- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
-
- #2.661
Merhaba .merhaba size katılıyorum leke giderixi soyucu kremler bir süre sonra cildi incelttiği için daha kolay leke oluyor.Peki cildi kalınlaştırıcı krem kullanın demişsiniz.O kremler hangi tür kremler hatta isim verebilirmisiniz :)
Diş macunu evet beğeniliyor kullanmadım.Diş macunu aldım gerçekten dişlerimi çok güzel beyazlattı çatlak kremini kullandım ve 6 yıllık çatlaklarım geçti dogru ürünleri kullanmak önemli burda birde düzenli tabi
Tabiki cildi den cilde farklılık gösterebiliyor ama şu an kişisel ürünlerim benim hep lr ve çok memnunum varis için olanı bilemicem kullanmadım çünküDiş macunu evet beğeniliyor kullanmadım.
Leke çatlak ve varis için olan ürünlerini pek beğenen duymadım.
Ama ürünleri düzenli kullanmaya gelince
inanın bu konuda benimle kimse yarışamaz
tabiki bende kendimce araştırıp deniyorum bazı şeyler.inşallah sorunlarıma çözüm bulursam burdada seve seve paylaşırım :)Merhaba .
Elbette yazarım ama ben kullandıklarımı yazdığım için (bu kış alıp başlayacağım)
henüz almadım diye isim burada yazamam ama .Size özelden bir kaç isim veririm.
Eğer kullanır fayda görürseniz lütfen bizi bilgilendiriniz.
Bu arada Ne güzel eski üyelerdensiniz.
Sizde bizimle çok fayda gördüğünüz ya da çevrenizde fayda görülen ne olursa fark etmez tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba.meri58 arkadaşımız leke setini kullandı ve kesinlikle fayda görmedi kendisi.
Kılcal damar içinde setini aldım işe yaramadı.(arka bacaklarımda olan çok hafif ve ufak )
Sizin adınıza sevindim.Sayılı kişilerdensiniz. Ürünlerden pek memnun olan yok ta.
Lekeniz vs neydi ne aldınız da fayda gördünüz acaba.
Evet ben düzenli kullandım fakat hiçbir etkisini görmedim malesefMerhaba.meri58 arkadaşımız leke setini kullandı ve kesinlikle fayda görmedi kendisi.
Kılcal damar içinde setini aldım işe yaramadı.(arka bacaklarımda olan çok hafif ve ufak )
Sizin adınıza sevindim.Sayılı kişilerdensiniz. Ürünlerden pek memnun olan yok ta.
Lekeniz vs neydi ne aldınız da fayda gördünüz acaba.
Ne kadar süre kullandınız acabaEvet ben düzenli kullandım fakat hiçbir etkisini görmedim malesef
Merhaba.Öncelikle duyarlı davranıp cevapladığınız için teşekkür ederim. 2015 ekim sonu gibi oldu. Buz pansumanı yaptım ama bitkisel bir şeyler kullanmadim. Hemen ardından hamile olduğumu öğrendim. Hormon dengesizlikleri yaşayacağımı bildiğin için herhangi bir şey kullanmak olumsuz yönde tetikleyebileceğini düşündüm ve hiçbir krem, bitkisel kür vs kullanmadim. Doğumdan sonrasında da 3-4 beklemeye karar verdim hormonlarım düzene girsin diye. Doktora gittikten sonra verdiği kremi gece kullandım. ama gündüz de doğal güneş kremi sürdüm. Fakat leke kremi Hidrokinon içerdiği için göz altında kullanmaya çekindim. Zaten bir de emziriyorum. Doktora sorduğumuzda çok küçük bir bölge olduğu için sakıncası olmadığını söyledi. Fakat şöyle bir durum var. Arastirdigimda lekelerin 2 kisma ayrildigini okudum. Epidermal ve dermal olarak. Yeni oluşmuş olanlar veya cildin en üst tabakasında görülen lekeler sütlü kahverengi veya kahverengi görünürlermiş . Daha alt tabakalarda yani dermiste olan ise grimsi- mavimsi kahverengidir. Benimkisi grimsi-mavimsi kahverengi. Yani gunes lekesi, hamilelik lekeleru gibi degil. Fakat Doktor bu lekenin derinin alt kısmında mi, üst kısmında mi olduğunu söylemedi. Ben de 2 haftanın sonunda göz altımda yanma hissi başlayınca ( kremi sürdüğümde ) kullanmayi biraktim. Tekrar ayni doktora gitmedim. Dün plastik cerrahiye gittim. Doktor elmacık kemiğimi carptigim yeri kontrol etti ve diğer yanağımdan farklı hissettiğini söyledi. Benden MR istedi. MR sonucundan sonra bakacağız, şimdilik bir şey söyleyemem dedi.
Dediginiz gibi daha kötü durumda olanlar var ama " benimkisi küçük, onların ki kötü" deyip sevinemiyorum. Sadece gözüme gelmedigi icin şükrediyorum. Allah dertlerine çare arayan tüm insanlarımıza şifa versin..
Hangi krem ne ise yarar çok merak ettimHerkese merhaba özelden o kadar yazdınız ki bir krem var dene diye şimdi onu alacağım ve deneyip yazacağım.Hadi hayırlısı...
Merhaba canımHangi krem ne ise yarar çok merak ettim
MerhabaMerhaba canım
Krem geldi kullanıyorum.Etkileri pazartesi yazacağım.
Çünkü ben kullanmadan yazmıyorum ne olduğunu...
Merhaba canım daha önce yazacaktım ama yazmadım.MerhabaTeşekkür ederim , beklemedeyim o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?