Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

AHA-BHA ürünlerini onun için kullanıyorlar . Ben de yaz geldi asitleri topuklarıma kullanacağım. Bir de çıkan sivilceleri kurutmada
Koltuk altina fln da kullaniyorlarmis exfoliate urunlerini. Mesela del yerine veya siyahlik varsa azaltmak icin.

Temizleme hel ve yag bazli olan bitmek uzere. Yeni siparis verdim,farkli marka. Bakalim onlardan memnun olup tekrar alir miyim

Celimax in yag bazli minik sisesi vardi. Aslinda guzel. Kullanirken minik Minik siyah seyler oluyor parmaklarimda. Siyah noktalar herhal.

Okadar cok marka varki. Hepsini hepsini istiyorum

Kiehls in temizleme jeli ise hic bir ise yaramiyor bence

Türkiye'de de çok markalar çıktı Kore ürünlerine karşılık. Şimdi She Ve diye bir markanın BHA AHA ürününü ve göz altı serumunu aldım. Cosrx den memnunum.
Bak bir de ne duydum bana mantıklı geldi diyor ki akşamları çift aşamalı temizlik yaptığınızda sabah tekrar yıkamayın sadece suyla yıkayın diyor. fazla yıkamam yüzdeki sebumu azaltıyor ve böylece yüz sebum üretmeye çalışıyor. Cilt bariyerine de zarar veriyor deniliyor. Ben 10 gündür sadece akşamları yıkıyorum ve gerçekten faydasını gördüm. Cildim dengelendi resmen

Ya insta da bi kadin var. Oda diyor dedigini. Yasi var baya fakat cildi mükemmel.
Ne sacmaliyor bu dedim yinede
Sende diyorsan yapayim. Direk su ile yikayip tonic e mi geciyorsun?

TR de sadece netde mi var kore urunleri?
Temmuzu iple cekiyorum

Ya insta da bi kadin var. Oda diyor dedigini. Yasi var baya fakat cildi mükemmel.
Ne sacmaliyor bu dedim yinede
Sende diyorsan yapayim. Direk su ile yikayip tonic e mi geciyorsun?

TR de sadece netde mi var kore urunleri?
Temmuzu iple cekiyorum
Evet tonikliyorum ve serumlara geçip güneş kremiyle bitiriyorum
Evet Netde var ama fiyatları görsen ev parası hahahhaa
bu sene piyasada ürünler çoğaldı da kimse almıyor artık. C vitamini vardı klairs in alamadım hep 250 350 tl arasındaydı. Doa kozmetikten alıyorum 95tl. aradaki farka bakar mısın

Oo hadi iyisinben de şapka gözlük ne varsa abanacam.
Doğru nemlendiriciyi bulmak doğru koca bulmaktan daha zor galiba hâlâ bulamadım ağlıyorum
Ben cicia krem aldım şimdi. Daha denemedim ama.

Cildim kışın kuruya dönük karma. O zaman şey almıştım Cetaphil. Çok iyi gelmişti cildime ama piyasada yok bulamıyorum

Takip ediyorum bende fiyatlari cok ucuk fiyatlar. Senin kil maskesinin fiyati iyi mesela. Icerigide temiz.
Ben gunes kremini cok iyiye aldim,fiyat karsilastirmasi yapamiyorum. Sacma olur cunku.

Doa ya denk geldim,icerigi temizdir aldigina gore.

Takip ediyorum bende fiyatlari cok ucuk fiyatlar. Senin kil maskesinin fiyati iyi mesela. Icerigide temiz.
Ben gunes kremini cok iyiye aldim,fiyat karsilastirmasi yapamiyorum. Sacma olur cunku.

Doa ya denk geldim,icerigi temizdir aldigina gore.
Doa'nın içeriği temiz kendileri yapıyorlar. Mesela C vitaminini %10 aldım. cildim parladı resmen. Ama %10 üzerini tavsiye etmiyorlar mesela.

Ben cicia krem aldım şimdi. Daha denemedim ama.

Cildim kışın kuruya dönük karma. O zaman şey almıştım Cetaphil. Çok iyi gelmişti cildime ama piyasada yok bulamıyorum
Eki Görüntüle 3056561
Cicia krem hangi markanın?
Cilt tipimiz aynı gibi. Jel nemlendirici aldım şimdi nemi yetmiyor, krem formunda alınca da gözeneklerim tıkanıyor, sivilce yapıyor. İsntree nin hy tonigini alayım diyorum nem eksiğini giderir herhlade.

ky serum kullanmıyor musun? Nemlendirici kremin etkisin arttırır rutinine eklemelisin bence.

Eklentiler

• 1651050110748.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 100
AHA-BHA ürünlerini onun için kullanıyorlar . Ben de yaz geldi asitleri topuklarıma kullanacağım. Bir de çıkan sivilceleri kurutmada
Gece ruyamda topuklarıma asit sürüyordum abartisiz yataga girmeden yarin fiddy yapayim deyip uyudum ruyada esime ayagimi gösterip bak simdi napiyorum diye gösteriyordum
Devrelerimin ne kadar yandığını anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…