- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.821
Merhaba canımYaklasik 12 sene once plastik cerraha kimyasal pelling yaptirdim ve yuzde 90 sonuc aldim. Yaptirdigimda yüzüm cok kotu durumdaydi yani leke coktu. 12 sene sonra yasin ilerlemesi ve gunes isinlari derken tekrar bir islem yaptiracagim ama tabiki bu kimyasal pelling olmayacak. O aciya ve o eziyete bir daha asla katlanamam.20 gun evde esir kaldigimimi anlatayim yoksa sadece siviyla beslendigimden mi bahsedeyim gerisini siz düşünün Ama cildinden cok sikayet eden varsa kimyasal pelling en etkiĺi ve kesin cozum bana gore tabiki doktor tarafindan yapilirsa
Merhaba hoş geldiniz.Merhaba bende leke mağduru bayanlardanım yazdıklarınızın nerdeyse hepsini okudum.Benim lekem güneş kremi kullanmama rağmen havuzda oldu sonrasındada yaz aylarında onu geçirmek için yaptığım bilinçsiz maskeler cildimi hassaslaştıydı ve lekelerim çoğaldı da çoğaldı.arkasından hamile kaldım üstüne onun lekeleri de eklendi. Bu lekelerle neyapıcam diye düşünürken Doğumdan sonra annem yüzüme ilk sütümü sürdü inanılmaz derecede lekelerim hafifledi belli belirsiz kaldı sonrasında ben güneş kremimi de değiştirdim gerçekten eskiye nazaran çok işe yaradı öncedende solante kullanıyordum fakat bu kez lekeli ciltler için olanından aldım yazın denize gitmeme rağmen şuan lekelerim eskisi kadar belirgin değil tabi bende tamamen gitsin istiyorum e kullanacağıma kararveremiyorum Şems aslan hanımla görüşmüştünüz onun ürünlerinden neden kullanmadınız merak ettim.bide kullandığınız serumun ismini rica etsem yazabilirmisinz
[/QUOTE]Merhaba kızlar ben 6 gündür aknelyse kullanıyorum gece yatarken aknelyse sürüyorum sabah yüzümü yıkıyorum ve madacasrol sürüyorum. aknelyse yüzümü baya soyma ya başladı iyi gibi en azından Cildim yenilendi.. ❤ ve madacasrol dediğim kremin cilt yenileyici özelliği varmış kokusu muhteşem ve cilt tarafından hemen emiliyor. Bakalım 1 bucuk ay kullanmayı düşünüyorum.. iyi gelirse yazıcam kızlar.. ben sizde gözenekler için öneri isticem gözenek küçültücü sıkılaştırıcı cildi geren toparlayan bişey istiyorum ne önerirsiniz?
Merhaba canımöncelikle geçmiş olsun.
Çok çekmişsiniz gerçekten de .
Bu arada çok teşekkürler yazdınız.
Böyle tecrübelere çok ihtiyaç var.İnsanlar bilinçlensin .
Ve sizde detaylıca yazmışsınız.
Herkes bilgi sahibi olmuştur sayenizde.
Sizin lekeler ne lekesiydi çil de var mıydı sizde.
O zamandan bu zamana çok şey değişti gelişti ama
artık herkes dr ,herkes estetisyen ve güzellik uzmanı olmuş maalesef.
Tabii ki çok azda olsa işin uzmanları var.
Çok dikkatli olmak lazım.
Siz yine arada yazın ne işlem ve nerede yaptıracaksınız.
Haberimiz olsun.[/QUOTE
Merhaba canımöncelikle geçmiş olsun.
Çok çekmişsiniz gerçekten de .
Bu arada çok teşekkürler yazdınız.
Böyle tecrübelere çok ihtiyaç var.İnsanlar bilinçlensin .
Ve sizde detaylıca yazmışsınız.
Herkes bilgi sahibi olmuştur sayenizde.
Sizin lekeler ne lekesiydi çil de var mıydı sizde.
O zamandan bu zamana çok şey değişti gelişti ama
artık herkes dr ,herkes estetisyen ve güzellik uzmanı olmuş maalesef.
Tabii ki çok azda olsa işin uzmanları var.
Çok dikkatli olmak lazım.
Siz yine arada yazın ne işlem ve nerede yaptıracaksınız.
Haberimiz olsun.
Bıraktım çünkü çoook yakıyor.. lekeler sivilce lekesi birde dudak üstünde lazer epilasyon yaptırmıştım onun lekeleri vardı ama lazer lekeleri geçti gerçekten başka hiç bişey olmadı. Bide yüzüme yıllar önce dal çarpmış tı onun izi ve sivilce izlerin de hiç bi değişiklik yokMerhaba canım.Size kremi kim önerdi acaba.
dr mu verdi yoksa siz mi birinin önerisi ile aldınız acaba.
Cildiniz kuru mu yağlı mı bu arada.
Öncelikle şunu söyleyeyim expigment için yazdıklarım bu ürün içinde geçerli.Bir kaç sayfa öncesine bakınız lütfen.
Lekeniz küçük mü boyutu nedir,ne lekesi onu da acele yazın.
Sakın hata yapmayınız.Sabah madecassol sürüyorsunuz üstüne güneş koruma sürüyor musunuz acaba.
Sürmüyorsanız eyvah.Hemen koruma alın acele.
Merhaba cnm teşekkür ederim yazdiklarin icin.
Benim cildimde çil hic yoktu zaten esmer tene sahibim. Ama malesef cabuk leke tutan bir cildim var ayni zamanda pigment sorunum da var. Zaten gencligimde yajlasik 15 sene sivilcelerle savasmakla geçti. Kimyasal peelingten 2 sene sonra dermokozmeting pellingte yaptirdim 6 senasn soyma 6 seans bakim ve cok memnun kaldim. Yapan kisinin tecrubesi ve doktor olmasi tabiki cok onemli ama benim doktorum cilt yapisi ve dokularin uyumu da cok onemli demisti zira goz alti juvadern dolgumun 3. Senesi ve hala kullaniyorum doktor 1.5 sene omur vermisti. Cilt yapim surekli bakim yapmaya ihtiyac duyan sorunlu bir cilt malesef buda benim sansim. Ama cokcok dikkatli korumak lazim burdan cildine islem yaptiracak arkadaslara sesleniyorum aman bugunde koruyucu surmeden cikayim yada hava soguk zaten yok bisey olmaz demeyin sonra benek benek gunes lekeleri cildinize yapisiverir tecrubeyle sabittir
Simdi cok guvendigim birine islem yaptiracagim 4 adet karbon soyma 6 adet roller 3 adet prp ve 1 adet cilt bakimi aldim bakalim sonucu burdan asama asama yazarim size
Merhaba
Ilk once sunu soyleyeyim sayisiz akne ilaci ve kremi kullandim zamaninda keske diyorum simdi hicbirini kullanmasaydim da kendi haline biraksaydim inanin hepsi cok zarar veriyor cilde ya tek bir tane kullanim yada dogal yontemlere basvurun. Mesela kükürtlu sabun bana gore basli basina bir mucize. Benim asiri yagli bir cildim vardi simdi eskiye nazaran az yagli. Akne izlerim eskiden büyüktü simdi daha normal seviyelerde. Kimyasal islemden sonra doktorum coppertone 50 faktör gunes kremi kullan kesinlikle birakma dedi ozamandan beridir hic degistirmedim. Hatta inanmazsin ama benim sag yanagimda bir gunes lekesi var guneste yanmayip beyaz kalan cinsten bu krem sayesinde gunesten korudum hep guneslenirken. Ayrica sunu da belirteyim ben hic fondöten kullanmadim cilt temizliyici urunlerde hic kullanmadim hep dogal yöntem olan sabunu terci ettim sin birkaç senedir de nivea urunlerini terci ediyorum. Birde avonun bir gunes koruyucusu var kisin onu tercih ediyorum daha az yagli cunku
Canım öyle güzel öyle güzel yazmışsınız ki anlatamam.Gerçekten de teşekkür ederim.Leke acici urunlerin hicbiri fayda etmiyor hic boşuna kullanip cildinize zarar vermeyin ven zamaninda hepsini denedim emin olabilirsiniz
Merhaba canımSöyleyeyi unuttugum birsey daha var kisa bir sure dermalogica urunleri kullandim ve bakim yapan bir yerde cilt bakimi yaptirdim ozamanlar cok memnun kaldim ama cok pahali oldugu icin mlasef alamadim ozamanlar surekli
Merhaba canımBana güzel temizleyen , cildi yıpranmayan bir makyaj temizleyici önerir misiniz ? Yağ bazlı olanlar temizliyor ama gözaltlarımda yağ bezesi oluştu , büyüyor . Micel su kullanıyorum ama o da hiç temizlemiyor . Siyah göz kalemi kullanıyorum bu arada .
Merhaba canım.Bebek şampuanlarıyla yıkayabilirsiniz.Birde ben loreal in mucizevi makyaj temizleme sütünü aldım en son iyi memnunum
ben cildime çok makyaj yapmıyorum ama göz makyajı yapınca kullanıyorum .makyaj temizleme ile sildikten sonra mutlaka yüzümü temizleme jeli ile yıkıyorum,gözümüde bebek şampuanıyla yıkıyorum.makyaj temizleme ürünleri tam olarak çıkarmıyor makyajı çünkü.sanırım biraz makyaj yapma sıklığıyla alakalı bana epey gider gibi duruyo.tabi bide ürün krem formunda olduğundan temizleme sularından fazla kullanmak gerekiyor ondan çabuk bitmiştir :)Merhaba canım.Bir çok arkadaş bebe şampuanı kullanıyor .
Gerçekten de memnunlar.
Dediğim gibi ürün çok var piyasada.
Ben de mucizevi yağ temizleme sütü aldım
ama çok çabuk bitti nedense .
Sizin kullanım nasıl acaba.Uzun süre gidecek gibi mi.
Merhaba cnmMerhaba canım
Evet dermalogica gerçekten güzel marka.
Ürünleri de güzel.
Ben marka olarak kullanılacak ürünlerin
set halinde kullanıldığında daha çok iyi geldiğini düşünüyorum.
Siz ne dersiniz...
Kesinlikle öyle doğru söylediniz.ben cildime çok makyaj yapmıyorum ama göz makyajı yapınca kullanıyorum .makyaj temizleme ile sildikten sonra mutlaka yüzümü temizleme jeli ile yıkıyorum,gözümüde bebek şampuanıyla yıkıyorum.makyaj temizleme ürünleri tam olarak çıkarmıyor makyajı çünkü.sanırım biraz makyaj yapma sıklığıyla alakalı bana epey gider gibi duruyo.tabi bide ürün krem formunda olduğundan temizleme sularından fazla kullanmak gerekiyor ondan çabuk bitmiştir :)
Ben makyaj yapmiyorum cok nadir yaparim ozel gunlerde ozamanda bebek islak mendili kullaniyorum acikcasi cok fazla yardimci olamayacagim bu konuda
Zaten fazla makyaj yapmamak daha iyi cildi kremlerle beslemek gerekir.Merhaba cnm
Zaten hangi marka olursa olsun mutlaka set halinde kullanılmali. Bu marka gercekten cok kaliteli bir marka doktorda tavsiye etmisti ama cok pahali yaguzel olan hersey bu kadar pahali olmak zorundami