- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Adamın cildi geleceğimden daha parlak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam A Arrietty_ cosrx yüz yıkama jelini, jumiso nemlendirici ve mandelik asidi beğendiniz mi?En son aldiklarim
Daha maskeyi, cosrx in jelini kullanmadim.
Laneige in water sleeping mask i harika birsey. Birde lip sleeping mask aldim. Kizimda geziyor Oda harika birsey.
Eki Görüntüle 2963953
Selam
Yüz yıkama jelini çok övüyorlar benim cilt sivilceye çok meyilli iyi geliyor dediler diye merak ettim.Selam
Cosrx yuz yikama jelini begenmedim. Biran once bitse diye dua ettim
Jumiso nemlendiricisinin kokusu hos ve güzel nemlendiriyordu. Bitti fakat tekrar almadim. Ileride alacagim bir urun degil.
Mandelic asit ise daha bitmedi. Fakat bitince tekrar alacagim bir.
Ben beğendim 2. kutumu alacağım. Kişiden kişiye değişiyor demek kiYüz yıkama jelini çok övüyorlar benim cilt sivilceye çok meyilli iyi geliyor dediler diye merak ettim.
Nemlendiriciyi eledim o zaman mandelic asit nazik bir asit diye biliyorum yazın asit kullanmayın diyorlar ama yaz kış güneş kremi kullanıyorum zaten sorun olmaz herhalde
Cilt bakımı kumar gibi cidden küçük boyunu alayım o zaman. Fiyatlar zaten uçmuş benim cildim de her şeyle anlaşamıyor, araştırıyorum deli gibiBen beğendim 2. kutumu alacağım. Kişiden kişiye değişiyor demek ki
C Calcifer kullaniyor muydun sende?Yüz yıkama jelini çok övüyorlar benim cilt sivilceye çok meyilli iyi geliyor dediler diye merak ettim.
Nemlendiriciyi eledim o zaman mandelic asit nazik bir asit diye biliyorum yazın asit kullanmayın diyorlar ama yaz kış güneş kremi kullanıyorum zaten sorun olmaz herhalde
Keşke tester şeklinde daha ufakları olsa.Cilt bakımı kumar gibi cidden küçük boyunu alayım o zaman. Fiyatlar zaten uçmuş benim cildim de her şeyle anlaşamıyor, araştırıyorum deli gibi
Sen kokudan dolayı mı sevmedin. Onu sevmeyenler genelde kokusundan dolayı sevemiyor. Keskin bir kokusu var. Ben alıştım şimdiC Calcifer kullaniyor muydun sende?
Memnun herkes,ben haric kokuya hassasiyetim var. Birde kiehls den yikama jelim vardi zaten. Hala onunla devam ediyorum. Bitince arayisa girecegim. Mubarek bitmek bilmiyor,senesi doldu.
Aksam kullaniyorum ben. Yararli olsun derken zarar vermek istemiyorum.
Yaz /kis gunes kremi kullanmaniz cok dogru
Aynen ben de asitleri kesinlikle gündüz kullanmıyorum. Nemlendirici arayışım bitmiyor bir türlü kendime uygun kremi bulamadım. İsntree nin agua jelini merak ediyorum ama yüksek fiyat verdikten sonra sıradan etki görmek beni üzüyorC Calcifer kullaniyor muydun sende?
Memnun herkes,ben haric kokuya hassasiyetim var. Birde kiehls den yikama jelim vardi zaten. Hala onunla devam ediyorum. Bitince arayisa girecegim. Mubarek bitmek bilmiyor,senesi doldu.
Aksam kullaniyorum ben. Yararli olsun derken zarar vermek istemiyorum.
Yaz /kis gunes kremi kullanmaniz cok dogru
Kore ürünlerinde görüyorum bazı ürünlerin var her ürünün olsaydı keşke cidden.Keşke tester şeklinde daha ufakları olsa.
Bende kucuk boy almistim o dusunce ile.Cilt bakımı kumar gibi cidden küçük boyunu alayım o zaman. Fiyatlar zaten uçmuş benim cildim de her şeyle anlaşamıyor, araştırıyorum deli gibi
Suan elimde birkac cesit varAynen ben de asitleri kesinlikle gündüz kullanmıyorum. Nemlendirici arayışım bitmiyor bir türlü kendime uygun kremi bulamadım. İsntree nin agua jelini merak ediyorum ama yüksek fiyat verdikten sonra sıradan etki görmek beni üzüyor
Tester görünce çocuk gibi mutlu oluyorum ben ya denediğiniz ürünleri anlatın burada o ürünlerden uzak duralım bari bir de doğrusu yüz yıkama jeli yüzde çok durmuyor malum içeriği temiz olsun yeter diyorum.Bende kucuk boy almistim o dusunce ile.
Simdi tester yolluyorlar birsey aldikca
Mesela
PYUNKANG YUL LOW PH PORE DEEP CLEANSING FOAM
Ve
HUBISLAB MOISTURE MAX CLEANSING FOAM
Testeri geldi. Denedim ve ikiside asiri kuru hissettirdi cildimi. Haci sakir ile yikadim sanki
Evet kokudan. Gerci etkisinide goremedim. Kiehls in de goremiyorum hala kizarik yanakliyim. Cok sinir bozucu.Sen kokudan dolayı mı sevmedin. Onu sevmeyenler genelde kokusundan dolayı sevemiyor. Keskin bir kokusu var. Ben alıştım şimdi
Cica krem kullandınız mı? Avene cica krem var bende her gün kullanmaya uygun değil yoğun bir yapısı var ama özelikle rüzgarlı havalarda ya da asit sonrası yüzüm kızardıysa hemen geçiriyor. Tabii sizin kızarıklık sebebi de önemli.Evet kokudan. Gerci etkisinide goremedim. Kiehls in de goremiyorum hala kizarik yanakliyim. Cok sinir bozucu.
Ss aldım, bakayım biraz içerigi iyi görünüyorSuan elimde birkac cesit var
Favorim bu
Kore Markalı Cilt Makyaj ve Saç Ürünleri
Vionine en iyi Kore Markalı Kozmetik ,cilt bakımı ve Makyaj ürünlerinin Türkiye distüribitörüdür. Kore Kozmetik kategorisinde aradığınız her şey tek sitede.vionine.com
Şu salyangoz esansı merak ediyorum bende. Bizim toplum bakım düşmanı ya insanın hevesini kırıyorlarBoyleyim
SKINCARE | BEAUTY | SELF CARE on Instagram: "Follow us 🧴 @skincarefuv 🧴 - 📸: @chareesbeauty - #skincareroutine #skincare #selfcaretips #selfcarethreads #selfcareproducts #hygieneproducts #hygiene #skincareproducts #selfcare #skincaretips #skincare
125K likes, 274 comments - skincarefuv on March 10, 2022: "Follow us 🧴 @skincarefuv 🧴 - 📸: @chareesbeauty - #skincareroutine #skincare #selfcaretips #selfcarethreads #selfcareproducts #hygieneproducts #hygiene #skincareproducts #selfcare #skincaretips #skincare #skincaretips #skincareproducts...www.instagram.com
Kullandigi urunleri mi alsam.
Gecen bir blush gordum hosuma gitti aldim. Esim ne yapacaksin,yanaklarin zaten kirmizi dedi
Hayir denemedimCica krem kullandınız mı? Avene cica krem var bende her gün kullanmaya uygun değil yoğun bir yapısı var ama özelikle rüzgarlı havalarda ya da asit sonrası yüzüm kızardıysa hemen geçiriyor. Tabii sizin kızarıklık sebebi de önemli.