Neden kiriyorlarŞu salyangoz esansı merak ediyorum bende. Bizim toplum bakım düşmanı ya insanın hevesini kırıyorlar
Doktor görse iyi olur aslında kılcal damarlardan olabilir eğer değilse hassas ciltler için olan ürünlerden kullanın.Hayir denemedim
Ruzgarli havada kizariyor. Bugun hubislab in temizleme urununu kullanincada kizardi baya
Banyodan filan cikincada istakoz gibi yuzum. Denize girip ciksamda o yanaklar kizariyor. Normal degil galiba
Hayır genel olarak bir krem sürünce mucize olacak sanıyorlar galiba bak ise yaramıyor boşuna uğraşma vsNeden kiriyorlarsalyangoz diye mi
1sene ugrasan varHayır genel olarak bir krem sürünce mucize olacak sanıyorlar galiba bak ise yaramıyor boşuna uğraşma vs
Tonigim bitti bitecek. Yeni aldim baska cesit. Birde serum aldim birkac tane. Biraz daha sure vereyim.Doktor görse iyi olur aslında kılcal damarlardan olabilir eğer değilse hassas ciltler için olan ürünlerden kullanın.
Ürünlerin içinde centella asiatica arayın kızarıklığa iyi geliyor.
Bende iki aşamalı temizliğe gececem cildim karma yağ kullanmaktan korkuyorum ama siyah noktalardan da bıktım1sene ugrasan var6ay sonra siyah noktalardan kurtuldum. Burnumun ustu felaketdi
Cildi yatıştırıracak içerikleri kullanın azalır bence cilt yapınız bu belkiTonigim bitti bitecek. Yeni aldim baska cesit. Birde serum aldim birkac tane. Biraz daha sure vereyim.
Burda doktor a gitsem bu sebepden, nemlendirici kullan der
Benim cildim de karma. sandığın gibi yağlandırmıyor. Cosmed Atopia kullanıyorum yağ bazlı temizleyici olarakBende iki aşamalı temizliğe gececem cildim karma yağ kullanmaktan korkuyorum ama siyah noktalardan da bıktımhangi yüz yıkama yağını kullanıyorsunuz?
Ona yeni gectim. Fiddy sonrasi azalma olurdu. Ama her aksam iki asamali cilt temizligine gecince tekrar cikmadiBende iki aşamalı temizliğe gececem cildim karma yağ kullanmaktan korkuyorum ama siyah noktalardan da bıktımhangi yüz yıkama yağını kullanıyorsunuz?
Cosmed aklımda cildim anlaşır inşallah ekonomik en azındanBenim cildim de karma. sandığın gibi yağlandırmıyor. Cosmed Atopia kullanıyorum yağ bazlı temizleyici olarak
Hepsine sahip olmak istemem normal miOna yeni gectim. Fiddy sonrasi azalma olurdu. Ama her aksam iki asamali cilt temizligine gecince tekrar cikmadi
Elimde kucuk boy celimax jojoba oil siyah nokta yagi var
Kore Markalı Cilt Makyaj ve Saç Ürünleri
Vionine en iyi Kore Markalı Kozmetik ,cilt bakımı ve Makyaj ürünlerinin Türkiye distüribitörüdür. Kore Kozmetik kategorisinde aradığınız her şey tek sitede.vionine.com
Guzel yorumlari var. Bitse tekrar alirim dedigim urun
Zero balm kullandim Birde. Sadece fiddy de. Celimax derim kesinlikle
Cosmed parfüm içeriyomuş, sizi rahatsız etti mi? Parfüm içeren cilt bakım ürünleri kullanmak istemediğim için cosmedten vazgeçtimBenim cildim de karma. sandığın gibi yağlandırmıyor. Cosmed Atopia kullanıyorum yağ bazlı temizleyici olarak
Yoo rahatsız edecek düzeyde bir parfüm yok içinde.Cosmed parfüm içeriyomuş, sizi rahatsız etti mi? Parfüm içeren cilt bakım ürünleri kullanmak istemediğim için cosmedten vazgeçtim
topuklarına kullan yumuşatmak içinBen geldim
Turkcesi nedir bilmiyorumexfoliate yapinca yuzum daha iyi olur. Fakat tirsiyorum birazda. O yuzdende unutuyorum galiba yapmayi.
Neyse yeni gubes kremi aldim.
Calci nin cok sevdigim son zamanlarda boyle putur putur nu desem,elimi yuzume surunce soyuluyor iste. Bugün son sans vereyim dedim. Zaten bitmek uzere kendimin ki. Fakat yine ayni yapti
Birkac defa daha surmek icin kalsada, kiyamiyorum atmaya
Nemlendirici surmeden mi sursem Birde? Bekleyip suruyorum aslinda. Yine soyuluyor gibi oluyor
Super fikirtopuklarına kullan yumuşatmak için
AHA-BHA ürünlerini onun için kullanıyorlarSuper fikir
Hosumuza gitmeyen/ sorun cikaran ürünlere oyle mi yapiyoruz