- 6 Mart 2008
- 218
- 0
slm arkadaşlar yaşadıklarımı anlatmak istedim sizde kozmetik tuzagına düşmeyin diye o pahalı kremlerin hepsi boşşşşşşşşşşşşşşş benim yüzünü daha beter mahvettiler daha önce avene kullananlar adlı başlıkta doktorun yüzümü ne hale getirdigini yazmıştım okumayanlar okusun benim yaptıgımı yapmasın vıhcı normaderm kullandım odayüzümü daha beter yaptı yani şuan yüzüm mahvolmuş durumda hiç çıkmayan yerde sivilceler çıktı kızarıklıklar bir krem birbuçuk ayda etki etmezmi daha beter yaptı gidipte boş boş para verip geliyoruz zaten o kullandıgım kremler tonikler alın bölgemde kırışıklık yaptı çok kuruttugu için verdigim tüm paralara acıyorum zaten ülkemiz kozmetik çöplügüne dönmüş şimdi farketmiyoruz ama sonradan çıkıyo ne oldukları nerde kullanılmayan krem var yurtdışında bizim burda biryerde okudum bugun vıch yabancı ülkelerde marketlerde satılıyomuş bizimde burda dermokozmetik diye eczanelerde satılıyor hepsi boş ne varsa dogal yöntemlerde var deneyin göreceksiniz bugun bıraktım vıchıyı sabah kalktım rosansenin gül suyunu sürdüm az birşey nemlendi kendine geldi cildim gidin arkadaşlar aktarlarda dogal killeri alın gül suları alın meyvelerden maske yapın bekın foruma arkadaşlar ne güzel dogal tarfler veriyo bundan sonra asla para yatırmam o ürünler en dogal ne ise onu yaparım yüzümdeki gelişmelri yazacam size takip edin artık dogal yollarla tedavi edecem yüzümü