Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Sacim icin sunu aldim. Cok övüyorlardi 😁
Sac kepegine iyiymis. Birde saci daha saglikli yapip hizli uzatiyormus

16795176153232911240765825779277.jpg

şunların üçünün olmaması dışında sorun yok :KK70: :KK70:
Birkaç aydır makyaj temizleyici bile kullanmıyorum, şundan aldım sıcak suyla fıtı fıtı ne varsa hemen hemen çıkartıyor 😅 güneş kremine de etki ettiği yazıyor - ki bence doğrudur. Waterproof rimelleri bile çıkartıyor, bayılıyorum ona🥰
Eki Görüntüle 3222228
Evimdeki tek cilt ürünlerim ;
*c vitamini+hyaluronik asit+kollajen serumu (gece)
*Göz cevresi kremi (gece)
*Niasemid gece nemlendiricisi

*Gua Sha serumu (daha açmadım)

*resveratrol serumu (gündüz)
*Nemlendirici jel krem
*Güneş kremi

*Kil maskesi
*Termal kil maskesi
*Sorulabilir maske
*Birkaç kağıt maske
*Burun bandı

Mutlaka günlük rutinine ekle dediğin bir şey var mı? Bunları sen topik açtıktan sonra aldım 😍
Memnunum şimdilik. Eklenecek bir şey varsa onu da alayim
Güneş kremi kullanıyor ve makyaj yapıyorsan bence çift aşamalı temizlik yap akşamları.farkı göreceksin 😁

Ürünlerin yeterli bence. Sadece peeling ürünü eklersen iyi olur aha bha tonik, enzim peeling ya da kırmızı peeling. Cilt bir yenilenme istiyor bunlardan biri o görevi görüyor

Ne aldim 🥲

Mary&May - Blackberry Complex Glow Wash Off Pack
🔺gözenekler icin
Mary&May - Calendula Peptide Ageless Sleeping Mask
🔺Kizarikliga iyi geliyor. Yuzu daha da sklastiriyor
Mary&May Günes kremi ❤️
Purito AHA Bha tonik 🙄 malum sorun icin
Mary&May burada pahalı. Ürünlerini çok beğeniyorlar.

Mary&May burada pahalı. Ürünlerini çok beğeniyorlar.
Gunes kremi, niacamide kil maskesi Birde su bazli urunu var bende. Cidden cok iyi urunleri.
Burda cosrx ile ayni fiyat bazinda.

Round lab in urunlerini merak ediyorum. Wamisa binds. Fakat iki kati onlarin fiyati burda

Akşam rutinimi yaptım yatıyorum.

1. licape yap bazlı temizleyici
2. Mia klinika yüz yıkama jeli
3. Luv it centella tonik
4. Jeuvenille %1 retinol
5. She vec göz serumu
6. Deoproce e.g.f retinollü göz kremi
7. facelab panthenol %6 nemlendirici

Gunes kremi, niacamide kil maskesi Birde su bazli urunu var bende. Cidden cok iyi urunleri.
Burda cosrx ile ayni fiyat bazinda.

Round lab in urunlerini merak ediyorum. Wamisa binds. Fakat iki kati onlarin fiyati burda
Cosrx yüz yıkama jelini bayıla bayıla kullandım. Nohut tanesi kadar bile yeterli. Ama aşırı pahalındı burada 🥲

Akşam rutinimi yaptım yatıyorum.

1. licape yap bazlı temizleyici
2. Mia klinika yüz yıkama jeli
3. Luv it centella tonik
4. Jeuvenille %1 retinol
5. She vec göz serumu
6. Deoproce e.g.f retinollü göz kremi
7. facelab panthenol %6 nemlendirici
Bana da bi karisim cilt bakimi bulsan ya 🥲

Cosrx yüz yıkama jelini bayıla bayıla kullandım. Nohut tanesi kadar bile yeterli. Ama aşırı pahalındı burada 🥲
Ben sevmemistim ne jeli ne gunes kremi. Snail Essence i var. Pek bir faydasini göremedim onunda.
Mesela onunda aha bha urunleri var ,memnun olan cok. Sirf oburlerinden memnun kalmadim diye bakmiyorum bile 🤭

Ben sevmemistim ne jeli ne gunes kremi. Snail Essence i var. Pek bir faydasini göremedim onunda.
Mesela onunda aha bha urunleri var ,memnun olan cok. Sirf oburlerinden memnun kalmadim diye bakmiyorum bile 🤭
İki ürünü kullandım. Güneş kremi ve yıkama jeli. Çok çok memnun kaldım ki güneş kremlerini sen göndermiştim 😍

Bana da bi karisim cilt bakimi bulsan ya 🥲
Yapalım tabi. En temel bakımlardan başlamalısın. Temizle - nemlendir - koru. Sonrasında leke, sivilce, gözenek y da kırışıklık problemlerine göre rutinine ürün ekleriz

Günaydin
Yuzumu yikadim.
Sabah rutini urunlerim

Sirasi ile
🔺Cosrx snail Essence
🔺Centella ampoule
🔺Peptid gözalti kremi
🔺Kas ve kirpik serumu
🔺Propolis icerikli nemlendirici
🔺Günes kremi

16795492857103835578837422842920.jpg

Tamam yukle verileri bebisim 🥰

ÇİFT AŞAMALI TEMİZLİK İÇİN

Yağ bazlı temizleyiciler

Yüz yıkama Jelleri- Köpükleri

Eğer iki ürün kullanmayacağım tek seferde çift aşamalı temizlik yapsın diyorsan şu üç ürüne bakabilirsin

Normalde fiyatı ne bilmiyorum ama tüm facelab serumlar watsons kart ile 99 liraya düşmüş .
İlgilenen arkadaşlar için; link

Normalde fiyatı ne bilmiyorum ama tüm facelab serumlar watsons kart ile 99 liraya düşmüş .
İlgilenen arkadaşlar için; link
İçerikleri değişti bu markanın. İlk içeriği aşırı parfümlüydü ve rahatsız ediyordu. Şu anki içerikleri çok iyi yoğun nemlendiricisini kullanıyorum

Beni dun aksam bir usume tuttu. Yataga nasil gittim bilmiyorum. Hemen uyumusum. Sabah ise gidene kadar.
O yuzden sabah yag bazli urun ile basladim gune 🫣
Sonra hyaluronik ardindan aha bha li mini serumum var o. En son nemlendirici ve gunes kremi. Son ikisini otobusde yaptim 😂

X