- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.001
Kesinlikle ALLAH izin verirse geçecektir.Şunu da sormak istiyorum lekenizin esas sebebi sizce nedir.ruj ya da parlatıcı kullanıyor musunuz?Teşekkür ederim, inşallah geçer :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle ALLAH izin verirse geçecektir.Şunu da sormak istiyorum lekenizin esas sebebi sizce nedir.ruj ya da parlatıcı kullanıyor musunuz?Teşekkür ederim, inşallah geçer :)
sebebini bilmiyorum, ama güneş kremi kullanmamaktan dolayı yüzümde lekelenme oldu biraz koyuluğun onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum, ruj ya da parlatıcı kullanırım hergün olmasa da.Kesinlikle ALLAH izin verirse geçecektir.Şunu da sormak istiyorum lekenizin esas sebebi sizce nedir.ruj ya da parlatıcı kullanıyor musunuz?
Anladım canım.Evet dediğniz gibi olabilir.Ama Özellikle de sıcaklarda ruj parlatıcı da sürerken dudaktan dışarı taşırıyorsanız ondan da olur.dikkat ediniz.sebebini bilmiyorum, ama güneş kremi kullanmamaktan dolayı yüzümde lekelenme oldu biraz koyuluğun onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum, ruj ya da parlatıcı kullanırım hergün olmasa da.
Bir de konum var cildimle ilgili ona bakar mısınız? Ya da size mesajla ben gönderiyim
sevilmezler mi.. savunmasız, içlerinde en ufak kötülük barındırmayan can dostlarımız :)Anladım canım.Evet dediğniz gibi olabilir.Ama Özellikle de sıcaklarda ruj parlatıcı da sürerken dudaktan dışarı taşırıyorsanız ondan da olur.dikkat ediniz.
Konuya da bakarım ama mesajda olur.Mühim olan yardımcı olayım.
Ben biraz mesajlarınıza baktım sizde benim gibi can dostlarımızı çok seviyorsunuzKonunuzu görmedim.Tekrar bakarım ...
Kesinlikle öyle ALLAH ın sessiz masum kulları onlarsevilmezler mi.. savunmasız, içlerinde en ufak kötülük barındırmayan can dostlarımız :)
MerhabaYaptıklarınız ve zamanları gayet güzel.Ancak yazın lütfen yapmayınız.yuzumde ki sivilce lekeleri için limon suruyorum mayıs ayında başladım bariz şekilde lekelerde renk açılması oldu yine ağda sonrası tuz+limon suruyorum bikini bolgesindeki sakal gbi kıllar kolundaki tüylere dönüştü
yuzum karma+gozenekli gozenekler azaldı
yanlız bunları ay takvimine göre yapıyorum dolunayda başlayıp yeni ayda bitiriyorum +gezegen saatlerine göre yapıyorum Venüs Jüpiter gibi saatlerde orn.netten araştırın ay takvimi ve gezegen saatlerini
şuan tek sorunum yuzumde ki damarlarıncok belli olması aynı elimizdeki mavi renkteki damarlar gbi goz altında mavi damarlar belli oluyor benim durumda olan varmı arkadaşlar
AYNEN BEN DE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM VE YAPIYORUM.Canım sen iyi gelen yada gelmeyen kullandiklarini yaziyosun keza bizde öyle
Sahsen bende öyle yaziyorum.
Hic ısrarla sunu alın demediniz.
Banada özelde bekleyin acele etmeyin dediniz.
Ki ben araknafobiayı beklicem.
Ona eger iyi gelirse sansimi denemek istiyorum.
Cok ucuz degil zaten 99tl.
Hani hemen hoop alimde denim dencek bisi degil bana gore.
2kutu bitirdim zerre rengini acmadi!
diyenlerde var arama motorundan yazip taratinca cikiyo hepsi.
Okadar arastirdim ki onuda yorumlar,bloglar..
Benim icin krem dedigin soyle olmali:
Tamam uzun sure kullanimi olabilir ama cildin rengini actiginda kremi birakinca yada yazin guneste o lekeler tekrar geri gelmemeli
Bana krem o guveni vermeli.
BLUEGREENBLUE ben birebir okuyup ne derse dinliyorum ve yapmaya calisiyorum
Allah razi olsun elinden gelenin fazlasinida yapiyo.
O ne derse o.
önceki halinize de koysanız çok net anlardık aslında.ben önceki halini çektim.iyiki çekmişim diyorum şimdi.anlayamazdım ne kadar geçtiğini.Herkese merhaba,oncelikle sunu belirtiyim.Sinozdan mavi anemon cicegi kremini,salatalik ozlu yuz temizleme jelini ve leke kremini aldim.Sizi yeterince bilgilendiriyorlar zaten,fakat leke kremini gunde 3 kez mavi anemonu da gece yatarken surmeliymisim.tamam da,bugun kullandigim ducray in sonunu elime sıktım bitsin diye :)) Neyse sabah basladim kreme,havanin durumu,is guc eve gec geldim ama hemen makyaji sildim yikadim hoppp yine kremimi surdum ama ben hangi ara 3.ogunu kullanicam hangi ara mavi anemonu surucem valla isin icinden cikamadim.Yatarken cildimi yikiyim anemonu surup yatarim dedim de bi kac saat once surdum leke kremini de,kiyamadim yikamaya:)) Neyse yarindan itibaren baslarim ona da.Bu arada izlenimlerimi yaziyim.Jel cildimi kurutmadan temizledigini iddia ediyor ama yikadiktan sonra inanilmaz kuruluk yapti,hemen nemlendirmek icin kreme saldirdim.Kreme gelince hafif bir yanma hissi olusuyor ciltte sonrasinda sanki surmemisim gibi kuru bir his birakiyor.Benim cildim karmadir ama T bolgesi disinda kurulugum cok fazla belki ondan bana iyi gelmedi.Ama kremin yapisi hos guzel yayiliyor.Ben umutluyum duayla besmeleyle basladim.Fayda gorucem:) Insallah lekenin gectigi fotolari buraya koymayi Allah nasip eder ve size de umut olur.Sevgiler
Canım benim kremin kullanımı daha doğrusu bu gibi kremlerin kullanımı şöyle olur.Herkese merhaba,oncelikle sunu belirtiyim.Sinozdan mavi anemon cicegi kremini,salatalik ozlu yuz temizleme jelini ve leke kremini aldim.Sizi yeterince bilgilendiriyorlar zaten,fakat leke kremini gunde 3 kez mavi anemonu da gece yatarken surmeliymisim.tamam da,bugun kullandigim ducray in sonunu elime sıktım bitsin diye :)) Neyse sabah basladim kreme,havanin durumu,is guc eve gec geldim ama hemen makyaji sildim yikadim hoppp yine kremimi surdum ama ben hangi ara 3.ogunu kullanicam hangi ara mavi anemonu surucem valla isin icinden cikamadim.Yatarken cildimi yikiyim anemonu surup yatarim dedim de bi kac saat once surdum leke kremini de,kiyamadim yikamaya:)) Neyse yarindan itibaren baslarim ona da.Bu arada izlenimlerimi yaziyim.Jel cildimi kurutmadan temizledigini iddia ediyor ama yikadiktan sonra inanilmaz kuruluk yapti,hemen nemlendirmek icin kreme saldirdim.Kreme gelince hafif bir yanma hissi olusuyor ciltte sonrasinda sanki surmemisim gibi kuru bir his birakiyor.Benim cildim karmadir ama T bolgesi disinda kurulugum cok fazla belki ondan bana iyi gelmedi.Ama kremin yapisi hos guzel yayiliyor.Ben umutluyum duayla besmeleyle basladim.Fayda gorucem:) Insallah lekenin gectigi fotolari buraya koymayi Allah nasip eder ve size de umut olur.Sevgiler
Canimbenim gecen bisiy yok ki foto koyayim.Yoksa foto var elimde cektimönceki halinize de koysanız çok net anlardık aslında.ben önceki halini çektim.iyiki çekmişim diyorum şimdi.anlayamazdım ne kadar geçtiğini.