- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
PahalıKolajen kullanıyor musun abla?
Tablet şeklinde kullanmak istiyorum ama araştırma aşamasındayım hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PahalıKolajen kullanıyor musun abla?
İlk 2-3 hafta sivilce kusturabilir aha bhalar altta çıkmayı bekleyen sivilceyi çıkartıp bir an önce tedavi etmek içinAllah'ın izniyle seneye kış mevsiminde o AHA BHA'ların alayını kullanıcam. Yetti artık. Doktor en etkili iz tedavisi kremi bu dedi verdi. Herkes 4 ayda 1 tüp kremi kullanmış faydalanmış ama ben 8 aydır 1 tüo kremi bitiremedim hala kullanıyorum hiçbir faydasını göremedim. Bu kış geçti artık ama seneye inşallah ben de kullancam. Hatta indirimlerden stoklamayı düşünüyorum.
Ama şöyle de bir durum var o asitlerin yüz yakma sivilce çıkarma gibi durumları var mı? Öyleyse hiç bulaşmayayım.
Bir de şu krem ben kullanmadım ama kullananlar beğeniyor sivilce çıkınca sadece sivilcenin üzerinde minikçe sürüyorsun iyileşmesini hızlandırıyormuşİlk 2-3 hafta sivilce kusturabilir aha bhalar altta çıkmayı bekleyen sivilceyi çıkartıp bir an önce tedavi etmek için
Başlangıç için maruderm’in toniğini kullanabilirsin hafif bir tonik
Ben kusturan ürünlerden çok çektim hala d çekiyorum.İlk 2-3 hafta sivilce kusturabilir aha bhalar altta çıkmayı bekleyen sivilceyi çıkartıp bir an önce tedavi etmek için
Gozaltina suruluyor mu mudur bu? Benim gozaltlarimda da puturcukler varAHA BHA ile sorunun çözülürdü aslında. Benim de gözümün altında varsı Salisiik Asit ile hallettim
İlk 2-3 hafta sivilce kusturabilir aha bhalar altta çıkmayı bekleyen sivilceyi çıkartıp bir an önce tedavi etmek için
Rica edermBen kusturan ürünlerden çok çektim hala d çekiyorum.
Teşekkür ederim,araştıracağım
kulak çubuğu ile sadece bezenini üzerine sürdüm. Bende bir tane vardı.Gozaltina suruluyor mu mudur bu? Benim gozaltlarimda da puturcukler var
AaaMaruderm bende ağrılı sivilce çıkardı. o markanın cilde uyumu çok iyi değil ki benim cildim kolay kolay tepki vermez ürünlere. %1 retinole bile tepki vermedi maruderm'e verdi
O yüzden bu markayı gözden çıkardım
İyi ki varsın be calci.sjsjdhO yüzden bu markayı gözden çıkardım
Hangi markayi alayimkulak çubuğu ile sadece bezenini üzerine sürdüm. Bende bir tane vardı.
Retinollü göz kremi ile halledebilirsin onları
Bu güvendiğim bir sayfa.
Madem konu yeniden açıldı, şunu paylaşayim, 60 yaşında böyle görünebilme motivasyonu olsun
At at hemen
Madem konu yeniden açıldı, şunu paylaşayim, 60 yaşında böyle görünebilme motivasyonu olsun