Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kesinlikle ALLAH izin verirse geçecektir.Şunu da sormak istiyorum lekenizin esas sebebi sizce nedir.ruj ya da parlatıcı kullanıyor musunuz?
sebebini bilmiyorum, ama güneş kremi kullanmamaktan dolayı yüzümde lekelenme oldu biraz koyuluğun onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum, ruj ya da parlatıcı kullanırım hergün olmasa da.
Bir de konum var cildimle ilgili ona bakar mısınız? Ya da size mesajla ben gönderiyim

sebebini bilmiyorum, ama güneş kremi kullanmamaktan dolayı yüzümde lekelenme oldu biraz koyuluğun onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum, ruj ya da parlatıcı kullanırım hergün olmasa da.
Bir de konum var cildimle ilgili ona bakar mısınız? Ya da size mesajla ben gönderiyim
Anladım canım.Evet dediğniz gibi olabilir.Ama Özellikle de sıcaklarda ruj parlatıcı da sürerken dudaktan dışarı taşırıyorsanız ondan da olur.dikkat ediniz.
Konuya da bakarım ama mesajda olur.Mühim olan yardımcı olayım.
Ben biraz mesajlarınıza baktım sizde benim gibi can dostlarımızı çok seviyorsunuz:KK19:Konunuzu görmedim.Tekrar bakarım ...

Anladım canım.Evet dediğniz gibi olabilir.Ama Özellikle de sıcaklarda ruj parlatıcı da sürerken dudaktan dışarı taşırıyorsanız ondan da olur.dikkat ediniz.
Konuya da bakarım ama mesajda olur.Mühim olan yardımcı olayım.
Ben biraz mesajlarınıza baktım sizde benim gibi can dostlarımızı çok seviyorsunuz:KK19:Konunuzu görmedim.Tekrar bakarım ...
sevilmezler mi.. savunmasız, içlerinde en ufak kötülük barındırmayan can dostlarımız :)

yuzumde ki sivilce lekeleri için limon suruyorum mayıs ayında başladım bariz şekilde lekelerde renk açılması oldu yine ağda sonrası tuz+limon suruyorum bikini bolgesindeki sakal gbi kıllar kolundaki tüylere dönüştü
yuzum karma+gozenekli gozenekler azaldı
yanlız bunları ay takvimine göre yapıyorum dolunayda başlayıp yeni ayda bitiriyorum +gezegen saatlerine göre yapıyorum Venüs Jüpiter gibi saatlerde orn.netten araştırın ay takvimi ve gezegen saatlerini

şuan tek sorunum yuzumde ki damarlarıncok belli olması aynı elimizdeki mavi renkteki damarlar gbi goz altında mavi damarlar belli oluyor benim durumda olan varmı arkadaşlar

yuzumde ki sivilce lekeleri için limon suruyorum mayıs ayında başladım bariz şekilde lekelerde renk açılması oldu yine ağda sonrası tuz+limon suruyorum bikini bolgesindeki sakal gbi kıllar kolundaki tüylere dönüştü
yuzum karma+gozenekli gozenekler azaldı
yanlız bunları ay takvimine göre yapıyorum dolunayda başlayıp yeni ayda bitiriyorum +gezegen saatlerine göre yapıyorum Venüs Jüpiter gibi saatlerde orn.netten araştırın ay takvimi ve gezegen saatlerini

şuan tek sorunum yuzumde ki damarlarıncok belli olması aynı elimizdeki mavi renkteki damarlar gbi goz altında mavi damarlar belli oluyor benim durumda olan varmı arkadaşlar
Merhaba:KK52:Yaptıklarınız ve zamanları gayet güzel.Ancak yazın lütfen yapmayınız.
Sadece korumaya bakınız.Güçlü bir güneş koruma ile koruyunuz.
Sanırım sıcak bir bölgede yaşıyorsunuz.Lekeleriniz yeni mi bilemiyorum.
Taze lekeler genelde hemen geçiyor.Bilinçli birisiniz .Bu çok güzel.
Sanırım sivilcelerinizle de oynamamışsınız:super:
Mavi damarlar için bir Dr.a gittiniz mi,Sordunuz ,Araştırdınız mı?
Bence hemen gidin ve bilgi alın.En iyi bilgi oradan gelir.
Ben sizin için Dr.arkadaşıma sordum.Ama görmeden bilemiyor.
Edindiğim bilgiler şu doğrultuda:
Mavi damarlar cildinizin yapısıyla alakalı olabilir,
Cildinizi inceltici ürünlerde yapıyor.
Çok sıcak ortamlar da bulunmak ta belirginleştiriyor.
Genetikte olabiliyor.Ailenizde ya da aile geçmişinizde böyle kişiler var mı?
Kortizonlu ilaçlar kullandınız mı?Şimdi ancak bunları diyebiliriz.
Evet belki böyle olanlar vardır.Ama siz beni dinleyin ve birebir Dr.a sorunuz.
Buhar banyolarından aşırı sıcaktan kaçınınız.
Bilmeden de sakın kulaktan dolma ürünler kullanmayınız.Ne olur ne olmaz :KK39:
Bilgi alınca da bize de haber veriniz,iyi haberleriniz olsun.Şifalar Olsun:KK5:

Mübarek Ramazan ama ben yine durmayacağım her zaman olduğu gibi fikrimi paylaşacağım.İsteyen kızar isteyen kızmaz.Çok ta önemli değil.Vebali herkesin kendine.
Şimdi bir satıcı uyduruk krem yaptı. patent alamadı.Uzun masraflı ve belki de içerik berbat.Piyasaya da asla süremiyor.Ne yapar.Nasıl satar.Çok ama çok kolay.
Tabii ki mağdurlardan para kazanır.Bunu da nasıl yapar.
Önce kullandım fayda etti yazar.Sonra başka tanıdığı alır kremi.2 resim koyar.
Öncesi sonrası görenler ooo ne güzel geçmiş.
Hemen alalım.alırlar kullanırlar fayda etmez. ya da o anlık geçer.
Belli bir zaman Sonra çoğalır lekeler geri gelir.
Arada bul kişiyi,ya da kişileri.
Zaten bu esnada Atı alan Üsküdar ı da geçer.
O zaman kalan şeyler bellidir.
Sadece boşa verilen paralar,yitirilen umutlar,zaman kaybı ve kalıcı lekeler size kalır...

Canım sen iyi gelen yada gelmeyen kullandiklarini yaziyosun keza bizde öyle
Sahsen bende öyle yaziyorum.
Hic ısrarla sunu alın demediniz.
Banada özelde bekleyin acele etmeyin dediniz.
Ki ben araknafobiayı beklicem.
Ona eger iyi gelirse sansimi denemek istiyorum.

Cok ucuz degil zaten 99tl.

Hani hemen hoop alimde denim dencek bisi degil bana gore.

2kutu bitirdim zerre rengini acmadi!
diyenlerde var arama motorundan yazip taratinca cikiyo hepsi.

Okadar arastirdim ki onuda yorumlar,bloglar..

Benim icin krem dedigin soyle olmali:

Tamam uzun sure kullanimi olabilir ama cildin rengini actiginda kremi birakinca yada yazin guneste o lekeler tekrar geri gelmemeli

Bana krem o guveni vermeli.

BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE ben birebir okuyup ne derse dinliyorum ve yapmaya calisiyorum
Allah razi olsun elinden gelenin fazlasinida yapiyo.
O ne derse o.
AYNEN BEN DE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM VE YAPIYORUM.

Herkese merhaba,oncelikle sunu belirtiyim.Sinozdan mavi anemon cicegi kremini,salatalik ozlu yuz temizleme jelini ve leke kremini aldim.Sizi yeterince bilgilendiriyorlar zaten,fakat leke kremini gunde 3 kez mavi anemonu da gece yatarken surmeliymisim.tamam da,bugun kullandigim ducray in sonunu elime sıktım bitsin diye :)) Neyse sabah basladim kreme,havanin durumu,is guc eve gec geldim ama hemen makyaji sildim yikadim hoppp yine kremimi surdum ama ben hangi ara 3.ogunu kullanicam hangi ara mavi anemonu surucem valla isin icinden cikamadim.Yatarken cildimi yikiyim anemonu surup yatarim dedim de bi kac saat once surdum leke kremini de,kiyamadim yikamaya:)) Neyse yarindan itibaren baslarim ona da.Bu arada izlenimlerimi yaziyim.Jel cildimi kurutmadan temizledigini iddia ediyor ama yikadiktan sonra inanilmaz kuruluk yapti,hemen nemlendirmek icin kreme saldirdim.Kreme gelince hafif bir yanma hissi olusuyor ciltte sonrasinda sanki surmemisim gibi kuru bir his birakiyor.Benim cildim karmadir ama T bolgesi disinda kurulugum cok fazla belki ondan bana iyi gelmedi.Ama kremin yapisi hos guzel yayiliyor.Ben umutluyum duayla besmeleyle basladim.Fayda gorucem:) Insallah lekenin gectigi fotolari buraya koymayi Allah nasip eder ve size de umut olur.Sevgiler

Kızlar sıcaklar gelince önümüzdeki aydan itibaren lütfen yazın kürleri yapmayınız.
Bu ayın bitimine kadar yapacaklarınızı yapın.Cildinizi yormayınız,alıştırmayınız.
Cildinizi kalınlaştırmaya bakınız (Nasıl kalınlaştıralım diye sormayınız defalarca yazdım)
Kışın yapacağız her şeyi.Sağlam olsun kalıcı olsun:KK39:

Herkese merhaba,oncelikle sunu belirtiyim.Sinozdan mavi anemon cicegi kremini,salatalik ozlu yuz temizleme jelini ve leke kremini aldim.Sizi yeterince bilgilendiriyorlar zaten,fakat leke kremini gunde 3 kez mavi anemonu da gece yatarken surmeliymisim.tamam da,bugun kullandigim ducray in sonunu elime sıktım bitsin diye :)) Neyse sabah basladim kreme,havanin durumu,is guc eve gec geldim ama hemen makyaji sildim yikadim hoppp yine kremimi surdum ama ben hangi ara 3.ogunu kullanicam hangi ara mavi anemonu surucem valla isin icinden cikamadim.Yatarken cildimi yikiyim anemonu surup yatarim dedim de bi kac saat once surdum leke kremini de,kiyamadim yikamaya:)) Neyse yarindan itibaren baslarim ona da.Bu arada izlenimlerimi yaziyim.Jel cildimi kurutmadan temizledigini iddia ediyor ama yikadiktan sonra inanilmaz kuruluk yapti,hemen nemlendirmek icin kreme saldirdim.Kreme gelince hafif bir yanma hissi olusuyor ciltte sonrasinda sanki surmemisim gibi kuru bir his birakiyor.Benim cildim karmadir ama T bolgesi disinda kurulugum cok fazla belki ondan bana iyi gelmedi.Ama kremin yapisi hos guzel yayiliyor.Ben umutluyum duayla besmeleyle basladim.Fayda gorucem:) Insallah lekenin gectigi fotolari buraya koymayi Allah nasip eder ve size de umut olur.Sevgiler
önceki halinize de koysanız çok net anlardık aslında.ben önceki halini çektim.iyiki çekmişim diyorum şimdi.anlayamazdım ne kadar geçtiğini.

Kızlar sizden ricam beni sayfalara etiketlemeyiniz.Ben çok yoruldum kendimde karar aldım fazla bakmayacağım oralara.Çünkü ben ne dersem diyeyim
Canım benim kremin kullanımı daha doğrusu bu gibi kremlerin kullanımı şöyle olur.
Esas fayda için.Günde 3 kere ise aynı aralıklarla sürmeye çalışınız.
Üç kerenin birisi gece sürülüyor ve başka krem sürülecek ise o krem yıkanmaz.
30 dk ile 45 dk.sonra diğer krem sürülür.yani öbür kremin üstüne sürülür.
ve yatarsınız.programınız da buna göre yaparsınız.Şifa olsun ,iyi haberleriniz olsun...

Kızlar sizden ricam beni lütfen başka sayfalara etiketlemeyiniz:KK12:
Sizlerde benim gibisiniz yardım etmek istiyorsunuz ama anlayana.
Aslında hoşuma da gidiyor :KK53: ancak Ben çok yoruldum inanın.
Kendimde karar aldım fazla bakmayacağım oralara
Kullanmayın yaz geldi diyorum kimse dinlemiyor.
Akşam yapın diyorum gündüz yapılıyor.
Limon suyu sürmeyin diyorum sayfa açılıyor kullanıyorlar.
Bilmediğiniz krem almayın herkes alıyor.
Özelden bile yazıyorum kimse umursamıyor.Anlamıyorlar.
Bazısı da buradan bilgi alıyor başka yerde satıyor.
Aman fayda etsin de ne olursa olsun,o da önemli değil.
Ama herkesin cildi farklı 2 kuru cilt bile aynı değil.
Sonra yanlış yapacaklar sonuç hüsran:skandal:
Okumuyorlar, okuduğunu da anlamıyorlar çünkü önemsemiyorlar.
Ben ne dersem diyeyim herkes kafasına göre takılıyor:KK43:

Milletin peşinde koşmaktan sıkıldım gerçekten.
İsteyen gelsin buradan cevap yazarım.:KK39:
İsteyen buraya yazsın istemeyen yazmasın
Kimse yazmazsa da Gönül Yazar
Buna da kim inanır Kadir İnanır:KK70:

Kızlar yaz için kimyasal kullanmak istemiyorum.Temizleme jeli yapacağım.
Bu arada çok güzel temizleme jeli tarifleri buldum ama denemem lazım .
Sizin de var ise yazın.Bulduğum yerlerden en beğendiğimi yazacağım.
Tabii yine de tarifi aldığım yere/kişiye/blog sahibine teşekkür ederek:KK39:

Hayırlı günler
Bu sayfayı açtığı için BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE 'e çok teşekkür ediyorum sayesinde bilinçleniyoruz :KK200:
Blue hep yazıyo yazın asitli şeyler kullanmayın diye belki bişey olmaz diyip kullananlar vardır bilemiyorum,
benim bu konularda bilgim yokken bende yazın limon gibi asitli şeyler kullanmıştım kimse bana yazın kullanılmaz, çok kullanma cildin incelir, hassaslaşır, kızarır demedi e bende tahmin edemedim internette de böyle uyarılar yoktu kullandım hep, sivilce kremlerinin de etkisiyle cildim hassas kızarık lekelere açık hale geldi, bazı bölgelerde kılcal damar çatlamaları var bilenler bilir tedavisi yok gibi bişey,
o yüzden lüften dikkat edin lekeleri sivilceleri yok edeyim derken cildinizi mahvetmeyin bi tane cildimiz var yıpratmayacak bakımlar uygulayalım .
İnşaallah herkesin cildi sağlıklı, bakımlı pırıl pırıl olur :KK68:

X