Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

O sizin zarifliğiniz :)

Çok çooook teşekkür ederim. İnşallah hepimizin hep iyi haberleri olsun

Burada da topiğin varmış. Süper. İlk sayfaları okudum. Çok fazla bilgi var. bende çok az zaman, ve var okuduğunu tam anlamama.
Ben arada cildimi bazı kısımları soyduruyordum. (acnelyse, expigmentle, çok az ara ara yaparak)Lekeler biraz azaldı ama kesin çözüm ne?için senin kadar emek veremem şu vakitte. Maşallah herşeyi denemişsin.
Göz altı morluğu ve güneş lekeleri için bana özet geçsen kuzum.

Sizinle ayni seyleri yasiyoruz. Ben sonuca ulasamadim henuz.

Hoş geldiniz canım.Ben detaylı sorup cevaplara göre çözüm sunmaya çalışırım.
Yüz bu her şey sürülmez.
Evet ben çok şey denedim ve çoğunu bilgisiz yaptım
ama sonunda öyle öğrendim ki yaşım erken olsa herhalde Dr.olurdum.
Soyduruyordum demişsiniz ama Sanırım evde yapıyorsunuz.
Lekeniz cildinizde hangi tabakada
önce onu öğreneyim sonra size uygun tedavileri yazarım.
Ama şunu biliniz.Leke asla kısa sürede geçmez haberiniz olsun.
Kısa sürede geçerse bir süre sonra daha fazlasıyla geri gelir.
Aman dikkat diyorum.
Göz altı morluğunuz neden ileri geliyor genetik mi vs.

Hepimizin Kadınlar Günü Kutlu Olsun.
Her başarılı kişinin arkasında bir kadın vardır.
Ya Annesi , Ya eşi, Ya kız kardeşi, Ya da evladıdır...
O nedenle de ayrıca önemlidir.
Kadın demek
Kadınlar bir binanın temeli gibidir.
Ve en iyiyi hak eder...

Dünyadan şiddeti götürecek,
Barışı v.s de getirecek yine bizler olacağız.
Biz Kadınlar ne istersek başarırız.Yeter ki isteyelim

açıkçası cildiyeye gitmedim. Annemin kronik ürtiker rahatsızlığında çok dolaştığımız için, pek de bilgilerine güvenim yok açıkçası. üstünkörü gözle incelem yapılıyor.
cilt lekelerim güneş lekleri ve doğumdan sonra oluşan lekeler, 6-7 yıldır mevcut. malum bir kadın hamile kaldığı anda bebeğe zarar vermemek için, emzirme zamanında aynı şekil davranıp bilmediği şeyi kullanamıyoruz.
Bilgisayar başında çok oturmak ve gece de florasan lamba altında bulunma durumum çok. Güneş kremini geçen sene dikkatli kullanabildim.
Kendim kremlerle bir kaç soyup güneş kremi kullanınca doğum lekelerim gitti. Şimdi arada yapıyorum, sanırım lemnemdirmeye dikkat etmiyorum.
Maske yapmaya vaktim olmuyor pek, geçen yıl kil maskesi yapardım, gözenekler açılıyordu ama lekelere faydası yoktu.
Dün güneş kremi aldım 50 faktör, düzenli onu süreceğim, krem olmazsa cc yaa da bb krem, onlar 30 faktor.
biraz gelenekçiyim. Evde hafta da yada ikli hafta da ne tür maske yapabilirim.
Göz altı morulğum, bilgisayar başında çok bulunmaktan, bir de suyu az içiyorum. Genetik değil. çok çalışmaktan ve düzensiz uykudan kaynaklanıyor.
Çeşitli aletleric de araştırıyorsun sanırım, benim philips lumea (doğru yazdıysam)var. Lekelere de faydası olur mu acaba, hiç okudun mu çeşitli kaynaklardan? Çünkü lazerle dövmeler silinebiliyor, alexender denilen cihaz mı gerekli acaba?

Merhaba canım sırayla yanıtlamaya çalışayım.
İstisnalar hariç tabii ki ama Dr.lar hakkında düşünceniz çok doğru.
Ancak tahlil şart diyorum.Zaten tahlil sonuçlarına bakınca herkes anlıyor .
dr.olmaya da gerek yok.Öncelikle Annenize geçmiş olsun.Şifalar olsun.
Sadece lekelerde tabakaya bakmak yani wood ışığı bizim için önemli.
Sebebi de lekenin derinliği bilgisi yapılacak işlemleri bize kolaylaştırıyor.
Çok hafif bir lekeye lazer ya da çok derin lekeye sadece uydurma krem olmaz.
Tedavileri ona göre yapmak gerek.
Evet hamilelikte bir şey kullanılmıyor ama kimyasal olmayan bazı şeyler de
zarar vermeyip hatta leke önleyebiliyor bile.
Hangi kremlerle soydunuz acaba en iyileri neler size göre beğendiğiniz
o konuda da bilgi verirseniz çok memnun oluruz.
Doğum lekelerinizin gitmesi de çok sevindirici.
Geriye sadece güneş lekeniz kalmış sanırım.
Kil ,çamur vs.maskeleri oldukça güzel ama derin lekelere fayda etmiyor.
Cildin rengini düzenli kullanımda açıyor hafif lekelerde renkte açılma yapabilir.
Güneş kremi konusunda sanırım bu sitede
benim kadar aynı mesaj tekrarı yapan olmamıştır herhalde.
Aslında en önemli ve üzerinde en çok durulması gereken konu bence.
Yaz kış mümkün olduğunca kullanmak ve aksatmamak gerekir
(yazın daha yüksek kışın daha düşük faktörlü)
Morluklarınız genetik olmaması da çok iyi o nedenle de geçer.
Ancak devamlı bilgisayar başında olmanız geçmeyi %100 tamamen yapmaz.
Ama düzenli maskelerle azaltır.
Suyu evet maalesef ben de az içiyorum.
Bu sene de en çok bunu düzeltmeye çalışacağım.
Evet her şeyi araştırıyor ve deniyorum.
Ancak ne bir merkezde ne evde lazeri tüy konusu haricinde önermiyorum.
Bana cilt tipinizi çok detaylı yazın size bir kaç maske hazırlayayım.
Hepsine yanıt vermeye çalıştım ama
cevap vermediğim sorunuz var ise de onları da yazın arada kaçmış olabilir.

Kızlar sitede hep yenilikler var ne kadar güzel.
Bildirimlere abone ol seçeneği en güzellerden bence deneyiniz derim.
Elbette diğerlerine de bakın.Ben bu siteyi giderek daha çok seviyorum

Teşekkür ederim cevabın için. Sen diye yazıyorum kusura bakma. wood ışığıyla bakan dermatolog bulmak lazım o zaman.
Geçen eczaneden güneş kremi alırken cilt tahlili yaptıkları yazıyordu. Alt tabakayı görmeyen sadeceüst tabaka cildi bilgisayar ekranında gösteren bir programla bakınca, bana bazı bölgelerde pullanma olduğunu söyledi tam da o bölgelere acnelyse krem sürmüştüm. Yoğunluktan nemnedirmeden kalmıştı. Tabi ordaki kişi belli ürünleri satma derdindeydi ve benim de vaktim yoktu o sıra. Başka bir vakit tekrar uğrayacağım da belki de uğramam.
Eşim bu gün , yarın cildiyeye gitmek istediğimi söylediğimde "senin cildinde bir şey yok, kurcalama" dedi. O, bu konuda kurcaladıkça imtihan olacağımı ima etti. Bilmiyorum koca sözü dinlesem mi? Yoksa uzman bir görüşten yinede randevu mu alsam. Kararsızım.
Sonuç olarak cilt analizine bakan kişiyle hem fikir olmakla beraber yüzümün de bazı bölgelerinde renk değişimi var. Tonu farklı yani. Expigment kremim de var. sürsem mi ki, düzenli değilim bu yıl işte.
Geçen yıl gece acnelyse, bir saat sonra expigment, sabah da licoid sürerek, iki ayda lekeleri azaltmıştım.
Cilt sürekl kendini yenile miyor mu? Cilt tabakasının incelttiğinden bahsedilmiş eski yazılarda da. O yüzden tereddüteyüm şimdi.
Lazer içinde yabancı estetik doktorunu takip ediyorum, ünlülerin göz altı morluklarını tek seansta lazerle geçiriyordu.
"babyface" uygulaması da şimdi gündemde Türkiye de de cildi lazerle bebek cildi gibi yapıyorlar ama 2-4 ay etklili imiş. birde kişinin kanından trombositleri alıp cilde şırıngayla verilen yöntem var.. denk geldiğim, özel olarak araştırmıyorum bu konuları. istanbulda olsam geniş yelpaze de denerdim bewnde belki.

Sonuç olarak yüzüm deki bazı bölgelerdeki ton farklılığı için bana maske/kimyasalı az krem önerebilir misin? Göz altı için ne yapabilirim bir de? Teşekkür ederim tekrar.

Son düzenleme:
Merhaba canım ne demek ne kadar yardımcı olursam o kadar iyi.
Siz dediğime bakmayın bu benim konuşma tarzım.Herkese böyleyim
Eczaneler de artık böyle her kurumda olduğu gibi burası da oldu para tuzağı.
Wood ışığıyla bakan dermatolog bulmak evet en iyisi.
Ama bu o Dr.un en iyi dr.olduğunu göstermez.Hatta prof. olsa bile.
Bu gibi kişiler istisnalar hariç diyelim
zaten ellerindeki aletlerle ve tuttukları 2 sekreterle
gereksiz işlemlerle kaç kişinin cildini bozdular.Orası da belli yani.
Bize sadece o ışıkta lekenin yeri katmanı önemli.
Eşinizde haklı aslında.
Çok fazla kurcalamak onu bunu gereksiz yere evhamdan yapmak cildi inceltiyor.
yaş ilerleyince de neredeyse krem bile doğru dürüst tutmayan yüzler oluyor.
o kadar inceliyor cildi insanların.
Geçen sene yapıp uyguladığınız işlemlerden sonra
aynı yerde leke oluşmadı mı acaba.Yazarsanız iyi olur.
Genelde o ürünleri kullananlar hemen fayda görüp
sonra daha fazla lekeye maruz kalırlar.Bence kullanmayın derim.
Evet 21 günde yeniler cilt.
Ancak siz cildin koruma tabakasına zarar verirseniz
kullandığınız ürünlerle ya da yaptırdığınız bilinçsiz işlemlerle
işte o zaman tehlike çanları çalar.
Her duyduğunuza da inanmayın ama bakımı da ihmal etmeyiniz.
Evet çok güzel işlemler var yok değil ancak bunlar hep devamlılık gerektiriyor.
Siz de yazmışsınız 2 ile 4 ay ya da 6 ay hatta 2 yıl olan işlemler de var.
Botox olsun prp vs..... olsun bir kere yapıp öyle kalmıyor.
İstanbul da ikamet ediyorum ama henüz hiç birini denemedim
Dener miyim evet ama en ufak bir şeyde değil.
Çok araştırıp gerçek kişilerle iyice görüşüp o zaman denerim.
Gerçek kişilerde ne demek anlamışsınızdır.
Bir yer çok över hatta altına face vs de çok yorum yazarlar
kendi tanıdıkları olur çoğu da .
Anca benim arkadaş çevremden kesin emin olduğum kişiden duyarsam
o zaman o benim için gerçektir.
Evet sonuç olarak size hazırlayıp yazarım.
Devamlı kullanıp kendinize de bir rutin belirlerseniz iyi olur.
Rica ederim

Benim şehrimde wood ışığı teknolojisi yok galiba! arkadaşın tavsiye ettiği hastaneyi aradım. Doktora bağladılar, yaşlı bir amca sesiydi. Wood ışığıyla ciltteki mantar vakalarına bakılıyormuş," sizin öyle bir durumunuz mu var" dedi. "Gözle de anlaşılır, cilt lekelerin durumu " dedi.
Şimdilik gitmeyeceğim. yazacaklarını bekliyorum. doğum lekelerim geçti, güneş lekelerim tamamiyle geçmedi. bir gözümün kenarı morarmış gibiydi. Şimdi çok hafif renk tonluluğu, çenemde üst dudak bölgemde sivilce sıkınca iz bırakmıştı geçen yıl, o bayağı azaldı iki küçük leke. Geçen sene eşim yüzümde benlerin (çil gibi) artığını söylemişti, bu yıl cildinde bir şey yok dedi. Dua yere geçsin ne diyeyim.
Bugün şu adresten :https://www.naturalive.com.tr/magaza/index.php?route=product/category&path=60&page=2
krem, cilt bakım yağı, bitkisel maske, kil maskesi siparişi verdim.
iki yıl önce ruj ve koltuk altı rollonlarını kullanmıştım, tevafuk oldu öğleden sonra baktım güvenilir bir blogger tavsiye ediyordu, bilmiyorum reklam kokmuyorsa tabi .Ürün sayısı çeşitlenmiş. Elime ulaşması zaman alır, bunlarda olanı korumak adına olacak sanırım.
Senin yazacaklarını merakla bekliyorum.

Merhaba canım çok yoğundum anca yazabiliyorum.
Dr.için Tercih tabii ki sizin.
Zaten cildiniz fazla sorunlu değil bu belli.Fazla şeye de gerek yok.
Çok uğraşıp inceltmeyin en iyisi bu.Sade şeyler yaparız.
Ama uzun vadede etkili olur.Hazırlayıp özele yazarım.
Verdiğiniz linke baktım evet güzel ürünler var.
Bakalım aldıklarınız size nasıl olacak buraya yazın bilgimiz olsun

ALLAH izin verirse Herkesin lekesi saçı vs. geçene kadar buradayım.İnanın sizler için o kadar araştırıyorum anlatamam.Saatlerce bilgisayar da bakıyorum.Notlar alıyorum.Yeter ki faydam olsun...
Merhaba bende lekeden muzdaribim sayfalari okuyorum ne guzel bir sayfa bu diger sayfalarda reklam mi var acaaba dusuncesi olustu. Lekewlerim icin sermastologa gittim bana expifmet isoteriks ve azelderm verdi bunlari kullandim resmen yuzumde tup patlamis ghibiydi ilk gunler sabirla dsevam ettim 5 ay kullandim ama yuzumde dahaa belirgin lekeler ve leke olmayan yerlerde lekelenmeler oldu sonuc husran peelingler renk acici temizleme jeli maskeler hic bir faydasi olmadi en son bir prof dr gittim o da bana guzelligini bozma lrkelerinle mutlu ol dedi sadece gozle muayene yapti cok sasirdim ve lazer yaptir dedi kan testi yaptirmak istedim teste hersey normal su icmiyorsun su ic dedi. Moralim iyice bozulmustu bir prof bile derdime care olamadi. netten arastirdim eczaci mustafa beyin sis leke kremi varmis onu getirttim beraberinde kullanmam gerekn krem ve losyon henuz alamadigim icin baslayamadim kismetse bugun alicam akssm baslamayi dusunuyorum. Yeni uyeyim sizin sayfalsarinizi firsat buldukca okuyacagim cokl hosuma gitti burasi. Bu kremi kullanip sonuc alan var mi gunes kremi olarak eczaci mustafa bey caportone %50 yi yazmis o da piyasa da yok ne onerirsiniz akneye meyilli bir cildim var herkes kendi urununu ovuyor aklim o kadar karistiki anlatamam kullananllar lutfen beni aydinlatin yoksa hic degmez mi kullkanmama

Dün kil maskesi yapıp gelen yağı sabah yüzüme sürdüm. kil makesi ışıltı sağlıyor ama lekeleri geçirmiyor bildiğim kadarıyla. Bu gün yine dışarı çıkmayacağım diye soyucu kremlerden sürmüştüm.a bişey işte, peeling niyetine canım sen de, yoksa hiç kurcalayıp durur muyum cildimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…