Evet nemsizBen hep 2li toner kullanıyorum nem için. Bana gerçekten çok iyi geldi böyle yapmak. Sence nemsiz mi cildin?
Yeni serum bakarız sana
Bence de çünkü cildi geriliyormuş belli ki nemsiz kalmış şöyle bana yaptığımız gibi nem bombası çok sugar olurŞey de yapabilir 7 tonik metodu. O da baya işine yarar
Bekliyorumm
Bekliyorumm
Suan tiri tiri milk toner im var. Olur mu ki oŞey de yapabilir 7 tonik metodu. O da baya işine yarar
Bence o kadar kırmızı değilsin gerçekten üzme kendini. Evet bir kırmızılığın var ama rahatsız edici bir görüntü değil. Kırmızılık tamamen geçmeyebiliyor benim de yanaklarım al al oluyor genelde
Suan tiri tiri milk toner im var. Olur mu ki o
Yani simdi ben yatistirilmam icin onerdigi tonigimi yoksa karma yagli ve nemsiz ciltler icin onerdigine mi bakayimCildi Neme Doyuran Bir Trend: | 7 Skin Trendi | Vionine
7 skin ya da diğer adı ile 7 tonik yöntemi; KBeauty merkezi Kore’den çıkan ve basitçe cilde 3 -7 kat arası nemlendirici bir tonik uygulayarak yapılan işlemdirvionine.com
Ben bu tonikleri bilmiyorum ama cildim eğer karma ve yağlıysa ona uygun tonik bence daha iyi gelecektir. Ben çeşit çeşit asitsiz tonik kullanıyorum. İşime Axis-y Aqua Boosting Essence Toner ı çok yaradı. Ama işte benim cildim kuru o yüzden sana uyar mı emin olamıyorum.Yani simdi ben yatistirilmam icin onerdigi tonigimi yoksa karma yagli ve nemsiz ciltler icin onerdigine mi bakayim
Simdi baktim bir kac tonik e. Benim sutlu tonik olmazsaBen bu tonikleri bilmiyorum ama cildim eğer karma ve yağlıysa ona uygun tonik bence daha iyi gelecektir. Ben çeşit çeşit asitsiz tonik kullanıyorum. İşime Axis-y Aqua Boosting Essence Toner ı çok yaradı. Ama işte benim cildim kuru o yüzden sana uyar mı emin olamıyorum.
Ben bi bakayım bunlara canımSimdi baktim bir kac tonik e. Benim sutlu tonik olmazsa
Sunlara baktim
1)Abib - Heartleaf Calming Toner Skin Booster ( nemsiz ve kirmizilik icin,yani yatistirici )
2)Purito - Oat-in Silky Toner
Ama Buda sutlu gibi. Yine nemsiz ve kirmizilik yatistirici
3)9 Wishes - Rice 72% White Lucent Refining Toner
4)Torriden - Dive-In Skin Booster ( bariyer guclendirciymis ?
5)Axis-Y - Ay&me Biome Comforting Infused Toner
6)Round Lab - Soybean Nourishing Toner , bunun hakkinda guzel seyler okudum
Depresif Penguen
Ne kremi canımTonik ararken yeni bir krem buldum ?
Niye ama ya
Ismi buNe kremi canım?
Barier kremi alacaksan La Roche Posay Cicaplastı bir araştır insta tiktok googledan falan. Cildine uyarsa harika bir krem.Ismi bu
celimax dual barrier skin wearable cream
Kalkayim da milky Toner ile su 7 kat i yapayim. Gunduz,aksam fark etmiyor degil mi
Bana kore ürünü disinda birsey iyi gelmiyor.Barier kremi alacaksan La Roche Posay Cicaplastı bir araştır insta tiktok googledan falan. Cildine uyarsa harika bir krem.
Ben sabah-akşam yapıyorum ama şuan 7 kat yapmıyorum. 2-3 aydır sevdiğim, 3 bazen 4 toner ve essenceları(asitsiz) üst üste uyguluyorum. Tek ürünle yapmak zorunda değilsin.
Koreliler bile kullanıyor bu dediğim ürünü sen de inat etme bilemezsin denemeden Cicaplastı bir araştırBana kore ürünü disinda birsey iyi gelmiyor.
Suan tek bu milky Toner im var elimde
Ne alacagima karar verip nemlendiriciyide siparis edecegim