- 19 Nisan 2022
- 4.184
- 46.842
Fotografi var mi? Cikmiyor karsima
Buldum foto sayesinde :)Eki Görüntüle 3374465
Uyku maskesi bu bu seriye bir göz at istersen
Canım cosrx
Valla saka gibiCanım cosrx
Memnun kaldığın üründen devam et bence. Riske girmeValla saka gibi
Ama ben sevemedimMary may ciyim ama yeni seyler denemek istiyorum
Ama gerçekten yaramadığını düşündüğü varsa ya da irite eden, onların yerine yenisini denesin di mi?Memnun kaldığın üründen devam et bence. Riske girme
Arrietty nin cildi değişkenliği sevmiyor hemen tepki veriyorAma gerçekten yaramadığını düşündüğü varsa ya da irite eden, onların yerine yenisini denesin di mi?
Benim niacinamide + c vit serüvenimi biliyosun
Deneye deneye en iyisini bulup onu kullanması lazım o zamanArrietty nin cildi değişkenliği sevmiyor hemen tepki veriyor
Evet maalesef deneye deneye ogreniyorumDeneye deneye en iyisini bulup onu kullanması lazım o zaman
Ben de öyle yapıyorum üzülmeEvet maalesef deneye deneye ogreniyorum
Suan mesela isil isil cildim. Ama hep hafif kizariklik olabiliyor. Birde 4-5 kapali komedon var canimi sIkan.
Hic danismadim doktora
Peki cilt bakımını düzenli yapınca geçiyor mu?Hic danismadim doktoraBoyle sivilce gibi duruyorlar. Sinirimi bozuyorlar. 3 yanagimda var,Bermuda ucgeni gibi dizilmisler. 2-3 de anlimda var
Yok oylece duruyorlar. Birsey mi eksik cozemiyorum.Peki cilt bakımını düzenli yapınca geçiyor mu?
Bence bir doktora danış kolay hallediliyor gibi baktım şimdi.Yok oylece duruyorlar. Birsey mi eksik cozemiyorum.
İnsan kendinde bir şeyden rahatsız oluyorsa onu değiştirmeli bence çok incelemekten değil belli ki rahatsız ediyor seniYada ben cok inceliyorum yuzumu
Rosacea var mı sende?Ay komedon degilde fungal acne mi acaba?
Hafif sekilde var .Rosacea var mı sende?
Sivilce çıkarıyor musun kızaran yerlerde?Hafif sekilde var .