- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.021
Canım benim ben sizlere teşekkür ederim.Hayırlı günler
Bu sayfayı açtığı içinBLUEGREENBLUE 'e çok teşekkür ediyorum sayesinde bilinçleniyoruz
Blue hep yazıyo yazın asitli şeyler kullanmayın diye belki bişey olmaz diyip kullananlar vardır bilemiyorum,
benim bu konularda bilgim yokken bende yazın limon gibi asitli şeyler kullanmıştım kimse bana yazın kullanılmaz, çok kullanma cildin incelir, hassaslaşır, kızarır demedi e bende tahmin edemedim internette de böyle uyarılar yoktu kullandım hep, sivilce kremlerinin de etkisiyle cildim hassas kızarık lekelere açık hale geldi, bazı bölgelerde kılcal damar çatlamaları var bilenler bilir tedavisi yok gibi bişey,
o yüzden lüften dikkat edin lekeleri sivilceleri yok edeyim derken cildinizi mahvetmeyin bi tane cildimiz var yıpratmayacak bakımlar uygulayalım .
İnşaallah herkesin cildi sağlıklı, bakımlı pırıl pırıl olur
Canım benim ben sizlere teşekkür ederim.
Sağ olunuz yazdınız ve de yazıyorsunuz
Benim istediğim bu işte.Yazalım bilinçlendirelim.Yardım edelim.
Bizim sayfayı okuyanlar bak bu yapılmaz ya da bak böyle yapalım demeli.
Amaç boşa paralar boşa umutlar olmasın.Hatalar yapılmasın.
Dediğiniz gibi herkesin pırıl pırıl cildi olsun.Hepimizin de öyle kalsın
Sizin de, herkesin de ,hepimizin de Hayırlı nice Cumalarımız Olsun.Hayırlı cumalar
Evet inşaallah
Sizin de, herkesin de ,hepimizin de Hayırlı nice Cumalarımız Olsun.
Beni sevenler iyi ki varsınız
Tamam canım benim ne demekSende iyi ki varsın canım ablam
Yarın ve pazar günü sınavım var dua edin bana
Tamam canım benim ne demek
Hep beraber herkesin duaları sizinle olsun.
ALLAH zihin açıklığı versin size
Her şeyiniz kolay ve hayırlısı ile olsun.AMİN
Bunu gordum okudum ben direk jeli cikarip surdugum icin tahris oluyomus demek cok kasiniyodu zaten. Siz boyle dogrudan mi kullaniyosunuz yoksa krem formunda mi? Cok sorulmus ama sayfalar da cok fazla bulamaynca sordum ben de sabah mi aksam mi vs? Birine yazdiginizdan da kopyala yapistir yapabilirsiniz tesekkurlerCanım ben bir yazı yazmıştım aloe evde kullanım diye.Okumuş muydunuz .
Acaba merak ettim.Orada bilgisini verdim .
Çünkü aloe verayı evde de kullanmanın bir şekli var.Gerçi biliyorsunuzdur ama yine de daha detaylı isterseniz alttaki yazılara bence bir kez daha göz atınız.
http://iyigelenbitkiler.com/aloe-vera-jeli-nasil-yapilir/ http://www.sifalibitkitedavisi.com/aloe-vera-jel-kullanimi.html
Şifalar olsun...
Bunu gordum okudum ben direk jeli cikarip surdugum icin tahris oluyomus demek cok kasiniyodu zaten. Siz boyle dogrudan mi kullaniyosunuz yoksa krem formunda mi? Cok sorulmus ama sayfalar da cok fazla bulamaynca sordum ben de sabah mi aksam mi vs? Birine yazdiginizdan da kopyala yapistir yapabilirsiniz tesekkurler
Merhaba canım .2 türlü de kullanılır.meri58 arkadaşımızda yazmış öyle de oluyor .Bunu gordum okudum ben direk jeli cikarip surdugum icin tahris oluyomus demek cok kasiniyodu zaten. Siz boyle dogrudan mi kullaniyosunuz yoksa krem formunda mi? Cok sorulmus ama sayfalar da cok fazla bulamaynca sordum ben de sabah mi aksam mi vs? Birine yazdiginizdan da kopyala yapistir yapabilirsiniz tesekkurler
Kapatici bende ariyorumİyi akşamlar
Ben İyi bir Kapatıcı ariyorum arkadaslar
Kullandiginiz memnun kaldiginiz ve yüksek kapatici özelliği olan aynı zamanda yüzde maske gibi durmayan yani çok belli olmayan bi ürün arastiriyorum tavsiye edebileceğiniz marka varmi
Benim kahve lekelerim var kurtulamiyorum bari biraz olsun makyajla kapatmak istiyorum
Dermacol u duymustum burda biri yazmıştı kullanan varmı acaba
Canım en iyisi yaparsınız.Hepimiz kapatacağız.Leke ilerlemesin diye.İyi akşamlar
Ben İyi bir Kapatıcı ariyorum arkadaslar
Kullandiginiz memnun kaldiginiz ve yüksek kapatici özelliği olan aynı zamanda yüzde maske gibi durmayan yani çok belli olmayan bi ürün arastiriyorum tavsiye edebileceğiniz marka varmi
Benim kahve lekelerim var kurtulamiyorum bari biraz olsun makyajla kapatmak istiyorum
Dermacol u duymustum burda biri yazmıştı kullanan varmı acaba
Canım benim evet haklısınız .gerçekten pahallı ve kaliteli ürünler.Kapatici bende ariyorum
SaolsunBLUEGREENBLUE bana önermisti ama onun onerdiklerini netten almam lazim gormeden surmeden almak istemiyorum
Ama arastirdim onlar kaliteliymis.
Bende etrafimdaki kozmetikcilere bakiyorum
Testerlerden lekeme surup bakiyorun
25korumali bb aldim loreal simdilik onla idare ediyorum fakat kapatmiyo lekemi sadece yuzum daha esit gözüküyo.
Uygun fiyatli iyi bir kapatici bende ariyorum her kozmetikcide bulabilcem bi marka önerileri bende bekliyorum.
Sizdende haber beklicem bu konudaCanım benim evet haklısınız .gerçekten pahallı ve kaliteli ürünler.
Ama inanın değer diyorum.Leke öyle korkuttu ki beni anlatamam.
Ben de uygun fiyatlı bir şeyler soruşturuyorum.
Çok soran var.Çok isteyen var.Bulacağız
Arkadaşlarım benimkinden de pahallı olanları kullanıyorlar.
Fiyatları duysanız şaşarsınız.Cilt kremleri de öyle.
araknafobia bana geldiğinde çok güzel kapatmıştı ne kullandığını unuttum
yazsın bakalım.Gayet güzel kapatmıştı gerçekten de
Merhaba canım .2 türlü de kullanılır.meri58 arkadaşımızda yazmış öyle de oluyor .
Çevremde yetiştirip yanlış kullan var.Burada da bilmeyen olabilir diye link verdim.
En etkili yöntem de orada yazan ,o nedenle link verdim en doğru kullanım şekli o.
Denettim çünkü.Siz de yapıp deneyip izleniminizi yazarsınız.
Hazır isterseniz aşağıda verdim.
1.link buradaki arkadaşlarım aldı.
2.link 2 tane yakın arkadaşım aldı deniyorlar.
http://www.botanikecza.com/alvita-aloe-vera-jel#0
http://www.mamacim.com/babe-aloe-gel-aloe-jel
Şifalar olsun