- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Şşşttt aklıma bunu düşürme bi'de.Kırışmasın ya büzük büzük oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şşşttt aklıma bunu düşürme bi'de.Kırışmasın ya büzük büzük oluyor
Harika fikirHadi hep beraber alalım
Nasil birsey bu ?
İçiliyor. Cildinizi içten de desteklemeliyiz. Biraz araştırsanaNasil birsey bu ?
Hadi al sende
Dogum günüm yaklasiyor. Esime kakalayim
Durun başıma masraf çıkarmayınHadi hep beraber alalım
Tad konusu cok onemli ya bir ara baktim. Sonra cok karisik geldi biraktim bakmaya.İçiliyor. Cildinizi içten de desteklemeliyiz. Biraz araştırsana
Hayırlı uğurlu olsn cildin parlasin
Bu tadı en az olanmış. Çok araştırdım. 3 ay kullanıyorsun 1 ay bırakıyorsun.Tad konusu cok onemli ya bir ara baktim. Sonra cok karisik geldi biraktim bakmaya.
Bakinayim yine
Oyy ne güzel temenniHayırlı uğurlu olsn cildin parlasin
Tam benlik. Heryerim dokuluyor gibi agriyor ara ara.Bu tadı en az olanmış. Çok araştırdım. 3 ay kullanıyorsun 1 ay bırakıyorsun.
Eklem ağrılarına vs çok iyi geliyor
Vitamin desteği almıyor musun?Tam benlik. Heryerim dokuluyor gibi agriyor ara ara.
Buradan türü baya yürürsünne istesem. Aklim durdu
Yeni basladim . D vitamin ve Demir yerlerdeVitamin desteği almıyor musun?
Demir eksikliği mi, Akdeniz anemisi mi sendeki?Yeni basladim . D vitamin ve Demir yerlerde
Vallahi bilmiyorum. Kendimi bildim bileli dusuk. Yuksek doz aliyorum bir sure. Normale donuyor. Normal doz a gecince dusuyor.Demir eksikliği mi, Akdeniz anemisi mi sendeki?
Bi dur artıkİçiliyor. Cildinizi içten de desteklemeliyiz. Biraz araştırsana
25 yaşından sonra vücuttakı kolajen üretimi yavaşlıyor ve.zaöanla iyice düşüyor. Böylece kırılişmaya başlıyoruzBi dur artık
Tamam daha 2 senem varmış.25 yaşından sonra vücuttakı kolajen üretimi yavaşlıyor ve.zaöanla iyice düşüyor. Böylece kırılişmaya başlıyoruz