Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş kremi kullanıyor ve makyaj yapıyorsan bence çift aşamalı temizlik yap akşamları.farkı göreceksinşunların üçünün olmaması dışında sorun yok
Birkaç aydır makyaj temizleyici bile kullanmıyorum, şundan aldım sıcak suyla fıtı fıtı ne varsa hemen hemen çıkartıyor güneş kremine de etki ettiği yazıyor - ki bence doğrudur. Waterproof rimelleri bile çıkartıyor, bayılıyorum ona
Eki Görüntüle 3222228
Evimdeki tek cilt ürünlerim ;
*c vitamini+hyaluronik asit+kollajen serumu (gece)
*Göz cevresi kremi (gece)
*Niasemid gece nemlendiricisi
*Gua Sha serumu (daha açmadım)
*resveratrol serumu (gündüz)
*Nemlendirici jel krem
*Güneş kremi
*Kil maskesi
*Termal kil maskesi
*Sorulabilir maske
*Birkaç kağıt maske
*Burun bandı
Mutlaka günlük rutinine ekle dediğin bir şey var mı? Bunları sen topik açtıktan sonra aldım
Memnunum şimdilik. Eklenecek bir şey varsa onu da alayim
Mary&May burada pahalı. Ürünlerini çok beğeniyorlar.Ne aldim
Mary&May - Blackberry Complex Glow Wash Off Pack
gözenekler icin
Mary&May - Calendula Peptide Ageless Sleeping Mask
Kizarikliga iyi geliyor. Yuzu daha da sklastiriyor
Mary&May Günes kremi
Purito AHA Bha tonik malum sorun icin
Gunes kremi, niacamide kil maskesi Birde su bazli urunu var bende. Cidden cok iyi urunleri.Mary&May burada pahalı. Ürünlerini çok beğeniyorlar.
Cosrx yüz yıkama jelini bayıla bayıla kullandım. Nohut tanesi kadar bile yeterli. Ama aşırı pahalındı buradaGunes kremi, niacamide kil maskesi Birde su bazli urunu var bende. Cidden cok iyi urunleri.
Burda cosrx ile ayni fiyat bazinda.
Round lab in urunlerini merak ediyorum. Wamisa binds. Fakat iki kati onlarin fiyati burda
Bana da bi karisim cilt bakimi bulsan yaAkşam rutinimi yaptım yatıyorum.
1. licape yap bazlı temizleyici
2. Mia klinika yüz yıkama jeli
3. Luv it centella tonik
4. Jeuvenille %1 retinol
5. She vec göz serumu
6. Deoproce e.g.f retinollü göz kremi
7. facelab panthenol %6 nemlendirici
Ben sevmemistim ne jeli ne gunes kremi. Snail Essence i var. Pek bir faydasini göremedim onunda.Cosrx yüz yıkama jelini bayıla bayıla kullandım. Nohut tanesi kadar bile yeterli. Ama aşırı pahalındı burada
İki ürünü kullandım. Güneş kremi ve yıkama jeli. Çok çok memnun kaldım ki güneş kremlerini sen göndermiştimBen sevmemistim ne jeli ne gunes kremi. Snail Essence i var. Pek bir faydasini göremedim onunda.
Mesela onunda aha bha urunleri var ,memnun olan cok. Sirf oburlerinden memnun kalmadim diye bakmiyorum bile
Yapalım tabi. En temel bakımlardan başlamalısın. Temizle - nemlendir - koru. Sonrasında leke, sivilce, gözenek y da kırışıklık problemlerine göre rutinine ürün eklerizBana da bi karisim cilt bakimi bulsan ya
Tamam yukle verileri bebisimYapalım tabi. En temel bakımlardan başlamalısın. Temizle - nemlendir - koru. Sonrasında leke, sivilce, gözenek y da kırışıklık problemlerine göre rutinine ürün ekleriz
Tamam yukle verileri bebisim
İçerikleri değişti bu markanın. İlk içeriği aşırı parfümlüydü ve rahatsız ediyordu. Şu anki içerikleri çok iyi yoğun nemlendiricisini kullanıyorumNormalde fiyatı ne bilmiyorum ama tüm facelab serumlar watsons kart ile 99 liraya düşmüş .
İlgilenen arkadaşlar için; link
E ne duruyorsunFiddy yapasim var