- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.362
Yok kuzum UK ama bu retinalde dünyanın en iyilerinden biri diyor herkesBakayim ben ozaman. Ama kore urunu mu bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum UK ama bu retinalde dünyanın en iyilerinden biri diyor herkesBakayim ben ozaman. Ama kore urunu mu bu?
Cesareti edemem azelaicacid im de kore urunu degil ama Sansa iyi geldi. 2 sene once baya almistim Türkiyeden urun. Herkesin ovdugu cok iyi dedigi urunler bana hic yaramadi.Yok kuzum UK ama bu retinalde dünyanın en iyilerinden biri diyor herkes
Muhittinbha asiti sür 15 dk 20 dk bekle
Asidi silmeden üzerine kil maskesi yap Maske kuruyunca yıka
Son adım olarak yağ bazlı temizleyici yüzüme sür. 15 dk bekle. Ardından 2 3 dk masaj yapıp yıkadım.
Düzenli olarak yapılırsa çok faydasını göreceğiniz bir temizleme metodu. Haftada 1 kere yapabilirsiniz
Kac kıl maskesi açılıp 1 kere surulup atıldı kına gibi geliyor igrenc ama tamam deneyeceğim teşekkür ederim
Ben bir tek kore urunlerini seviyorum. Limonlu benimkisiKac kıl maskesi açılıp 1 kere surulup atıldı kına gibi geliyor igrenc ama tamam deneyeceğim teşekkür ederim
senin cildin tam bir kore ürünü aşığıGünaydin
Sabah rutinim
Birde yuzumu ilk
SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica BHA Foam ile yikadim
Baska bisey yaramiyor mogol oldugumuzdan herhalsenin cildin tam bir kore ürünü aşığı
Güneş kremi sürdüm sadece
En güzeli bazen ben evde olduğumda hiçbir şey sürmüyorum çünkü çok fazla şey sürünce de yüzüm irrite oluyor. Belki retinal kullandığımdandırGüneş kremi sürdüm sadece
E deyim diya bakımı aksattım yüzüm pul pul oldu siyah noktalar çıktı. Acil bakıma geri dönmeliyimEn güzeli bazen ben evde olduğumda hiçbir şey sürmüyorum çünkü çok fazla şey sürünce de yüzüm irrite oluyor. Belki retinal kullandığımdandır
Motivasyon ister misinE deyim diya bakımı aksattım yüzüm pul pul oldu siyah noktalar çıktı. Acil bakıma geri dönmeliyim
Gönder gelsinMotivasyon ister misin
O zaman akşam başlıyoruuzzz birbirimizi motive ede ede gidelim. Bi bakmışsın yüz yogasına başlamışızGönder gelsin
Kesin buluruz alacak bir şey ben stok yaptım ama alacak bir şey kesin buluruzz kesiiinBu motivasyon bize yeni seyler aldirmasin
Ona başladım sonra bıraktım kdmdmdO zaman akşam başlıyoruuzzz birbirimizi motive ede ede gidelim. Bi bakmışsın yüz yogasına başlamışız
Bölge bölge başlarız böylece sıkılmayız ne dersinOna başladım sonra bıraktım kdmdmd