- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.641
Leke konusunda faydasını gördüler mi acabaMerhaba canım.Bir kaç arkadaşımdan haber bekledim onlar kullanmıştı.
Neyse bu gün haber aldım.
Ürünler güzel ancak sadece bir ürün ile değil bir kaç ürün bir arada kullananlar çok memnun.
Serum,maske,c vitaminli ürünleri vs.
Merhaba ben dermapen için tedaviye başladım 1 seans gittim, fakat çok para harcamak istemiyorum dermaroller daha mı iyi olur acabaEki Görüntüle 1939097 Eki Görüntüle 1939098 Eki Görüntüle 1939099
Merhaba bende dermapenle baslamıstım.1 ve 2. fotolar dermapen sonucu.
Sonra sadece sorunlu bolgeye dermaroller yaptım ve sonuc bu ve cok mutluyum.
Tabii cildim baya baya kabuk degiştirdi ve soyuldu,sizce nasıl?
Ben evet rollerin daha faydasini gordumMerhaba ben dermapen için tedaviye başladım 1 seans gittim, fakat çok para harcamak istemiyorum dermaroller daha mı iyi olur acaba
Merhaba .Yok uzatmadınız ne demek hatta daha uzun yazın .Leke konusunda faydasını gördüler mi acaba
Ben shiseido nun leke serumu nu aldım bir haftadır kullanıyorum
Birde dermoller aldım serumla kullanmak için
Bana shiseido serumla Dr muradın c serisini tavsiye ettiler ama ürünler hem çok pahalı hemde ml çok az
O bakımdan şuan sadece shiseido ile basaldım bütçemı ayarlarında murad din gündüz leke kremini almayi düşünüyorum
Alabilirsem birde soyucu maskesini düşünüyorum
Arkadaşlarınız tam seri olarak mı kullandılar acaba
Yani temizleyici tonik serum gece gündüz nemlendiricisi sanırım
Bende çok bunaldım artık hiç bişey çare olmuyor insanlar hep yüzüme bakıyor kapatamiyorum
6 yıl öncesine kadar pırıl pırıl olan cildim ne hale geldi çok üzülüyorum ama faydasiz
Çok uzattım ksb
Merhaba yaşınız kaç.Cildiniz kuru yağlı vs.nasıl.Kaç senedir var lekeler.Selam! :)
Benim ergenlikten kalan birsuru acne izi var... bir suru fondöten ve concealer ile kapatmak istemiyorum artik gercekten yorucu. Izler icin ne yapmaliyim?
Bir de zamanla buyuyen pigment lekem var rengi de koyulasti...
Merhaba daha önce LR ÜRÜNLERİNİ KULLANDINIZ MI acaba ben çok faydasını gördümSelam! :)
Benim ergenlikten kalan birsuru acne izi var... bir suru fondöten ve concealer ile kapatmak istemiyorum artik gercekten yorucu. Izler icin ne yapmaliyim?
Bir de zamanla buyuyen pigment lekem var rengi de koyulasti...
Merhabalar.
Çok güzel bilgiler paylaşılmış Allah razı olsun..
Benim şikayetim bıyık bölgesinde olan lekeler. Önceden sürekli cımbız ile almaktan tahriş olmuş ve şuan izleri kalmış durumda.
Kuaförüm artık cımbız vurmamam gerektiğini sürekli ip ile almak biraz daha iyi geleceğini söyledi.
Limon, yoğurt ve bir cok maske de denedim ama nafile..
Şuan hamileyim o yüzden bir şey sürmeye de korkuyorum..
Bu durumu yaşayıp lekelerden kurtulan var mı. Aşırı rahatsız hissediyorum artık..
Ve sanki hiç gecmicekmis gibi geliyor. Umarım yaniliyorumdur ve bir çare bulurum.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Sizin leke durumunuz geçici. Kuaförün dediği gibi iple almaya başlayın. Hamilelikten dolayı hormon dengesizlikleri yaşayacağınız için herhangi bir krem kullanmayın derim. Şimdilik yapabileceğiniz tek şey güneşten korumak, zaten hamile olduğunuz için güneşten normalde de kaçınmalısınız. Doğumdan 3 ay sonra bir dermatologa gidin. Eminim çok kısa sürede kurtulursunuz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Amin çok sağolun. İnşallah dediğiniz gibi geçicidir.
merhaba size katılıyorum leke giderixi soyucu kremler bir süre sonra cildi incelttiği için daha kolay leke oluyor.Peki cildi kalınlaştırıcı krem kullanın demişsiniz.O kremler hangi tür kremler hatta isim verebilirmisiniz :)Merhaba .Yok uzatmadınız ne demek hatta daha uzun yazın .
Herkes her konuda yazsın da en iyiyi bulalım.
Maalesef bir çok kişi sizin gibi
güzel cildi olanlar en ufak bir şey leke vs .çıkınca
ağır işlemler tca ,lazer,expigment gibi kremler vs. mahvettiler yüzlerini.
Üzülmeyiniz ama acele de etmeyiniz.
Aylardır bakıyorum çok ürün aldınız kullandınız.
Siz devamlı krem ya da başka şeyler kullanarak cildiniz inceltiyorsunuz.
Acele etmeyiniz ara verin dinlendirin .Cildinizi kalınlaştırın.
Özellikle yazın fazla bir şeye gerek yok diyeceğim Ama siz sanırım aldınız.
Madem aldınız kullanıyorsunuz ara verilmez zaten.
Şu an yaptıklarınız ile ne kadar memnunsunuz.
Ürünlere gelince evet dediğim gibi set halinde aldılar.
Ve fayda görüyorlar ancak çok uzun zaman kullanarak oluyor.
Onların ki tamamen geçmedi bile.Ama devam ediyorlar.
Dediğim gibi doğru ürünler ve istikrar çok önemli.
Bu gibi ürünler set halinde daha faydalı.
Kullandığınız ürününde seti var.
Herkesin lekesi ayrı aynı ürün herkeste başka etki oluyor.
Dermaroller kullanmadım.
Kullananlar sayfada zaten bilgi paylaşımı yapıyorlar.Sağ olsunlar.
Kullanmasam da biliyorum yazın gündüz kullanılmaz.Yazın akşamları kullanın.
Soyucu ürünleri de asla yazın kullanmayınız.Hatta yağları bile diyorum.
Zaten leke tedavisi C vitaminsiz olmaz.Sizde biliyorsunuz.
Size tavsiyem aldıklarınızı öncelikle çok düzenli kullanın.
Hemen belli olmaz iyi gelir mi gelmez mi zamana bağlı.
Zaten memnunsanız devam edeceksiniz.Etkileri geç görürsünüz.
Yazın sadece koruyucu ve cildi kalınlaştıran kremler kullanınız.
Tedavilerinizi kışın ve yine güneş koruma kullanarak yapınız.
Herkese Merhaba..
Ben elmacık kemiğimi açık olan mutfak dolabinin köşe kismina carptim, ( gözüm çikmadi ona şükrediyorum) biraz sisti, oraya buz pansumanı yaptım ama sonrasında yavaş yavaş gözümün alti morarmaya başladı. Çok önemsemedim ve hamile olduğum için herhangi bir krem kullanamadim. Morluk geçti ama yerinde ince bir kucuk cizgi seklinde cok acik kahverengi leke kaldi. Internetten araştırdığımda morluk olan yerde kanama olduğu için pigmentlere rengini veren melanin onarmak için devreye girermiş. Eğer cilt melanini çok üretirse yerinde deri renginden biraz daha koyu soluk bir leke bırakırmış. Doğumdan sonra doktora gittim, bana Hidrokinon içeren renk acıcı bir krem verdi. Sadece o bölgeye sürmemi söyledi. Üzerine de güneş koruyucu sürmem gerektiğini belirtti. En az 3 ay kullanacaksın dedi. Ben sadece 2 hafta kullanabildim çünkü yanma olmaya başlamıştı. Bir de goz alti çok hassas bir deriye sahip olduğu için açıkçası biraz da korktum, daha kötü olabilir diye.. Yaklasik 1.5 yıldır gözümün altında hafif gölge gibi. Beni inanılmaz rahatsız ediyor. Internetten araştırdım morluk sonrası kalan leke hakkında ama hiçbirşey bulamadım. Bu lekeyi nasil gecirebilirim? Lütfen, eğer bir bilgisi , tecrübesi olan varsa bildirsin.
MerhabaKimsenin bu konuda bilgisi yok mu? Lütfen yardim edin
ALLAH sizden de razı olsunMerhabalar.
Çok güzel bilgiler paylaşılmış Allah razı olsun..
Benim şikayetim bıyık bölgesinde olan lekeler. Önceden sürekli cımbız ile almaktan tahriş olmuş ve şuan izleri kalmış durumda.
Kuaförüm artık cımbız vurmamam gerektiğini sürekli ip ile almak biraz daha iyi geleceğini söyledi.
Limon, yoğurt ve bir cok maske de denedim ama nafile..
Şuan hamileyim o yüzden bir şey sürmeye de korkuyorum..
Bu durumu yaşayıp lekelerden kurtulan var mı. Aşırı rahatsız hissediyorum artık..
Ve sanki hiç gecmicekmis gibi geliyor. Umarım yaniliyorumdur ve bir çare bulurum.
Merhaba.meri58 arkadaşımız leke setini kullandı ve kesinlikle fayda görmedi kendisi.Merhaba daha önce LR ÜRÜNLERİNİ KULLANDINIZ MI acaba ben çok faydasını gördüm
Merhaba.meri58 arkadaşımız leke setini kullandı ve kesinlikle fayda görmedi kendisi.
Kılcal damar içinde setini aldım işe yaramadı.(arka bacaklarımda olan çok hafif ve ufak )
Sizin adınıza sevindim.Sayılı kişilerdensiniz. Ürünlerden pek memnun olan yok ta.
Lekeniz vs neydi ne aldınız da fayda gördünüz