- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Ay evet,her insana yaramiyor..mesela ben
Kizz ama cildim nasil guzel oldu biliyormusun. Yakinda glass face diyorlar ya oyle olcak. Bak gör
Mary May in gece maskeside efsane. Yumus yumusdu sabah yuzumu yikayinca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet,her insana yaramiyor..mesela ben
Nem terapistinden çok memnun olanı duymadım. Bunları rutin içerisinde mi kullanacaksınızMerhaba bakımlı bayanlar:) çok acemiyim bu konuda sizinle paylaşmak istedim aldığım ürünleri. normal bir cild var, bu ürünler iyimi kullanan memnun kalan
Ben şimdiye kadar güneş krem kullanılan biriydim sizin yazıları okuyunca bugun dedim bir hyaluronk almayayım dedim. Baktım tonik vardı sordum satış elemanları iyi dedi aldım:)Nem terapistinden çok memnun olanı duymadım. Bunları rutin içerisinde mi kullanacaksınız
Collagen cilt serumu olarak değil takviye olarak alınması en yararlısı.Bana collagen ürünlerin önerdi hlalurronik yerine:)
Bilmediğim için, öneride bulunsada alamadım.hyaluronik+ Babe güneş kremini kullansam yeterlimi acaba:)Collagen cilt serumu olarak değil takviye olarak alınması en yararlısı.
Ha ve Güneş kremi kullanacağım sadece diyorsanız akşsmları çift aşamalı temizlik mutlaka yapmalısınız. Gözeneklerinizi tıkarsınız. İlk önce yağ bazı sonra da su bazlı temizleyici ile temizlemelisiniz. Ha sabah ya da akşam temiz nemli cilde sürün.Bilmediğim için, öneride bulunsada alamadım.hyaluronik+ Babe güneş kremini kullansam yeterlimi acaba:)
Merhaba ben de yazın fazla güneşe maruz kalmaktan burnumda ve çene bölgemde roca hastalığı oluştu.Bunu için ne tür ürünler kullanabilirim?Önerilerinizi alabilir miyim?
Cinsim ben cinsAslında kullandığın ürübler çok güzel ama cildin anlaşamadı. Sonunda cildine uygunları seçtin. Maşallah
Yatıştırıcı bebe yağı mı oluyor?Cildini temizlemeli sonra da bol bol nemlendirmelisin. Güneş kremini yaz kış kullanmalısın. Ağda sonrası hassasiyet oluştuğu için yatıştırıcı ürünler kullanmalısın
Ben de bir şey sormak istiyorum. Güneşte lekelenmeye müsait bir cildim var güneş kremi sürekli kullanıyorum. Solante kullanıyordum ancak o bitmek üzere. Yüzde ağırlık yapmayan, cildimi yağlandırmayacak güneş kremi önerisi alabilir miyim? (cilt tipim yağlı)
Çok teşekkür ederim