- 20 Ocak 2010
- 45.275
- 153.601
- 43
Delik deşik ben acı çektiğim hic belli olmuyor dimiHyaluronik Asit yaptırıyormuşsun en güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Delik deşik ben acı çektiğim hic belli olmuyor dimiHyaluronik Asit yaptırıyormuşsun en güzeli
Güvendiğim bir yer olsa ben de istiyorum aslında. Arkadaşım var ama Ankara'da.Delik deşik ben acı çektiğim hic belli olmuyor dimi
Ya boyle bile fistik gibimsin maşallah bibiDelik deşik ben acı çektiğim hic belli olmuyor dimi
Benimde komsum yapıyor rus kendisi su an çalıamiyor ama estetisyen rusyadan hy.asit getirtdim derma pen kullandik ilk hafta nano baslıkla hy. Asit Yedirdik 2. Hafta igneyle yaptik 3. Hafta dermoller iğnesini dermapene takıcaz heralde acılara yüruyorum ama korkmuyorumGüvendiğim bir yer olsa ben de istiyorum aslında. Arkadaşım var ama Ankara'da.
Dermoroler de yaptırıyor musun
Bu mu bakım yapmadığın halin Bibi Sen direk olayı içeriden bitirmişsinBenimde komsum yapıyor rus kendisi su an çalıamiyor ama estetisyen rusyadan hy.asit getirtdim derma pen kullandik ilk hafta nano baslıkla hy. Asit Yedirdik 2. Hafta igneyle yaptik 3. Hafta dermoller iğnesini dermapene takıcaz heralde acılara yüruyorum ama korkmuyorum
Daha yeni başlamam aylar once geldi bu serum totomuzu kaldıramadık biBu mu bakım yapmadığın halin Bibi Sen direk olayı içeriden bitirmişsin
Adres ver geliyorumAha bu
Ben 35 geçince dedim kırışmadan önlemimi alayım. En azından güzel yaşlanayımDaha yeni başlamam aylar once geldi bu serum totomuzu kaldıramadık bi
Bende kırk memnun oldum hos sen biliyorsundur lanet olası federallerBen 35 geçince dedim kırışmadan önlemimi alayım. En azından güzel yaşlanayım
Sen bu gidişle taş gibi kalacaksın
Biliyorum tabi kiBende kırk memnun oldum hos sen biliyorsundur lanet olası federaller
Ben kullanmıyordum ama bence de ihtiyaç var. Çünkü su bazlı temizleyiciler yeterli gelmiyorBen 27 yasindayim yazin yagliya donuk karma cildim var,
Yazin isimi en cok kolaylastiran yuz icin yag emen kagitlar, kesinlikle o yagli goruntuyu aliyor ben cok memnun kullaniyorum iki yazdir onlari. Gunes kremini her temizleyici ciltten cikarmiyor diyorlar, onden yag bazli temizleyici kullaniyor musunuz peki?