Hmm guzellYok gormedimanasini sevdim
Oy minnos. Benim ki 7olacak
Değil diyorlar. Fiddy için sadece bha olmalı yoksa cilt bariyerini bozuyormuş.Benim The Ordinary aha bha fiddy icin uygun mi ya tırsıyorum yuzum yanmasin
Evet bunları deneyecem. Yüzüm düzelsin diye uğraşırken bu kullandığım ürünler sivilce yapınca çıldırıyorumC vitamını, Arbutin ve niacinamide cilt lekleri için kulanılıyor. C vitaminin kullanınca güneş kremi mutlaka kullanmalısın
Baba yaa
Bizim kiz mavi gözlüBenimki de sarışın kahverengi gözlü beyaz tenli. Baba mavi gözlü. Gözleri hayin dayılarından dolayı koyu oldu
C vitamını, Arbutin ve niacinamide cilt lekleri için kulanılıyor. C vitaminin kullanınca güneş kremi mutlaka kullanmalısın
Cilt lekeleri sabır istiyor baya uzun süre kullanmalısınız ki faydasını görün. Güneş kremini mutlaka kullanın dışarıda iseniz gün içerisinde de tazeleyin mutlakaMerhaba kızlar.
Bem de kışın dermatolojiye gittim. Hamilelik sirasinda cok fazla lekem olustu. Tabi oncesinde de gunes kremini duzenli ve surekli kullanmadim.
Haftada 2 defa piling yapiyorum. Her sabah 5 damla c vitamini, yarim saat sonra da güneş kremini kullaniyorum. Baya bi degisti, acildi, parladi cildim. Ama henüz istedigim asamaya gelmedi.
Bugün yine dermatologa gittim. Benlerimi aldirdim.(yaktirdim.)
Ve cildimi tekrar kontrol etti.
Ekstra gece kullanmam icin leke acici krem verdi.
İçerikleri düşük olandan başla. cildini ilk önce birine alıştır sonra yavaş yavaş rutine eklersin. HY sivilce yapmaz diğerlerinde bilemedimEvet bunları deneyecem. Yüzüm düzelsin diye uğraşırken bu kullandığım ürünler sivilce yapınca çıldırıyorum
kullanmadan elinle yoğur suyu katısı karışsın birbirine. Benim de öyle oluyor cilt tipin nasıldı Zerre senin
GoremedimDaha evvel paylasmistim değerleri yaziyo hic kullandin mi fiddy de 15 20 dk falan cok degilmi buna ?
Öfff cilt tipime tüküreyimkullanmadan elinle yoğur suyu katısı karışsın birbirine. Benim de öyle oluyor cilt tipin nasıldı Zerre senin
Benim cilt tipim işte. Yazın açıkçası nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum güneş kremimi yeterli nemi sağlıyor. Bir de rutinde kulandığım serumlarda eklenince gerek kalmıyor. Kışın Cethapil kremi kullandım ama piyasada yok bulamıyorum. akşamları da Leaders Gece Maskesini kullanıyorum. Güzel nemlendiriyorÖfff cilt tipime tüküreyimkışın kuru yazın da kuru ve yağlı
Rutini oluşturmak ve faydalı ürünleri bulmak gerçekten çok zaman istiyor. Şimdi Gliserin ve arbutin ekleyeceğim rutine de bakalım nasıl ekleyeceğim ehehheUzulme calcisuan duzeldi
Ben de bir güneş kremi var öyle dandirik bişey. Parfümlü olduğu için oruçtan dolayı kokusu midemi bulandırıyor kullanmıyorum.Benim cilt tipim işte. Yazın açıkçası nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum güneş kremimi yeterli nemi sağlıyor. Bir de rutinde kulandığım serumlarda eklenince gerek kalmıyor. Kışın Cethapil kremi kullandım ama piyasada yok bulamıyorum. akşamları da Leaders Gece Maskesini kullanıyorum. Güzel nemlendiriyor
Eki Görüntüle 3056593
Bende serumlar aldimRutini oluşturmak ve faydalı ürünleri bulmak gerçekten çok zaman istiyor. Şimdi Gliserin ve arbutin ekleyeceğim rutine de bakalım nasıl ekleyeceğim ehehhe
Doa nin %5 niacin serumunu kullandım. Sebum dengesini çok güzel sağlıyordu ama ufak ufak sivilceler çıktı. Ara verip yeniden kullandım aynı. Başka marka bakacam artıkİçerikleri düşük olandan başla. cildini ilk önce birine alıştır sonra yavaş yavaş rutine eklersin. HY sivilce yapmaz diğerlerinde bilemedim