Cilt icin vitamin takviyesi

Merhaba soygaru ne zamandır kullanıyorsunuz. bende başlamayı düşünüyorum. yorumlarınız nelerdir.

Merhaba. yorumlarınızı okudum.
iki serumu birden kullanabilirmiyiz peki. hem gözeneet sıkılaştırıcı hemde hyaluronik asit..
yüz temizleme fırçası ve nem bombası marka olarak tavsiye ettiğiniz markalar var mı.
Benim cildimde ufak bir kaçta güneş lekesi var. göz altı çukurlarım var morluk değil. bide burnumda siyah noktalar. MAske ve peelingle siyah nokta kalmıyor. ama bir kaç saat sonra yine siyah nokta doluyor. Sıkılaştırıcı serum işimi görür sarım. Retinol serumu ne işe yarıyor. kaçırdım bunu sanırım.
Canım ben yazarken harf hatası yapmışım solgar Yazmak istedim
Ben uzun zamandır hyaluronik asid kullanıyorum
Dört sene oluyor
Diğer vitaminlere yirmili yaşlarımda başlamıştım
Ben hyaluronik asitten memnunum
Diğer vitaminlerim ester c,çinko,e vitamini.Bunları da hergün içerim
Bol su içmen gerekiyor gün içinde
Hyaluronik asit benim cildimi toparlıyor ve ışıltı veriyor bunda suyun etkisi de çok büyük tabiki
Siz yinede doktorunuza danışın

Canım ben yazarken harf hatası yapmışım solgar Yazmak istedim
Ben uzun zamandır hyaluronik asid kullanıyorum
Dört sene oluyor
Diğer vitaminlere yirmili yaşlarımda başlamıştım
Ben hyaluronik asitten memnunum
Diğer vitaminlerim ester c,çinko,e vitamini.Bunları da hergün içerim
Bol su içmen gerekiyor gün içinde
Hyaluronik asit benim cildimi toparlıyor ve ışıltı veriyor bunda suyun etkisi de çok büyük tabiki
Siz yinede doktorunuza danışın

solgar female bende kullanıyorum düzenli olarak.
şimdi Hyaluronik asit almak istiyorum. ikisi birden kullannabilir miyim.Siz öyle mi yapıyorsunuz ?

"Diğer vitaminlerim ester c,çinko,e vitamini.Bunları da hergün içerim " bunların hepsi bir tablettemi yoksa ayrı ayrımı.

solgar female bende kullanıyorum düzenli olarak.
şimdi Hyaluronik asit almak istiyorum. ikisi birden kullannabilir miyim.Siz öyle mi yapıyorsunuz ?

"Diğer vitaminlerim ester c,çinko,e vitamini.Bunları da hergün içerim " bunların hepsi bir tablettemi yoksa ayrı ayrımı.
Evet hepsi tablet ben uyanınca hyaluronik asit ve ester c’yi içerim
Daha sonra kahvaltımdan sonra çinko ve e vitaminimi içerim
Hyaluronik asidimi üç ay geçtikten sonra ara verir,yerine ALA,q10 içerim iki hafta boyunca
Eczacına danışman fikir Alman daha iyi olur
Kullan derim sonra bir sorun çıkar en iyi bilgiyi hyaluronik asidi alırken eczacına Danışman olur

Evet hepsi tablet ben uyanınca hyaluronik asit ve ester c’yi içerim
Daha sonra kahvaltımdan sonra çinko ve e vitaminimi içerim
Hyaluronik asidimi üç ay geçtikten sonra ara verir,yerine ALA,q10 içerim iki hafta boyunca
Eczacına danışman fikir Alman daha iyi olur
Kullan derim sonra bir sorun çıkar en iyi bilgiyi hyaluronik asidi alırken eczacına Danışman olur

almadan sorup öğrenirim. sizden bilgi alayım. ALA,q10 bunlar ne işe yarıyor.

almadan sorup öğrenirim. sizden bilgi alayım. ALA,q10 bunlar ne işe yarıyor.
Bunlar tamamen cildi toparlıyor sıkılaştırıyor ve bunlar çok güçlü antioksidandır
Vücudumuz zamanla daha az üretmeye başlar
Bilinen en güçlü antioksidanlardır
Bunların yanında ester c’yi kullanmamın sebebi
C vitamini ile alındığında emilimi daha hızlı olmasından
C vitamini de cildimiz için ışıldaması için,elastikiyeti için gerekli olan bir vitamindir
Bunları sebzelerden de alırım diyorsan tablet yerine c vitaminli olan sebze ve meyveleri tüketebilirsin

Bunlar tamamen cildi toparlıyor sıkılaştırıyor ve bunlar çok güçlü antioksidandır
Vücudumuz zamanla daha az üretmeye başlar
Bilinen en güçlü antioksidanlardır
Bunların yanında ester c’yi kullanmamın sebebi
C vitamini ile alındığında emilimi daha hızlı olmasından
C vitamini de cildimiz için ışıldaması için,elastikiyeti için gerekli olan bir vitamindir
Bunları sebzelerden de alırım diyorsan tablet yerine c vitaminli olan sebze ve meyveleri tüketebilirsin
C serumu yazın lekelenmeye sebep oluyor.
Bunu c vitamini içinde düşünmemiz gerekir mi?
vitamin olarak solgar mı tercih ediyorsunuz?
Kullanım için hergün olursa, bütçe olarak sanırım zorlar beni biraz. Solgar pahalı çünkü.

teşekkür ederim. Özelden sormak istemedim. Okuyan diğer üyelere de faydası olsun diye buradan yazmak istedim :KK200:

C serumu yazın lekelenmeye sebep oluyor.
Bunu c vitamini içinde düşünmemiz gerekir mi?
vitamin olarak solgar mı tercih ediyorsunuz?
Kullanım için hergün olursa, bütçe olarak sanırım zorlar beni biraz. Solgar pahalı çünkü.

teşekkür ederim. Özelden sormak istemedim. Okuyan diğer üyelere de faydası olsun diye buradan yazmak istedim :KK200:
Güneş koruyucu olmadan çıkmamalısın
C vitamini takviyeler ve maskeler aksine cilt lekeleri için birebirdir
Fakat ne sürersen sür,eğer korumasız çıkarsan güneşe leke yapar
Fakat içten alınan c vitaminin leke yapacağını düşünmüyorum
Normal leke kremi bile leke yapar güneşe ışığa çıkarsan.güneş koruyucu mutlaka sürmelisin dışarı çıkarken
Benim cildim nemlendirici sürdüğümde bile,eğer güneşe çıkmışsam hemen lekelenir
Rica ederim :KK19:Bende bildiklerimi denediklerimi paylaşırım fayda olur belki birilerine,belkide tam tersi bende işe yarayan başkasına yaramayabilir
Evet solgar biraz pahalı ama ben bunlara mutlaka para ayırırım.
Alışveriş tutkum yoktur ama bu takviyeler için hiç acımam.
Cilt bakımıma harcarım parayı.bunların yanında aynı zamanda prp yaptırım senede üç seans
Mesela e vitamini herhangi bir marka alırım onu solgardan almam
Uygun fiyatlı e vitaminleri var
Mesela bende hem solgarın çinkosu hemde zinconun çinkosu var
Zincoyu daha çok beğeniyorum elimin altında kalmayınca solgarın kutusundan tırtıklıyorum
Hepsi solgar olmak zorunda değil,ilkaki solgar olacak diye birşey Yok tabiki
Belkide herhangi başka bir markada aynı etkiyi gösterecek

Güneş koruyucu olmadan çıkmamalısın
C vitamini takviyeler ve maskeler aksine cilt lekeleri için birebirdir
Fakat ne sürersen sür,eğer korumasız çıkarsan güneşe leke yapar
Fakat içten alınan c vitaminin leke yapacağını düşünmüyorum
Normal leke kremi bile leke yapar güneşe ışığa çıkarsan.güneş koruyucu mutlaka sürmelisin dışarı çıkarken
Benim cildim nemlendirici sürdüğümde bile,eğer güneşe çıkmışsam hemen lekelenir
Rica ederim :KK19:Bende bildiklerimi denediklerimi paylaşırım fayda olur belki birilerine,belkide tam tersi bende işe yarayan başkasına yaramayabilir
Evet solgar biraz pahalı ama ben bunlara mutlaka para ayırırım.
Alışveriş tutkum yoktur ama bu takviyeler için hiç acımam.
Cilt bakımıma harcarım parayı.bunların yanında aynı zamanda prp yaptırım senede üç seans
Mesela e vitamini herhangi bir marka alırım onu solgardan almam
Uygun fiyatlı e vitaminleri var
Mesela bende hem solgarın çinkosu hemde zinconun çinkosu var
Zincoyu daha çok beğeniyorum elimin altında kalmayınca solgarın kutusundan tırtıklıyorum
Hepsi solgar olmak zorunda değil,ilkaki solgar olacak diye birşey Yok tabiki
Belkide herhangi başka bir markada aynı etkiyi gösterecek
Evet yaz kış güneş kremi kullanılmalı mutlaka.
Teşekkür ederim. Bu arada solgar famele tavsiye ederim. İçeriklerine bakabilirsin.

Rica ederim onu hiç kullanmadım
Nasıl bir etkisi var
Kullandıktan sonra cildinde ne gibi bir değişiklik oldu
İçinde bir çok vitamin var. Kullanım amacım cilt için değildi. O yüzden birşey diyemem. Halsizlik yorgunluk gibi durumlar için çok iyi geldi.

Merhaba soygaru ne zamandır kullanıyorsunuz. bende başlamayı düşünüyorum. yorumlarınız nelerdir.

Merhaba. yorumlarınızı okudum.
iki serumu birden kullanabilirmiyiz peki. hem gözeneet sıkılaştırıcı hemde hyaluronik asit..
yüz temizleme fırçası ve nem bombası marka olarak tavsiye ettiğiniz markalar var mı.
Benim cildimde ufak bir kaçta güneş lekesi var. göz altı çukurlarım var morluk değil. bide burnumda siyah noktalar. MAske ve peelingle siyah nokta kalmıyor. ama bir kaç saat sonra yine siyah nokta doluyor. Sıkılaştırıcı serum işimi görür sarım. Retinol serumu ne işe yarıyor. kaçırdım bunu sanırım.
valla markaları araştırarak farklı farklı ürünler kullanıyorum ben sabit bi markam yok. Güvendiğiniz yerlerden veya bi cildiye uzmanından profesyonel tavsiyelerle ürün seçimini yapabilirsiniz.

İki serum aynı anda kullanmadım isterseniz bu soruları daha donanımlı birine sorun ama ben hyaluronik asit serumu aldığımda gündüz gözenek sıkılaştırıcı akşam hyaluronik asitli serumu sürerim diye planlıyorum.

valla markaları araştırarak farklı farklı ürünler kullanıyorum ben sabit bi markam yok. Güvendiğiniz yerlerden veya bi cildiye uzmanından profesyonel tavsiyelerle ürün seçimini yapabilirsiniz.

İki serum aynı anda kullanmadım isterseniz bu soruları daha donanımlı birine sorun ama ben hyaluronik asit serumu aldığımda gündüz gözenek sıkılaştırıcı akşam hyaluronik asitli serumu sürerim diye planlıyorum.

Teşekkür ederim. :21:
Hımm anladım canım,teşekkürler.

Bende teşekkür ederim. :KK68:

ben obagı marka c vitamini yeni aldım başlayacağım kullanmaya iş arkadaşım kullanıyor cildi ışıl ışıl
ama bunun yanında cilt için güneş koruyucu kullanılmalı ben 3 ayda bir cilt bakımı yaptırıyorum düzenli

c vitaminin bu kadar önemli olduğunu yeni öğrendim ve kendime kızıyorum gerçekten

Hyaluronic Asid diye bir vitamin takviyesi var. Araştırdım bir süre. Olumlu yorumlar okudum. Ama almadım.. Hyaluronic Asid zaten kremlerde ve kozmetik ürünlerinde sıkça kullanılıyor.

Takipteyim konuyu.

Bunla alakalı bende geçen sene çok arşatırma yapmıştım. YANA günlük likit kolajen kullandım. Sorunu kökten çözdüm. için de hyaluronik asitte var. Riske atmamakta fayda var bence.. Kolajen takviyesi kırışıklıkları da gideriyor.

Bunla alakalı bende geçen sene çok arşatırma yapmıştım. YANA günlük likit kolajen kullandım. Sorunu kökten çözdüm. için de hyaluronik asitte var. Riske atmamakta fayda var bence.. Kolajen takviyesi kırışıklıkları da gideriyor.
sorunu gökten çözdüm derken? Kökten çözdüğünüz nedir:)
2 hafta oldu hylolic acid kullanalı.

sorunu gökten çözdüm derken? Kökten çözdüğünüz nedir:)
2 hafta oldu hylolic acid kullanalı.

Açıkçası sigara kullanıyorum. Cilt lekelerim vardı. hafif göz kenarlarımdaki ve çene kenarlarımdaki kırışıkları farkedince dedim bu gidişe bir dur demem gerekiyor. Önce e vitamini çok önerildi. Sonra Hyaluronic acid de çok met edildi. ama ikisini ayrı ayrı yapmak çalışırken çok fazla mantıklı gelmedi her gün bir şeyi günlük bakım rutinee eklemek biraz zor geldi açıkçası.
Tırnak kenarlarım için ayrı bir vitamin, göz ve ağız kenarındaki kırışıklar için ayrı vitamin, saçlarım için ayrı bir vitamin ve son olarak bir kuru bir yağlı dengesiz cildim için ayrı vitamin almam lazımdı.
Televizyon kolajen takviyesini gördüm. Araştırdım. Bir doktor bahsetmişti galiba adını tam hatırlayamıyorum. Bütün kolajenleri araştırdım. sonra YANA da karar verdim. zaten geçen sene bir YANA bir de VOONKA diye bir marka vardı. YANA daha mantıklı geldi. Şimdi sene de bir içeceğim sadece. beni bu konularda bayağı tatmin etti. Fiyatta Azıcık indirim yapsalar ne güzel olur ya.

X