Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımı ürünleri hakkında tecrübelerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
slm arkadaşlar yaşadıklarımı anlatmak istedim sizde kozmetik tuzagına düşmeyin diye o pahalı kremlerin hepsi boşşşşşşşşşşşşşşş benim yüzünü daha beter mahvettiler daha önce avene kullananlar adlı başlıkta doktorun yüzümü ne hale getirdigini yazmıştım okumayanlar okusun benim yaptıgımı yapmasın vıhcı normaderm kullandım odayüzümü daha beter yaptı yani şuan yüzüm mahvolmuş durumda hiç çıkmayan yerde sivilceler çıktı kızarıklıklar bir krem birbuçuk ayda etki etmezmi daha beter yaptı gidipte boş boş para verip geliyoruz zaten o kullandıgım kremler tonikler alın bölgemde kırışıklık yaptı çok kuruttugu için verdigim tüm paralara acıyorum zaten ülkemiz kozmetik çöplügüne dönmüş şimdi farketmiyoruz ama sonradan çıkıyo ne oldukları nerde kullanılmayan krem var yurtdışında bizim burda biryerde okudum bugun vıch yabancı ülkelerde marketlerde satılıyomuş bizimde burda dermokozmetik diye eczanelerde satılıyor hepsi boş ne varsa dogal yöntemlerde var deneyin göreceksiniz bugun bıraktım vıchıyı sabah kalktım rosansenin gül suyunu sürdüm az birşey nemlendi kendine geldi cildim gidin arkadaşlar aktarlarda dogal killeri alın gül suları alın meyvelerden maske yapın bekın foruma arkadaşlar ne güzel dogal tarfler veriyo bundan sonra asla para yatırmam o ürünler en dogal ne ise onu yaparım yüzümdeki gelişmelri yazacam size takip edin artık dogal yollarla tedavi edecem yüzümü

Cok hakli oldugun yönler var. Herkese kötü gelecek diye birsey yok, fakat o pahali ürünlerin iceriginde parafin yani petrol atigi var ayrica cogu silikonlu bu cilde ilk etapta cok güzel bir his veriyor ama yaniltmaca. Cünki silikon ayni zamanda cildin üzerinde tabaka olusturuyor ve nefes aldirmiyor. Uzun kullanimlar sonunda birakildiginda bu tür ürünler gercek su yüzüne cikiyor, beslemeyip cildi sadece beslenmis gibi gösterdigi anlasiliyor. Örnek ben :KK43: . Parrafin ve silikon yani CETYL DIMETHICONE , CYCLOETHOXYMETHICONE yazan icerikleri kullanmayin derim. Dünya dogal icerikli kozmetige dogru gidiyor TR de hangi markalar var bilmiyorum.

Bende doğal ürün kullanma taraftarıyım Arkadaşımın söylediklerine katılıyorum Ne varsa doğada var...

arkadaşlar aven adlı başlıgı bulup okursanız başıma neler geldigini anlarsınız mersinin en iyi doktoru benim yüzümü bu hale getirdi düzelmiyorda

bende mersin de yaşıyoruma g cnm kim bu doktor bende bi dermatoloğa gitcem sivilce için ona gitmiyim

ben niveanın ürünlerini beğeniyom ama tabi herşeyin doğalı daha iyi en azından neyin nesi olduğunu biliyosun

arkadaşlar bende karşıyım cillt bakım ürünleri bana görede fasa fiso içerisindekileri birde bilmeyince bize güzel geliyo ama öğrenince gerçekten kötü

ben çokta doğru bi msj verdiğinizi düşünmüyorum..doğal tarifler iyi diyosunuz neyin nesi olduğu belli diyosunuz da hangi doğal ürünün sizin cildinize iyi geliceğini biliyormusunuz?
açıkçası doğal olan herşey her cilde iyi gelmiyo..bende biara ev yapımı tarifler manyağı olmuştum araştırıp duruyordum ve bana uygun olduğunu düşündüüm bikaç tarifi uyguladım cildime ne etki yaptı ne de düzeltti hatta birkaçı sivilce bile yaptı..ortalıkta bi sürü doğal tarif var deneme yanılma yöntemiyle cildinizi daha beter edebilirsiniz her doğal da iyi gelir die de bişey yok hatırlatmak istedim..
tabi cildinize gerçekten iyi gelen doğal bi tarif bulduysanız da ne mutlu size..

ben çokta doğru bi msj verdiğinizi düşünmüyorum..doğal tarifler iyi diyosunuz neyin nesi olduğu belli diyosunuz da hangi doğal ürünün sizin cildinize iyi geliceğini biliyormusunuz?
açıkçası doğal olan herşey her cilde iyi gelmiyo..bende biara ev yapımı tarifler manyağı olmuştum araştırıp duruyordum ve bana uygun olduğunu düşündüüm bikaç tarifi uyguladım cildime ne etki yaptı ne de düzeltti hatta birkaçı sivilce bile yaptı..ortalıkta bi sürü doğal tarif var deneme yanılma yöntemiyle cildinizi daha beter edebilirsiniz her doğal da iyi gelir die de bişey yok hatırlatmak istedim..
tabi cildinize gerçekten iyi gelen doğal bi tarif bulduysanız da ne mutlu size..[/QUOT arkadaşım hiç degilse zararı yok ben oturunda evde kremler hazırlayın demiyorum tabiki bildiginiz size iyi gelen kremler temizleyiciler alın o dermokozmetik ürünler cildi daha beter bozuyor alkollü tonikleri sürmekten cildim yaşlandı inanın mahvoldu mesala suna dumankayanın verdigi tarifi verim hiç bir yan etkisi yok kil su krem mısır unu karıştır 15 dakka beklet yavaşyavaş çıkar cildinden ben yapınca cildim nefes alıyor gül suyu çok iyi geliyor maden suyu beypazarı iyi sıkılaşıyor cildin

ürünlerin içeriklerini ve cildinize iiyi geldiğini bilmeden alınan ürünlerden kullanırsanız sorun olucağını zannetmiyorum bu işin içinde olan biri olarak tabiki öncelik dermakozmetik ürünler olmalı iyi olan ürününde ucuz olmasını beklememelisiniz tabiki belli bi fiyatı olucak evde yapılan ürünlerde tek başına yeterli olmaz öncelikle temizleme tonikleme nemlendirme yapılmalı düzenli olarak haftada 2kezde peeling bunarı yapmadan tek başına evde yaptığınız karışımlardan etki beklemeyin o anlık bi parlaklık pürüzsüzlük olur ama geleceğe yatırım olarak görmeyin bunu ve bişey daha en iyi yatırım kendimze sağlığımıza yapılan yatırımdır bence buraya harcanan parayı gereksiz görmeyin

busem33 senin adına üzüldüm ama hala zararı yok diyorsun o zaman ben bi istisnayım öyle oluyor...
farkındamısın bilmem ama ortada bi ton cilt için ev yapımı tarifler dolaşıyor sadece bu sitede onlarca var..ben pek çoğunu denedim her seferinde büyük bi umutla karışım hazırladım ama doğal dediğimiz şeylerin çoğu ya hiç etki göstermedi yada sivilce yaptı..ayrıca cilt uzmanlarımız da boşuna yok sen alanında pek iyi olmayan bi doktorla karşılaşmış olabilirsin ama her doktoru da aynı kefeye koymamak gerekir..insanların kafasına göre bu karışım ona iyi gelmiş nasıl olsa malzemeler elimin altında banada iyi gelir düşüncesiyle cilt tipinden bihaber deneme yanılma yöntemiyle sorunlarına çözüm arayıp sonra hüsrana uğramasını istemediimden böyle bişeyi yazma gereği duydum açtığın konuya..
sen bulmuşsun cildine göre doğal bişey ne güzel ama gördüğün gibi herkes bulamayabiliyo..sana zararı dokunmamış olabilir ama başkasına dokunmıcak die bişey yok..

aktardan alıp dogal zannedilen ürünlerin çogu dogal fln değil malesef
ve dermokozmetiklerden çok daha fazla kimyasal içeriyor
rosense gibi kimyasalın koruyucunun her türü olan bir marka bile yüzde yüz dopalız diyor ya pes dogrusu
aktardan aldıgınız kremlere dogal diyorlar sakın hemen inanmayın
istisnalar olabilir ama çogunun içinde ne oldugu bile belli değil
en azından dermokozmetiklerde ne oldugunu biliyoruz!!

içerisinde ne oldugunu biliyoruz ondan hiçbir düzelme yapmıyor daha beter yapıyor öylemi normaderm kullananlar konulu başlıga bakın bir kişi memnunmu herkes aylarca kullanmış hiçbir sonuç yok hatta daha kötü yapmış neyse bu konuyla ilgili artık birşey yazmayacam kozmetik çöplügü bir ülkede yaşıyoruz hiç biri hiç bir işe yaramıyor ayrıca rosanse satıcılarıyüzde yüz dogal olarak birtek gül suyuna diyolar ama kremlerde elbetteki koruyucu olacak diyolar yoksa bozulur ama bunun ayarı önemli en iyiside kullanılaır en kötüsüde zaten insanlarımız türkiyede birşey üretildimi begenmezler illaki yabancı ülkeden gelecek ve pahalı olacak yoksa iyi degildir o ürün ben yaşadıklarımı yazdım gerisi taktiriniz bilgilendirmek istedim

ne kadar çok krem tonik temizleyici vesaire kullanılırsa cilt o kadar kötü oluyor.
Bu yüzden çok temel şeylerin dışında hiçbirşey kullanmamak lazım bence de..

- dışarı çıkarken mutlaka yüksek faktörlü güneş kremi
- cilt tipinize uygun, cildi gerçekten iyi birşekilde temizleyen bir yüz temizleyicisi
- kış aylarında, akşam ve ya evdeyken sürmek için iyi bir nemlendirici

Artık kil / çamur maskelerine artık para vermeyeceğim, aktalarla 2 liraya 3 liraya kil var ondan alacağım. Aynı şey.

bir de eğer cildinize uygunsa scrub peeling. illa marka olmasına gerek yok, kahve telvesi bile o işi çok iyi bir şekilde görüyor. ya da bir arkadaşin forumda başka bir başlık altında yazmış olduğu gibi mısır unu gibi şeyler de aynı işi görüyor ve yaklaşik 2-3 liraya marketlerde bulunur.

işte hepsi bu kadar. Aslında oldu bayağı birşey değil mi sırnaşık şey

evet bende niveanı ürünllerini anneme aldım ve kullanan daha çok kişiyi gördüm o faydalı ve güzel ama daha ileride gösterecekse orayı bilmiyorum

Kesinlikle bende doğal ürünlerden yanayım:kahve:
Elma sirkesi
Gül suyu
Kantaron yağı
Kayısı cekiredeği yağı kremi
Soda buz küpleri
Doğru beslenme,su tüketimi,spor vb.
Cildi öyle güzel toparlıyor ki :kahve:

Son düzenleme:
ürünlerin içeriklerini ve cildinize iiyi geldiğini bilmeden alınan ürünlerden kullanırsanız sorun olucağını zannetmiyorum bu işin içinde olan biri olarak tabiki öncelik dermakozmetik ürünler olmalı iyi olan ürününde ucuz olmasını beklememelisiniz tabiki belli bi fiyatı olucak evde yapılan ürünlerde tek başına yeterli olmaz öncelikle temizleme tonikleme nemlendirme yapılmalı düzenli olarak haftada 2kezde peeling bunarı yapmadan tek başına evde yaptığınız karışımlardan etki beklemeyin o anlık bi parlaklık pürüzsüzlük olur ama geleceğe yatırım olarak görmeyin bunu ve bişey daha en iyi yatırım kendimze sağlığımıza yapılan yatırımdır bence buraya harcanan parayı gereksiz görmeyin

bence haklısınız ben de bılımsel denenmis baska arızalar hasarlar oluşturmama garantısı veren dermokozmetık urunlerden yanayım koru korune ınanmakda diil tqabi araştırarak ve inanın o yağları falan hiç denemem onermem sağlıklı gunler:tomato:

Ben ama izninizle katılmıyorum.Yani herkeste farklı ola bilir.Ben yıllar boyu dior chanel,clinique,lancome ve b.gibi ünlü ve kaliteli markaları kullandım.Bana uygun olan ürünleri sonunda buldum ve çok memnunum.Genelde clinique sabun+tonik2 temizleyicisini,lancome den maske,sabah ve akşam kremleri,güneş koruyucu,nemlendirici sıvı ve peeling kullanıyorum.Birde dior dan nemlendirici göz çevresi.
Bence önemlisi uygun olanı bulmak.Senin cildine uygun olmayan ve yan etki gösteren ürünler kullanmışsın,canım.Araştırsan bence uygun olanlarını bulursun

Son düzenleme:
X