Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Hayir denemedim
Ruzgarli havada kizariyor. Bugun hubislab in temizleme urununu kullanincada kizardi baya
Banyodan filan cikincada istakoz gibi yuzum. Denize girip ciksamda o yanaklar kizariyor. Normal degil galiba
Doktor görse iyi olur aslında kılcal damarlardan olabilir eğer değilse hassas ciltler için olan ürünlerden kullanın.
Ürünlerin içinde centella asiatica arayın kızarıklığa iyi geliyor.

Doktor görse iyi olur aslında kılcal damarlardan olabilir eğer değilse hassas ciltler için olan ürünlerden kullanın.
Ürünlerin içinde centella asiatica arayın kızarıklığa iyi geliyor.
Tonigim bitti bitecek. Yeni aldim baska cesit. Birde serum aldim birkac tane. Biraz daha sure vereyim.
Burda doktor a gitsem bu sebepden, nemlendirici kullan der

Bende iki aşamalı temizliğe gececem cildim karma yağ kullanmaktan korkuyorum ama siyah noktalardan da bıktım hangi yüz yıkama yağını kullanıyorsunuz?
Benim cildim de karma. sandığın gibi yağlandırmıyor. Cosmed Atopia kullanıyorum yağ bazlı temizleyici olarak

Bende iki aşamalı temizliğe gececem cildim karma yağ kullanmaktan korkuyorum ama siyah noktalardan da bıktım hangi yüz yıkama yağını kullanıyorsunuz?
Ona yeni gectim. Fiddy sonrasi azalma olurdu. Ama her aksam iki asamali cilt temizligine gecince tekrar cikmadi

Elimde kucuk boy celimax jojoba oil siyah nokta yagi var

Guzel yorumlari var. Bitse tekrar alirim dedigim urun

Zero balm kullandim Birde. Sadece fiddy de. Celimax derim kesinlikle

Hepsine sahip olmak istemem normal mi

merhabalar fikir almak istedim sitede vichy liftactiv serum reklamı cıkıyor. acık acık yazılıyor mu marka bilemedim de neyse lekelere cok etkili oldugu yazıyor acıklamasında. kullanan var mı ? bu ara serum almaktan bütçem göçtü ama iyi diyen olursa yuklencem karta

Benim cildim de karma. sandığın gibi yağlandırmıyor. Cosmed Atopia kullanıyorum yağ bazlı temizleyici olarak
Cosmed parfüm içeriyomuş, sizi rahatsız etti mi? Parfüm içeren cilt bakım ürünleri kullanmak istemediğim için cosmedten vazgeçtim

Ben geldim

Turkcesi nedir bilmiyorum exfoliate yapinca yuzum daha iyi olur. Fakat tirsiyorum birazda. O yuzdende unutuyorum galiba yapmayi.

Neyse yeni gubes kremi aldim.
Calci nin cok sevdigim son zamanlarda boyle putur putur nu desem,elimi yuzume surunce soyuluyor iste. Bugün son sans vereyim dedim. Zaten bitmek uzere kendimin ki. Fakat yine ayni yapti

Birkac defa daha surmek icin kalsada, kiyamiyorum atmaya
Nemlendirici surmeden mi sursem Birde? Bekleyip suruyorum aslinda. Yine soyuluyor gibi oluyor

topuklarına kullan yumuşatmak için

Rutinime yeni ürünler ekledim
Marka marka ekleyeceğim hepsini. Cildimde aydınlanma ve siyah noktaların görünümünde azalma oldu.

Super fikir

Hosumuza gitmeyen/ sorun cikaran ürünlere oyle mi yapiyoruz
AHA-BHA ürünlerini onun için kullanıyorlar . Ben de yaz geldi asitleri topuklarıma kullanacağım. Bir de çıkan sivilceleri kurutmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…