Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Beni ziyaret eden arkadaşlarımdan biri silikon ve dudak dolgusu yaptırmış.
şaşırdım bu kadar mı doğal olur.anlatamam.ve de zayıflamış yani başkası olmuş.
Canım arkadaşım ne kadar güzel olmuşsunuz.Gerçekten de dr.tebrik ederim :super:

Merhaba arkadaslar ben 30 yaşındayım.
Şuanda lavera organik nemlendirici kullanıyorum. Ama cildimde sanırım iyi gelmiyor. Çok yağlı ve cildim bunu sivilceler le kusuyor galiba. Akne var hafif bende ve her sivilce söndügünde leke kalıyor. Cildimde bazen pul pul dökülme oluyor. Birde anti aging olayına dikkat etmem gerek artık sanırım. Gözlerimin altlarında sanki yavaş yavaş karışma var gibi. Ne önerirsiniz. Böyle şu gibi hemen emen hangi nemlendiriciler iyidir önerileriniz ne? Bioderma serum iyi deniliyor?

Merhaba arkadaslar ben 30 yaşındayım.
Şuanda lavera organik nemlendirici kullanıyorum. Ama cildimde sanırım iyi gelmiyor. Çok yağlı ve cildim bunu sivilceler le kusuyor galiba. Akne var hafif bende ve her sivilce söndügünde leke kalıyor. Cildimde bazen pul pul dökülme oluyor. Birde anti aging olayına dikkat etmem gerek artık sanırım. Gözlerimin altlarında sanki yavaş yavaş karışma var gibi. Ne önerirsiniz. Böyle şu gibi hemen emen hangi nemlendiriciler iyidir önerileriniz ne? Bioderma serum iyi deniliyor?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Sivilceler için dr.a gittiniz mi.tahlil yaptırdınız mı ?
bu önemli.Sivilcenin oluşum nedeni de daha çok önemli.yeme içme durumunuz nasıl kilolu musunuz.Sadece kremlerle değil içten kesmek lazım sivilceyi.
Cildinize uygun kremlere gelince sorunu çözmeden ne kullansanız yeniden tekrar eder.
yani bir nevi boşa para gibi.
Kırışıklıklar için çok ürün var.mutlaka tester denemelisiniz.
Ve evet başlama zamanınız gelmiş .
Bioderma sebium serum yağlı ciltlere çok uygun.Buradaki yazıda size fikir verebilir sanırım...
http://www.bakimblog.com/2012/12/bioderma-sebium-serum.html

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Sivilceler için dr.a gittiniz mi.tahlil yaptırdınız mı ?
bu önemli.Sivilcenin oluşum nedeni de daha çok önemli.yeme içme durumunuz nasıl kilolu musunuz.Sadece kremlerle değil içten kesmek lazım sivilceyi.
Cildinize uygun kremlere gelince sorunu çözmeden ne kullansanız yeniden tekrar eder.
yani bir nevi boşa para gibi.
Kırışıklıklar için çok ürün var.mutlaka tester denemelisiniz.
Ve evet başlama zamanınız gelmiş .
Bioderma sebium serum yağlı ciltlere çok uygun.Buradaki yazıda size fikir verebilir sanırım...
http://www.bakimblog.com/2012/12/bioderma-sebium-serum.html

Sivilceler için doktora gitmedim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum o süre zarfında cildim pürüzsüz. Ancak bir senedir kullanmıyorum ve yanak çene bölgemde sivilce cikiyo sönüyor leke kalıyor. Saglikli beslediğim söylenemez.

Kızlar yüzüm hic iyi durumda degil
Tatildeyim suan ama lekerim koyulasti resmen.

Koruyucusuz adim atmiyorum(avene)

Denize girdim ciktim beter oldu (denizde koruyucu gitti malum)

Koyulasti karardi

Kapaticisiz bi yere cikamiyorum
Suan cok morelim bozuk. :KK43:

Medicalparkda doktor bakiyorum netten ist donunce doktora gitmem lazım
Cok ama cok bunalimdayim suan.

Denize girmeye korkuyorum.
Lekelerime bakiyorum uzuluyorum.

Koyulasti karardi

Çok üzüldüm canım.avene çok hafif bir marka bence.içeriği temizdir belki ama bizim gibilere hafif bence.ben deniz için bioderma aldım.bakalım nolcak.sudokrem kullandın mı?o bana iyi gelmişti.

Takma bence.ben aynaya bakınca görmüyorum hiçbir şey.bu tarz sıkıntılar öyle bir kremle,ilaçla kolaylıkla geçmediği için alışmak lazım..
Aynen leke tedavisi zor.
Medical de bir dr bulduk arastiriyoruz kuzenle dunden beri esiminde ofisinin yakininda zaten.
Sansımı denicem bakalım o ne dicek

Koyulasti karardi

benim önerdiğim 90 faktörü kullansaydın keşke yada suya dayanıklı koruyucu denizde gitmez geçmiş olsun

X