Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Selam A Arrietty_ cosrx yüz yıkama jelini, jumiso nemlendirici ve mandelik asidi beğendiniz mi?😅
Selam ☺️
Cosrx yuz yikama jelini begenmedim. Biran once bitse diye dua ettim 😂

Jumiso nemlendiricisinin kokusu hos ve güzel nemlendiriyordu. Bitti fakat tekrar almadim. Ileride alacagim bir urun degil.
Mandelic asit ise daha bitmedi. Fakat bitince tekrar alacagim bir.

Selam ☺️
Cosrx yuz yikama jelini begenmedim. Biran once bitse diye dua ettim 😂

Jumiso nemlendiricisinin kokusu hos ve güzel nemlendiriyordu. Bitti fakat tekrar almadim. Ileride alacagim bir urun degil.
Mandelic asit ise daha bitmedi. Fakat bitince tekrar alacagim bir.
Yüz yıkama jelini çok övüyorlar benim cilt sivilceye çok meyilli iyi geliyor dediler diye merak ettim.
Nemlendiriciyi eledim o zaman mandelic asit nazik bir asit diye biliyorum yazın asit kullanmayın diyorlar ama yaz kış güneş kremi kullanıyorum zaten sorun olmaz herhalde🤷

Yüz yıkama jelini çok övüyorlar benim cilt sivilceye çok meyilli iyi geliyor dediler diye merak ettim.
Nemlendiriciyi eledim o zaman mandelic asit nazik bir asit diye biliyorum yazın asit kullanmayın diyorlar ama yaz kış güneş kremi kullanıyorum zaten sorun olmaz herhalde🤷
Ben beğendim 2. kutumu alacağım. Kişiden kişiye değişiyor demek ki

C Calcifer kullaniyor muydun sende?
Memnun herkes,ben haric 😂 kokuya hassasiyetim var. Birde kiehls den yikama jelim vardi zaten. Hala onunla devam ediyorum. Bitince arayisa girecegim. Mubarek bitmek bilmiyor,senesi doldu.

Aksam kullaniyorum ben. Yararli olsun derken zarar vermek istemiyorum.
Yaz /kis gunes kremi kullanmaniz cok dogru

Memnun herkes,ben haric 😂 kokuya hassasiyetim var. Birde kiehls den yikama jelim vardi zaten. Hala onunla devam ediyorum. Bitince arayisa girecegim. Mubarek bitmek bilmiyor,senesi doldu.

Sen kokudan dolayı mı sevmedin. Onu sevmeyenler genelde kokusundan dolayı sevemiyor. Keskin bir kokusu var. Ben alıştım şimdi

Aynen ben de asitleri kesinlikle gündüz kullanmıyorum. Nemlendirici arayışım bitmiyor bir türlü kendime uygun kremi bulamadım. İsntree nin agua jelini merak ediyorum ama yüksek fiyat verdikten sonra sıradan etki görmek beni üzüyor 🤣

Cilt bakımı kumar gibi cidden😂 küçük boyunu alayım o zaman. Fiyatlar zaten uçmuş benim cildim de her şeyle anlaşamıyor, araştırıyorum deli gibi☹️
Bende kucuk boy almistim o dusunce ile.
Simdi tester yolluyorlar birsey aldikca 😂

Mesela
PYUNKANG YUL LOW PH PORE DEEP CLEANSING FOAM
Ve

HUBISLAB MOISTURE MAX CLEANSING FOAM

Testeri geldi. Denedim ve ikiside asiri kuru hissettirdi cildimi. Haci sakir ile yikadim sanki

Aynen ben de asitleri kesinlikle gündüz kullanmıyorum. Nemlendirici arayışım bitmiyor bir türlü kendime uygun kremi bulamadım. İsntree nin agua jelini merak ediyorum ama yüksek fiyat verdikten sonra sıradan etki görmek beni üzüyor 🤣
Suan elimde birkac cesit var 😂
Favorim bu

Bende kucuk boy almistim o dusunce ile.
Simdi tester yolluyorlar birsey aldikca 😂

Mesela
PYUNKANG YUL LOW PH PORE DEEP CLEANSING FOAM
Ve

HUBISLAB MOISTURE MAX CLEANSING FOAM

Testeri geldi. Denedim ve ikiside asiri kuru hissettirdi cildimi. Haci sakir ile yikadim sanki
Tester görünce çocuk gibi mutlu oluyorum ben ya😅 denediğiniz ürünleri anlatın burada o ürünlerden uzak duralım bari 🤣 bir de doğrusu yüz yıkama jeli yüzde çok durmuyor malum içeriği temiz olsun yeter diyorum.

Sen kokudan dolayı mı sevmedin. Onu sevmeyenler genelde kokusundan dolayı sevemiyor. Keskin bir kokusu var. Ben alıştım şimdi
Evet kokudan. Gerci etkisinide goremedim. 🤔 Kiehls in de goremiyorum 😂 hala kizarik yanakliyim. Cok sinir bozucu.

Boyleyim

Kullandigi urunleri mi alsam.

Gecen bir blush gordum hosuma gitti aldim. Esim ne yapacaksin,yanaklarin zaten kirmizi dedi 😂😂

Evet kokudan. Gerci etkisinide goremedim. 🤔 Kiehls in de goremiyorum 😂 hala kizarik yanakliyim. Cok sinir bozucu.
Cica krem kullandınız mı? Avene cica krem var bende her gün kullanmaya uygun değil yoğun bir yapısı var ama özelikle rüzgarlı havalarda ya da asit sonrası yüzüm kızardıysa hemen geçiriyor. Tabii sizin kızarıklık sebebi de önemli.

Boyleyim

Kullandigi urunleri mi alsam.

Gecen bir blush gordum hosuma gitti aldim. Esim ne yapacaksin,yanaklarin zaten kirmizi dedi 😂😂
Şu salyangoz esansı merak ediyorum bende. Bizim toplum bakım düşmanı ya insanın hevesini kırıyorlar 😂

Cica krem kullandınız mı? Avene cica krem var bende her gün kullanmaya uygun değil yoğun bir yapısı var ama özelikle rüzgarlı havalarda ya da asit sonrası yüzüm kızardıysa hemen geçiriyor. Tabii sizin kızarıklık sebebi de önemli.
Hayir denemedim ☺️
Ruzgarli havada kizariyor. Bugun hubislab in temizleme urununu kullanincada kizardi baya 🤔
Banyodan filan cikincada istakoz gibi yuzum. Denize girip ciksamda o yanaklar kizariyor. Normal degil galiba

X