cilt güzelliği için neler yapıyoruz toparlayalım mı

pelinty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
75
5
sevgili arkadaşlar...burda b çok başlık altında dertlerimizi çözüm arayışlarımızı ve sonuçlarını yazıyoruz..burda toplu olarak herkes özetle nelerden şikayetçi neler yaptı sonuç aldıkları alamadıkları yöntemler...yaşam tarzına ait ve cildini etkileyen şeyler plan ve programları neler yazalım

şikayet: iz. gözenek vs

denemeler:1.lazer
2....vs

yaşam: 1..su içmem..günde şu kadar plan yaptım
2..uyumam..gibi

genişletebiliriz birlikte

karma cilt için doğal bir nemlendirici arıyorum. şu anda excipal lipo adında, su içinde yağ emilsüyonu, basit birşey kullanıyorum. benzeri tavsiyeleriniz olabilir mi?

karma cilt için doğal bir nemlendirici arıyorum. şu anda excipal lipo adında, su içinde yağ emilsüyonu, basit birşey kullanıyorum. benzeri tavsiyeleriniz olabilir mi?

canım bende hep kullanırım yüz için hdrosu daha iyi lipoyu elime kullanıyorum ayrıca kızımada..ama bu excipiali doktorlar uzun süre kullanmayın diyolar..cildin kendi savunma mekanızmasını yavaşlatıyormuş.illaki bepanten kullanın diyorlar...ama yine de ben excipial hdroyu en pahalı kremlerden daha çok seviyorum..noviderm 12 süper süper cilt tonunu homojenize ediyor tedavi ediyor resmen

kızlar ben imeeden kullanıyorum çok memnunum ama bu tablet aklımda...pahalı olmasa denemek istiyorum..ama işte çok pahalı 600 küsür lira

kızlar ben imeeden kullanıyorum çok memnunum ama bu tablet aklımda...pahalı olmasa denemek istiyorum..ama işte çok pahalı 600 küsür lira

demek memnun oldun yaş sınırlı var mı bende denemek istiom imeeden tabletin fiyatı ne kdar

demek memnun oldun yaş sınırlı var mı bende denemek istiom imeeden tabletin fiyatı ne kdar

angelical özelden de yazmışsın ama mesaj sayım dolmadığı için cevap yazamıyorum özür

ben immedeni 2 yıl önce 4 kutu kullanmıştım time perfection olanını, aslında yaşa göre derma one olanı kullanmam lazımdı ama time perfection olanının bileşeni daha kuvvetli..sabırla 3 ay kullanırsan müthiş etkisini görürsün..lekelere etkisi bilmiyorum bende leke yok...ama ışıl ışıl aydınlık bir yüzün oluyor ve sadece yüz değil tüm vücudu güzelleştiriryor..aslında önce ayak ve eller diz ve kol dirseklerinizdeki sertliklerden anlıyorsunuz etkiyi...yumuşacık oluyo...cilde etkisi 2,5 ay sonra açıkça belli oluyor ..ben bu yıl yeniden başladım ve sürekli kullanıcam inşallah...kreme falan para vermeye gerek kalmıyo..hemde güneş koruma etkiside var..lekelenmeyi önlüyo...ama dediğim gibi mevcut lekeyi geçiriyor mu onu bilemiyorum..fraksiyonel lazer düşünebilirsin leke için bir iki seans yeterli benim bıyık bölgemde koyuluk vardı lazerle geçti iki seansta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…