- 25 Eylül 2010
- 17
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben vücudumda bkaç şeyden çok rahatsız oluyorum:
dudak kenarlarımda koyuluk var :gitme:
koltuk altımda koyuluk var ve çatlaklar varsempatiksalakcinni
bacak arası sürtündüğü için deri koyulaşmış
ve ölçtürdüm 14 kilo fazlam var :2:
bunlardan kurtulmak istiyorum, çatlak ve koyuluk için çözümler arıyorum ama güvenilir doğal bşy yok mu, mesela arnavu kremini koltuk altıma sürsem renk dengesi sağlanır mı,CADIARZU ya yüz dışında dneyen var mı benneyaptımki
oooooooooooooof tüm suç benim! DAHA 20 YAŞINDA HALİME BAKIN
kızlar evet beni yanlış anlamayın ama nden beyazlamak istiyosunuz çok çok mu esmersiniz eşlermi bişey diyor benim annem boşnak haliyle çok beyaz okadr seviyoki esmerliği mahvoldu güneşlencemde bende esmerr güzeli olucam diye hastaneye kaldırdık valla heryeri su topladı düşünün ne çabalar veriyoo.
arnavutların civayla yaptığı bir krem var o cok güzel beyazlatıp pamuk gibi yapıyor.
kızlar evet beni yanlış anlamayın ama nden beyazlamak istiyosunuz çok çok mu esmersiniz eşlermi bişey diyor benim annem boşnak haliyle çok beyaz okadr seviyoki esmerliği mahvoldu güneşlencemde bende esmerr güzeli olucam diye hastaneye kaldırdık valla heryeri su topladı düşünün ne çabalar veriyoo.
arnavut kremiii: )) ananemm gelin aldıı esmer bi gelindii kadını beyazlattıı sonra zavallıyı ama dişler için tehlikelii nekdr beyazlamak istyosunkii??
kızlar ben makyaj temizleyicisi olarak noxzema cream kullanıyodum okaliptüs özlüymüş ama tr de yok abd den alıyorum. onun yan etki olarak cildi mermer kadar beyazlattığını farkettim. bir deneyin isterseniz.
kızlar ben makyaj temizleyicisi olarak noxzema cream kullanıyodum okaliptüs özlüymüş ama tr de yok abd den alıyorum. onun yan etki olarak cildi mermer kadar beyazlattığını farkettim. bir deneyin isterseniz.