- 19 Nisan 2022
- 4.184
- 46.839
Ben caudalie nin vinenergetic c+ instant detox kil maskesini kullanıyorum. Heralde dünyanın en çok satılan maskesi falan buGaliba ben ayda 1 veya 2 ayda 1 yapiyorum. Burnumdaki siyah noktalarin cogaldigini gorunce yapiyorum daha dogrusu.
O yuzden tum yuz yapmiyorum artik.
Hangi maske kullaniyorsun sen?
Yoldayım eve gideyim paylaşacağımHani kimse bişey paylaşmamış?Hani paylaşım yapıyoduk ya
Ayy balım hayatımda kullandığım en çözüm odaklı görevini layığıyla yerine getiren krem la roche posay’in cicaplast kremi olduYoldayım eve gideyim paylaşacağım
Dün yüzümü yıkadım maske yapıp cica kremi sürdüm. Biraz onardım cildimi
Her gün ağır gelir o krem yaAyy balım hayatımda kullandığım en çözüm odaklı görevini layığıyla yerine getiren krem la roche posay’in cicaplast kremi oldubütün kırmızılıklarımı aldı biliyo musun inanamadım bu kadar işe yaradığına inşallah içindeki kimyasallar ölümcül değildir çünkü ben neredeyse her gün sürüyorum onu artık
Vallahi bana gelmedi gözeneklerime falan bile iyi geldi ben anlamadımHer gün ağır gelir o krem ya
Su kirmizilik benimde sorunum. Gecen Kizkardesim de dedi.Vallahi bana gelmedi gözeneklerime falan bile iyi geldi ben anlamadımçok kuru heralde benim cildim yumuş yumuş oldu
C Calcifer e sor ben bazen domates gibi oluyorum zaten çok büyük cilt sorunlarım yok ama bazen gerçekten domates gibi geziyorum ortada. Beyaz tenliyim hassas bi cildim var. Senin de öyleyse belki bariyerimiz zayıf kalıyordur ondan kızarıyoruzdur.Su kirmizilik benimde sorunum. Gecen Kizkardesim de dedi.
Kafamda kuruyorum saniyordum. Konu neydi hatirlamiyorum. Yuzun kirmizi o yuzden olmaz dedi. Hatirladigim o
Cilt tipi ogrenmek icin randevumu iptal ettiydim. Iyi hissetmiyordum kendimi
Asit kullanma bence sen iyice inceltiyordur bariyerini. Siyah noktalarınla bi süre ilgilenme. Ben La roche Posay cicaplast kreminden çok memnun kaldım ama benim cildim baya kuru.Napim ben bu bariyere
Hep mi kırmızısın? Bi yanağının fotosunu at istersen bakayım benimki gibi mi.Asitli tek bu var elimde
Belli mi bilmiyorumHep mi kırmızısın? Bi yanağının fotosunu at istersen bakayım benimki gibi mi.
Hiç belli olmuyor bence gayet güzel yanacığın
Bence belli olmuyorHiç belli olmuyor bence gayet güzel yanacığınben daha kıpkırmızıydım bunda ne var ki
Dur ben sana bariyerim bozulduğunda yanağım nasıldı fotosunu bulursam atıcam senin moralini düzeltcemBence belli olmuyor
Ya cidden fotoda gorunmuyor. Allike almistim. Esim diyordu. Niye aldin yanagin kirmizi zatenDur ben sana bariyerim bozulduğunda yanağım nasıldı fotosunu bulursam atıcam senin moralini düzeltcem
Kuru mu peki cildin?Ya cidden fotoda gorunmuyor. Allike almistim. Esim diyordu. Niye aldin yanagin kirmizi zaten
Isikdan belli olmuyor bence
Yok yagli. Deli gibi neme ihtiyaci var. Gerci o kismi biraz duzelttim. Eskisi gibi yagli degil (bence )Kuru mu peki cildin?
Ya aslında şöyle her viral ürün her insanın yüzüne olmuyor. Biz biraz o beklentiyle alıyoruz o yüzden ihtiyacımızı karşılamıyor ürünler. Önce sorunumuzu tespit edip çözüm odaklı gitmemiz lazım. Önce mesela sorunumuz bariyerse bariyeri onarmak lazım. Bozuk bariyere asit kullanınca iyice bozuluyo mesela bu sefer daha da artıryor cilt sorunları. Bence en önemli şey bariyer.Yok yagli. Deli gibi neme ihtiyaci var. Gerci o kismi biraz duzelttim. Eskisi gibi yagli degil (bence )
Ama mesela rutinimi aksatmayinca, gordugum tek fark yuzum parliyor. Sanki yanlis urunler kullaniyorum. Yada benim beklentim cok fazla