• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt beyazlatmak için pirinçle maske yapan varmı ?

Baha61Umut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
3
0
6
35
Samsun
yüzümde doğum lekeleri var ve kırışıklıklarda yavaş yavaş başladı pirinçten bahsetti arkadaşlarım yapan varmı nasıl yapılıyor

ben dün buldugum bir yöntem ile :9: beyaz kil maskesi yaptım bugun,cildim yaglı ve sivicelenmeye basladı.ilk maskede fark bellı oldu bence,hem beyazlıyor hem kurutuyor,yaglı bır cildin varsa öneririm...:21: tarif veririm...
pirinç maskesi nasıl bilmiyorum....

ben dün buldugum bir yöntem ile :9: beyaz kil maskesi yaptım bugun,cildim yaglı ve sivicelenmeye basladı.ilk maskede fark bellı oldu bence,hem beyazlıyor hem kurutuyor,yaglı bır cildin varsa öneririm...:21: tarif veririm...

nasıl yaptın arkadaşım..karışım mı hazırladın satın mı aldın hazır olarakk.:30:

nasıl yaptın arkadaşım..karışım mı hazırladın satın mı aldın hazır olarakk.:30:

hemen söyleyeyimm..
2 tatlı kaşığı beyaz kil
2 çorba kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

karıştırılıp,ne koyu ne sıvı bir kıvam alıyor.maskeyi sürüp15-20 dk bekletiyoruz.haftada 2 kez yapılıyor,sivilceleri hemen kurutuyor.cildi beyazlatıyor.:46::46::46:

hemen söyleyeyimm..
2 tatlı kaşığı beyaz kil
2 çorba kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

karıştırılıp,ne koyu ne sıvı bir kıvam alıyor.maskeyi sürüp15-20 dk bekletiyoruz.haftada 2 kez yapılıyor,sivilceleri hemen kurutuyor.cildi beyazlatıyor.:46::46::46:

:16: ayyy cok tesekkür ederimmm tatlıııımmm

bende beyaz kıl maskesı kullanıyorum lakın cıldım kuru kuru cılt ıcın beyaz kıl onerılıyodu anlamadım yalnıs mı yapıyorum

benim bildiğim kadarıyla beyaz kil yaglı ve sıvılcelı cıltler için,zaten kullandıktan sonra ne kadarkuruttuğu ortada...(tecrübeyle sabittir:34:)
kuru ciltlerde ne derece faydalı olur ,(olurmuki!)bilgim yok.

Cilt beyazlatmada domates maskesi,karbonat maskesi kullanılıyor benim bildigim.Ama reaksiyon gösterebilecek bir cilt yapınız varsa bence hiç ugraşmamak daha mantıklı

pirinç unu maskesi denedm bi kaç kez. gözle görülür bi beyazlama olmadı. sadece yuzumu yıkadgm zamn temızlenmişti baya. ama uzun sure kullanmadgm ııcn pek fazla bısey dıyemıcem

ben dün buldugum bir yöntem ile :KK9: beyaz kil maskesi yaptım bugun,cildim yaglı ve sivicelenmeye basladı.ilk maskede fark bellı oldu bence,hem beyazlıyor hem kurutuyor,yaglı bır cildin varsa öneririm...:D tarif veririm...
tarifi özelden yazabilirmisin ?

Back
X