Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende geldim :) BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE sayesinde cok super bir korse ile hayatimda kendim için yaptigim en iyi şeyi yaptim cok mutluyum insallah bu mor gözaltından da kurtulacagim
Hoş geldiniz canım.Özledik yani.
Morluklarla ilgili bir kaç mesaj evvel de açıklamalar yaptım okumanızı tavsiye ederim.
Mor göz altının da geçmesine sanırım az kaldı merak etmeyiniz.
Denemeler devam ediyor.Arkadaşlarda deniyoruz yakında size yazarım.
Korseye gelince zayıf kilolu fark etmiyor gerçekten de çok şık:KK76:

Merhaba arkadaşlar.
Randevu aldım. Çok araştırdığım bir prof dr. dan
en erken 10 gün sonrasına yer buldum. Paraya kıyacağım :)
bilen bilir lekem nerede , kaç senedir araştırıyorum, neyi denedim neyi denemedim.
Buraya yazmayı bir borç biliyorum.
Çok kapsamlı bir hastane, doktorda dalında prof. hiç sonuç alamadığı hastası olmadığını duydum. (araştırdım)
Gidip gözlemlerimi ve aldığım sonuçları sizlere yazacağım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim:KK54: daha 10 gün var randevuma
Geç kalıyormuş gibi hissediyorum kendimi, kış bitiyor bu çok kafamı karıştırıyor.:olamaz:
Kısmet bu zamanaymış

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Merhaba arkadaşlar.
Randevu aldım. Çok araştırdığım bir prof dr. dan
en erken 10 gün sonrasına yer buldum. Paraya kıyacağım :)
bilen bilir lekem nerede , kaç senedir araştırıyorum, neyi denedim neyi denemedim.
Buraya yazmayı bir borç biliyorum.
Çok kapsamlı bir hastane, doktorda dalında prof. hiç sonuç alamadığı hastası olmadığını duydum. (araştırdım)
Gidip gözlemlerimi ve aldığım sonuçları sizlere yazacağım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim:KK54: daha 10 gün var randevuma
Geç kalıyormuş gibi hissediyorum kendimi, kış bitiyor bu çok kafamı karıştırıyor.:olamaz:
Kısmet bu zamanaymış
Merhaba canım bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Aslında geç kalmadınız havalar şu an çok güzel ve sanırım kış geç bitecek.
Dualarım sizinle:dua:

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda
Merhaba ne güzel oldu paylaştınız.
Geçenlerde baktım çok güzel videolar var.
En çok ne isterize gelince de
Tabii gençlik için , güzellik için denenmiş mucizevi videolar:-)

Merhabalar.
Daha önce hamilelik şimdide emzirme döneminde olduğum için herşeyi kullanamadigimi belirtmiş ve konu sahibinden bilgi almıştım.
bu kış mevsimini yani kalan şu son iki ayı boş geçirmek istemedim.
Yaklaşık 25 gündür uyguladiklarim şunlar:

Sabah akşam yüzümü kecisutu sabunla yıkıyorum.

Her akşam önce %5glikolik asit sürüp 5dk sonra yıkıyorum.Emzirdigim için kullanabileceğim tek kimyasal oranı bu imiş doa kozmetikteki beyin dediğine göre.amac ölü tabakayı mikropleeng etkisi bile olsa atmak.

Arkasından toz halindeki c vitamini ve b3 vitamini çözeltisi hazırlayıp cildime sürüyorum.bu çözeltiyi hazırlarken kullandığım su , gül suyudur.

Sonra doa kozmetikte satılan leke serumunu sürüyorum.

Sabahtan tekrar leke serumu.

Arkasından nemlendirme için shea butter ve susam yağı karışımı.

Sonrada güneş koruyucu.

Fırsat buldukça medacassol +e vitamini+10gr çinko oksit karışımı kremi sürüyorum.

Şuana kadarki sonuca gelirsek :

Maddi anlamda :bütün hepsine harcadığım parayı toplasan 120 TL

Uygulama açısından: hergun aynı şeyi yapmak çözelti hazırlamak bir süre sonra sıkıyor ve zaman alici..ama bu yöntemi yaz kış yapabilirmisim öyle söyledi doa kozmetikteki bey.
Uzun vadede ama sonuç alirsin dedi.

Yuzumun rengi hakikatten açıldı bi etki olduğu kesin ama lekeler tabiki duruyor.

benim zaten bu sene ve önümüzdeki sene kimyasal ürünler, leke açıcı kremler kullanamayacagim ve lazer yapamayacağım kesin olduğu için boş durmamak adına uygulamaya devam edicem bu yontemi.
Arada yapabilirsem maske tarifleri var onları da yapıcam.

Benim gibi olanlara önerileri olan varsa ;
bitkisel , doğal yöntemler, kremler, maskeler yazarsanız sevinirim.

Leke çalışmasında herkese kolay gelsin hayırlı günler.

Merhabalar.
Daha önce hamilelik şimdide emzirme döneminde olduğum için herşeyi kullanamadigimi belirtmiş ve konu sahibinden bilgi almıştım.
bu kış mevsimini yani kalan şu son iki ayı boş geçirmek istemedim.
Yaklaşık 25 gündür uyguladiklarim şunlar:

Sabah akşam yüzümü kecisutu sabunla yıkıyorum.

Her akşam önce %5glikolik asit sürüp 5dk sonra yıkıyorum.Emzirdigim için kullanabileceğim tek kimyasal oranı bu imiş doa kozmetikteki beyin dediğine göre.amac ölü tabakayı mikropleeng etkisi bile olsa atmak.

Arkasından toz halindeki c vitamini ve b3 vitamini çözeltisi hazırlayıp cildime sürüyorum.bu çözeltiyi hazırlarken kullandığım su , gül suyudur.

Sonra doa kozmetikte satılan leke serumunu sürüyorum.

Sabahtan tekrar leke serumu.

Arkasından nemlendirme için shea butter ve susam yağı karışımı.

Sonrada güneş koruyucu.

Fırsat buldukça medacassol +e vitamini+10gr çinko oksit karışımı kremi sürüyorum.

Şuana kadarki sonuca gelirsek :

Maddi anlamda :bütün hepsine harcadığım parayı toplasan 120 TL

Uygulama açısından: hergun aynı şeyi yapmak çözelti hazırlamak bir süre sonra sıkıyor ve zaman alici..ama bu yöntemi yaz kış yapabilirmisim öyle söyledi doa kozmetikteki bey.
Uzun vadede ama sonuç alirsin dedi.

Yuzumun rengi hakikatten açıldı bi etki olduğu kesin ama lekeler tabiki duruyor.

benim zaten bu sene ve önümüzdeki sene kimyasal ürünler, leke açıcı kremler kullanamayacagim ve lazer yapamayacağım kesin olduğu için boş durmamak adına uygulamaya devam edicem bu yontemi.
Arada yapabilirsem maske tarifleri var onları da yapıcam.

Benim gibi olanlara önerileri olan varsa ;
bitkisel , doğal yöntemler, kremler, maskeler yazarsanız sevinirim.

Leke çalışmasında herkese kolay gelsin hayırlı günler.
Canım çok teşekkürler.Bebeğinizi sağlıkla büyütün İNŞALLAH.:anne:
Sağlıklı,hayırlı ve şanslı olsun:dua:
Yazdınız.Ne güzel hepimizi bilgilendirdiniz.
Çok güzel hatta sade sayılacak programınız var.
Evet solüsyon, çözelti vs. hazırlamak hakikatten sıkıcı
ama mecburen yapmak zorundasınız.
Leke tedavisi o kadar zor ve bir o kadar da sıkıcıdır.
Evde yapılan işlem çok yavaş işler ama uzun vadede de kalıcı sonuçları olur.
Zaten hemen cildi acele soyup,anında leke geçiren işlemler genelde cildi inceltir.
Ve korumasız anda tekrar kalıcı leke oluşturur.
Size kolay gelsin ve
İnşALLAH iyi haberleriniz olsun...

Son düzenleme:
İyi haberleriniz olsun İNŞALLAH
Bizi de bilgilendiriniz arada:KK24:

Teşekkürler:)

Dermapen yaptırdım ilk aşırı derece korktum ama şimdi çok memnunum. Herkes cildimin nasıl bu kadar aydınlandığını soruyor. Bu kadar çabuk etkisini göreceğimi düşünmüyordum. Tekrar gideceğim. Bakalım nasıl ilerleyecek merakla bekliyorum.

Bu arada geçmiş doğum gününüz de kutlu olsun. :KK200:

Teşekkürler:)

Dermapen yaptırdım ilk aşırı derece korktum ama şimdi çok memnunum. Herkes cildimin nasıl bu kadar aydınlandığını soruyor. Bu kadar çabuk etkisini göreceğimi düşünmüyordum. Tekrar gideceğim. Bakalım nasıl ilerleyecek merakla bekliyorum.

Bu arada geçmiş doğum gününüz de kutlu olsun. :KK200:
Canım ne kadar sevindim anlatamam.Fayda görmeniz çok güzel.
Devam ettikçe de daha iyi olsun.Lütfen bizi de bilgilendirin arada .
Ne kadar zarifsiniz .
Doğum Günümü de kutladınız inanın çok sevindim:KK68:
Dualarım sizinle .Hep çok iyi haberleriniz olsun:dua:

X