Yuz seklin ve cildin anneminkine benziyoTeşekkürlerbenimde kuru cildim hiç birsey sürmezdim 40 olunca anca başladım nemlendirme işlerine
Bana anne diyebilirsinYuz seklin ve cildin anneminkine benziyo
Bu yaşta cok onem vermen lazm gece kremlerine kesenin agzini acman lazmki neme doysun yüzün kuruluk olursa derin kırışıklıklar baş göstermeye başlar
Bibi = BenRutinim sabah kalkıp düz suyla yıkamakbu kadar ürün kullanmak iyi mi ya bu ara hy asit enjekte ettiriyorum güneş koruyucu süruyorum alnimda leke çiktı
Biri daha Bibi = Choco = ZüpürgeSurunelim güzelleşelim nur topu gibi parlayalımbana böyle az maliyetli biseyler önerelim bende sürekli yuz yikama ve kurulama şeklinde bir bakım yapıyorum. Havlu çiçekli su ılık olacak bunlar çok önemli cilt bakımında
Gel gardaslik sarılalım
Dermoskin yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum bende. menunum bayaYatıştırıyor.Rozada önemli olan nem ve onu çok güzel sağlıyor.Aslında dermoskinin be bright toniği çok işe yaramıştı ama hamilelikten kullanamadım.Asla güneşe kremsiz çıkılmaması.Malesef geçen bir şey değil.Önemli olan yatıştırmak ve dağılmasını engellemek.Bi de the ordinary nin varmış bir ürünü roza için.Onu denemek istiyorum.
Denemedim, denerim. Bende de işe yarar umarım. Teşekkürler. ❤Darphinin su bazlı nemlendiricisi ve ceravenin yıkama jelini denediniz mi?Benim de t bölgem çok yağlı.Bunlar baya işe yarıyor.
YaaaaBana anne diyebilirsin
Ben kullandım ama çok verim alamadım nedense. Sanırım benim cildime uygun değildiheyooo bende geldim.
himalaya maske kullanan var mı?
beni bir yaktı anlatamam. dayanılmaz bir acıydıBen kullandım ama çok verim alamadım nedense. Sanırım benim cildime uygun değildi
ürün ne ki temizle gözenekleri sıkılaştır nemlendir bu kadarRutinim sabah kalkıp düz suyla yıkamakbu kadar ürün kullanmak iyi mi ya bu ara hy asit enjekte ettiriyorum güneş koruyucu süruyorum alnimda leke çiktı
güneş kremi kullanın hiç bir şey kulanmıyorsanız bile. Ve bu iki parmak kuralı en doğrusuGüneş kremo ile ilgili topik acmayi düşünüyordum bi turlu acamadim burayi acman iyi oldu o kadar onemli ki gunes kremi.
Gunes en büyük yaşlanma kırışıklık faktörü. Cildin cok iyi korunmasi lazm ve yüze bolca surulmeli bu sekilde. Ilk suruldugunde fazla gini duruyor ama cilde emildikce sorun kalmiyo. Tabi yuzune gore kremi bulmak da onemli yoksa ruh gibi de duyabiliyorsun
Eki Görüntüle 2875507
İçeriğindeki ürünlere alerjin olabilirbeni bir yaktı anlatamam. dayanılmaz bir acıydı
hahahhah ben de böyle sürüp gezeceğim anca korur beniC Calcifer bak mark zikkimberg olay olmuştu abartmjs ama dikkat cekmistibu denli olmasa da bolca sürmek lazm
Eki Görüntüle 2875508
Hyaluronik Asit yaptırıyormuşsun en güzeliTeşekkürlerbenimde kuru cildim hiç birsey sürmezdim 40 olunca anca başladım nemlendirme işlerine
Ay o ne ya tovbe tovbe bende sürdüm güneş kremimi çıkıca dışarı birazdanhahahhah ben de böyle sürüp gezeceğim anca korur beni
Güneş kremi =Ay o ne ya tovbe tovbe bende sürdüm güneş kremimi çıkıca dışarı birazdan