Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuya uzun süre bakmayınca bildirim gelmiyor galiba. Ben öyle yorumladım. Bana da öyle oluyor.Ben bu konuyu takipteyim ama hic bildirim gelmiyor, neden olabilir
Senin mesajının bildirimini aldımYazan yok ki, bildirim gelsin
Marttan sonrakileri hic gormemisim, gecende yeni mesajlarda tesadufen gordum de okudum :)Yazan yok ki, bildirim gelsin
Ben yazmaya korktum C Calcifer gelip püü der diye, ne guzel de rutin hazirlamisti kiz banaKonuya uzun süre bakmayınca bildirim gelmiyor galiba. Ben öyle yorumladım. Bana da öyle oluyor.
Rutine devam ediyoruz ne yapalımYazan yok ki, bildirim gelsin
Yaz rutinin nedirRutine devam ediyoruz ne yapalım
Artık yaz rutinine dönüyoruz yavaş yavaş
Asitleri kullanmıyoruz yaz boyunca. Sizin ülkede güneş çok mu?Yaz rutinin nedir
Ben elimdekilerini bitirene kadar birsey almayacagim
Günes mi?Asitleri kullanmıyoruz yaz boyunca. Sizin ülkede güneş çok mu?
O zaman sen devam et rutineGünes mi?
O da ne? Yeniyor mu
İnfluencer yorumlarını takip ediyorum sürekli cildim için ne kullanacağımı şaşırdım, her gün bir şey tavsiye ediyorlar fakat son zamanlarda She Vec, The purest solution ve Mary Ann Cosmetic markalarının ürünleri güzel beğendim. Önerilerinizi alabilirim
Ay yok sürmüyorum dudaklarıma. Onun için peeling yapıyorum gün içerisinde nemlendirici kullanıyorum bir de dışarıya çıkarken güneş koruyuculu dudak kremimi var onu kullanıyorumC Calcifer sen yüzüne sürdüğün ürünleri dudaklarına da sürüyor musun? Yoksa başka bir ürün mü kullanıyorsun? Ben sürmeye çekiniyorum çünkü bazı içeriklerin cilt rengi açma özelliği var. Dudaklarımın pembeliği azalır diye korkuyorum saçma mı? Ama dudişlerimiz de yaşlancak sonuçta. Onlara ne kullanabiliriz?
Aaa tamam ben de bundan alayım. Çok teşekkürler Peeling derken şu normal enzim peelingler olur mu? The purest, cosmed falan..Ay yok sürmüyorum dudaklarıma. Onun için peeling yapıyorum gün içerisinde nemlendirici kullanıyorum bir de dışarıya çıkarken güneş koruyuculu dudak kremimi var onu kullanıyorum
Aaa tamam ben de bundan alayım. Çok teşekkürler Peeling derken şu normal enzim peelingler olur mu? The purest, cosmed falan..
Tamam o zaman ben de bir ara dudak peelingi alayım. Şimdilik dursun. Daha bir sürü ihtiyacım var, kadın olmak ne zorOnlar da oluyor ama dudakla için özel peelingler var onları kullanıyorum. Şimdi bitti tekrar alacağım. Benim dudaklarım kalın o yüzden çok çabuk çatlıyor. Kremsiz gezemiyorum
Bir kere içine girince duramıyorsunTamam o zaman ben de bir ara dudak peelingi alayım. Şimdilik dursun. Daha bir sürü ihtiyacım var, kadın olmak ne zor