• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Sonrası..

Zilan00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
63
0
36
Kırıkkale
Kızlar dün ilk defa cilt bakımı yaptırdım.Güzel ürünler kullanılmasına rağmen yüzümde bazı kızarıklıklar ve açığa çıkan sivilceler oldu.İz kalmasından korkuyorum.İlk defa yaptırdığım için herhangi bir fikrim yok cilt bakımı sonrası ile ilgili..Yanma hissi bazı bölgelerde devam ediyor.Böyle kalmaktan korkuyorum.
Cilt bakımı yaptıran arkadaşlar,cilt bakımı sonrasını paylaşabilir misiniz?

Çünkü cildin temizlendi ölü hücrelerden kurtarıldığı için alttan yeni deriler geldi ben evde temizleme jeli ve hafif peeling yaptıgımdada ilk başta öyle oluyor diğer gün uyanınca geçmiş oluyor eski haline dönüyor yani seninde öyledir büyük ihtimal :)

Çünkü cildin temizlendi ölü hücrelerden kurtarıldığı için alttan yeni deriler geldi ben evde temizleme jeli ve hafif peeling yaptıgımdada ilk başta öyle oluyor diğer gün uyanınca geçmiş oluyor eski haline dönüyor yani seninde öyledir büyük ihtimal :)

Teşekkür ederim canım ama böyle sivilce gibi küçük küçük kızarıklıklar,şişlikler var.Hep böyle kalmaktan korkuyorum :)) Birde dediğin gibi deri soyulmaya başladı.

Back
X