Kusburnu cekirdeği yaginin rozaniza bir etkisi oldu mu?Hayırlı olsun bol yardımlaşmalı olsun
Hamile olduğum için her şeyi kullanamıyorum.Cildim karma.Yanaklarım kuru T bölgem yağlı ve yanaklarımda hafif roza var.
Sabahları yıkama jeli,nemlendirici ve güneş kremi.Eğer dışarı çıkacaksam renkli güneş kremi.İnanılmaz memnunum.Cildimi parlak gösteriyor.Akşamları yıkama jeli,kuşburnu çekirdeği yağı ve gua sha taşı ile masaj.
Normalde çok şey kullanıyorum.Aha bha kremleri ve tonikleri favorim.Ordinary ürünlerini denemeyi düşünüyorum.Hamilelik sonrası devam
Yatıştırıyor.Rozada önemli olan nem ve onu çok güzel sağlıyor.Aslında dermoskinin be bright toniği çok işe yaramıştı ama hamilelikten kullanamadım.Asla güneşe kremsiz çıkılmaması.Malesef geçen bir şey değil.Önemli olan yatıştırmak ve dağılmasını engellemek.Bi de the ordinary nin varmış bir ürünü roza için.Onu denemek istiyorum.Kusburnu cekirdeği yaginin rozaniza bir etkisi oldu mu?
Azeleic asit mi? Azeleic asitin rozalilara iyi geldigi söyleniyor.Yatıştırıyor.Rozada önemli olan nem ve onu çok güzel sağlıyor.Aslında dermoskinin be bright toniği çok işe yaramıştı ama hamilelikten kullanamadım.Asla güneşe kremsiz çıkılmaması.Malesef geçen bir şey değil.Önemli olan yatıştırmak ve dağılmasını engellemek.Bi de the ordinary nin varmış bir ürünü roza için.Onu denemek istiyorum.
Aynen o.Denemek lazım.Zaten yazın kullanılmıyor.Sonbaharda düşünüyorum denemeyi.Bu arada bir tane eczanelerde satılan krem var.Azelderm.İçinde yüzde 20 azelaik asit var.Çok işe yarıyor o da.Azeleic asit mi? Azeleic asitin rozalilara iyi geldigi söyleniyor.
Instada cisem cakir takip edin o da rozali ve cok kaliteli içerikler uretiyo bir cok videosu var youtube da yardımcı olur baya izlersenAzeleic asit mi? Azeleic asitin rozalilara iyi geldigi söyleniyor.
Biliyorum Çisem Çakiri takip ediyorum. Pek çok ürünü onunla kesfettim. Yorumlari güvenilir.Instada cisem cakir takip edin o da rozali ve cok kaliteli içerikler uretiyo bir cok videosu var youtube da yardımcı olur baya izlersen
Aynen öyleBiliyorum Çisem Çakiri takip ediyorum. Pek çok ürünü onunla kesfettim. Yorumlari güvenilir.
Hafif kuru bir cildin var. Nemlendirici kullanman lazım. hyaluronik asit de iyi bir nemlendiricidir.Vaaaay be bizi çağıran olmamış
Elimi yüzümü yıkar dışarı çıktıkça da güneş kremi sürerim. Başka bir bakım bilmem.
Allah’ını seven bana yardım etsin. Cildimi tarif ediyorum ne gerekli söyleyin gidemm alam
Normal bir cildim var ama alnımın kaş ortasına doğru olan kısmı ve burun bölgem de pullanma oluyor.
Onun dışında hassas bir cildim var çabuk kızarır güneş hemen yakar vs.
Şimdi bana tonik temizleme yağ göz kremi ne varsa öneren olursa duacı olurum ona
Evde e vitamini, kayısı çekirdeği yağı, lavanta yağı, gül suyu, bioderma h2o, bioderma nemlendirici, Kore kağıt maskeleri, peelingleri vs. Var.
Evde olan malzemelerimi kullansam ne olur ki ?
Evet asitler de sıkıntılı. kullanılsa bile akşam kullanılmalı ve mutlaka güneş kremi kullanılmalı. Leke bırakma olasılığı çok yüksekYazin retinol de kullanilmamali
C vitamini serumu ve gunes kremi tam koruma saglar
İşte gadın gadın maşallahHayırlı olsun bol yardımlaşmalı olsun
Hamile olduğum için her şeyi kullanamıyorum.Cildim karma.Yanaklarım kuru T bölgem yağlı ve yanaklarımda hafif roza var.
Sabahları yıkama jeli,nemlendirici ve güneş kremi.Eğer dışarı çıkacaksam renkli güneş kremi.İnanılmaz memnunum.Cildimi parlak gösteriyor.Akşamları yıkama jeli,kuşburnu çekirdeği yağı ve gua sha taşı ile masaj.
Normalde çok şey kullanıyorum.Aha bha kremleri ve tonikleri favorim.Ordinary ürünlerini denemeyi düşünüyorum.Hamilelik sonrası devam
Çift aşamalı temizlik dimi? ben de çift aşamalı temizliğe geçmeyi düşünüyorum. AraştırmadayımAksam güneş kremini de cildinizden cikarmaniz gerekiyor hanimlar. Bunun için çift aşamali temizlik gerekli. Su ve kopuk bazli temizleyiciler tek basina yeterli olmuyor. Öncesinde miceler su veya yağ bazli bir temizleyici ile çikarmali.
Güneş kremo ile ilgili topik acmayi düşünüyordum bi turlu acamadim burayi acman iyi oldu o kadar onemli ki gunes kremi.Evet asitler de sıkıntılı. kullanılsa bile akşam kullanılmalı ve mutlaka güneş kremi kullanılmalı. Leke bırakma olasılığı çok yüksek
Güzel kadinsin vesselamRutinim sabah kalkıp düz suyla yıkamakbu kadar ürün kullanmak iyi mi ya bu ara hy asit enjekte ettiriyorum güneş koruyucu süruyorum alnimda leke çiktı
TeşekkürlerGüzel kadinsin vesselam
Lekelerine de dikkat edersen gecer gunes kremini eksik etme