgından , aliminyumluya döndüm . Ne yapsam acılır rengi ?
Merhaba canım.merhabalar iyiyim çok şükür siz nasılsınız?
dediğinizde çok haklısınız. yaz için çok daha yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmak gerekebilir.
şu sıralar saçlarıma takmış durumdayım. hindistan cevizi yağı kullanıyorum. bir de kuaför biri önerdi saçlarıma banyoya girmeden önce elma sirkesi sıkıp 10 dk bekliyorum sonra yıkıyorum. saçın ph'ını dengeliyormuş. daha yeni başladım sayılır kullandıkça yorumlarım.
sizlerin saç ile ilgili başka ne önerileri var acaba? saç maskesi almak istiyorum önerdiğiniz bir marka var mıdır?
Merhaba canım.Dediginiz gibi limon cildime hic iyi gelmedi ama 3haftadir cok iyi geliyordu yüzüm dun asiri kizardi kipkirmizi oldu cok korktum bugunde streslendim yine kizarik nasil gecicek azcik gecti gibiydi yine ayni
Saolun baslarda cok iyiydo bu.sivolcelerdennkurtulamicam nasil kurtulablrmMerhaba canım.
Hemen Hametan yanık kremi alıp sürün.
Kış diye düşünmeyin
Sakın güneş koruma sürmeden sokağa çıkmayın inanın leke kalır.
Geçmiş olsun.