- 19 Nisan 2022
- 4.184
- 46.828
Bunun toniğiBu mu?
Axis-Y - Advanced Aqua Boosting Ampoule
Forkæl din hud med et boost af fugt med dette serum. Serummet er udviklet med nøje udvalgte fugtgivende ingredienser, målrettet til at styrke hudens fugtbalance. Serummet kan hjælpe med at efterlade en lang og vedvarende fugt, og dermed forebygge tør og dehydreret hud.dermaspace.dk
Aynen hic bulasmyim artik.
Iste onu bulamiyorumBunun toniği
Hiç sıkıntı yok ben seviyorum cilt bakımıyla ilgili şeyleri :) öyle her içeriği bilmiyorum henüz ama öğrencem inşallahIste onu bulamiyorum
Tek su cikiyor karsima
Axis-Y - Ay&me Biome Comforting Infused Toner
Depresif Penguen saol bu arada. Ne ugrastirdim seni
Kendimi biri gibi hissettim C Calcifernickini yazmama gerek yok herhal
Galiba. Iyice kurcaladim. Obur iskandinav ulkelerinde sitesine bakayim. Bazen orda oluyor.Hiç sıkıntı yok ben seviyorum cilt bakımıyla ilgili şeyleri :) öyle her içeriği bilmiyorum henüz ama öğrencem inşallah
Toniği sizin orada yok heralde tüh. Neyse ben buna muadil neler varmış bakarım, sen de bana söylediğin ürünlerin youtube instagram tiktok yorumlarına falan bir bak. Bazen yabacı dermatologlar ürünleri yorumluyor. Ben baya verim alıyorum yabancı dermatologlardan.
Galiba. Iyice kurcaladim. Obur iskandinav ulkelerinde sitesine bakayim. Bazen orda oluyor.
Whamisa 33ml buldum
Tamamdir. Ben genelde yorum okuyorum
Ayy onunla kıyaslama kendini. A diyoruz b yapıyordu o gnfhmjghIste onu bulamiyorum
Tek su cikiyor karsima
Axis-Y - Ay&me Biome Comforting Infused Toner
Depresif Penguen saol bu arada. Ne ugrastirdim seni
Kendimi biri gibi hissettim C Calcifernickini yazmama gerek yok herhal
Nasilda bildin amaAyy onunla kıyaslama kendini. A diyoruz b yapıyordu o gnfhmjgh
Dupe olanin 4. U buldum50 Best Dupes for Aqua Boosting Essence Toner by AXIS - Y
We compared the best dupes & alternatives to AXIS - Y's Aqua Boosting Essence Toner. Save money and don't compromise on quality with these fantastic dupes.skinsort.com
Bak şu sitede dupelarını gösteriyor ama hiç okumadım bi bak istersen
Sen istediğin ürünün deneme boyunu al bi dene. Baktın bir sıkıntı yapmıyor devam edersin. Ama mesela benim şöyle bir sorunum var, bozulmaya müsait içeriği olmayan bile ürünler bende 1 ay hiçbir şey yapmazken 1 ayın sonunda alerjik reaksiyona sebep olabiliyor. Umarım bu sende yoktur.Dupe olanin 4. U buldum
Obur ilk 3 den bonajoar, yanlis yazmis olabilirim. Eggplant tonik kullanmistim. Ama artik urunleri bulunmuyor maalesef
Yarin devam edeyim bakmayaSen istediğin ürünün deneme boyunu al bi dene. Baktın bir sıkıntı yapmıyor devam edersin. Ama mesela benim şöyle bir sorunum var, bozulmaya müsait içeriği olmayan bile ürünler bende 1 ay hiçbir şey yapmazken 1 ayın sonunda alerjik reaksiyona sebep olabiliyor. Umarım bu sende yoktur.
Ambalajı boşver içerik önemliNasilda bildin ama
Ya okadar suredir kullaniyorum hala cozemedim cins cildimi.
Suan aklim cok karisik..bir dunya guzel ambalajli urun buldumcleansing balm im da bitmek uzere. Herhal 2 sene kadar banila Co kullandim. Memnunum ama baska birsey mi denesem
İkisiyle başla sonra istersen eklersin yeni tonikler. Belki de hiç gerek duymazsın.Dr. Ceuracle tonigim geldi
Ben oteki seylere hala karar veremedigim icin Tirtir milky tonic ve bununla devam edecegim
Inşallah gerek kalmazİkisiyle başla sonra istersen eklersin yeni tonikler. Belki de hiç gerek duymazsın.
Başla kuzucum bi süre sonra etkisini görürsünInşallah gerek kalmaz
Sabah + aksam baslayayim bakalim
Kuşum 7 yapma bugün 3 yap bişey olmazBu dr. Ceuracle begendim. Cildim hemen emdisevineyim mi. Uykum geldi ama rutin bitmedi.
Sabah ise gidecegimde yetisemem galiba.
Tamam senin guzel hatrin icin alacagim onuKuşum 7 yapma bugün 3 yap bişey olmazsen benim dediğim kremi al sonra beni daha çok seveceksin
Aynen bu önce küçüğünü al bi dene. Havalar kaç derece orda?